رفتن به محتوای اصلی

چرائی تهاجم علیه کنگره جنبش سکولار دمکراتهای ایران در بوخوم؟
12.09.2014 - 14:27

 

کنگره بوخوم چون آبی در لانه مورچه ها سرازیر شد و جناح های گوناگون را ظاهرا به پرخاشگری علیه آقای اسماعیل نوری علا واداشت.

چرا؟ در کنگره بوخوم چه گذشت که فرقه گرایان برآشفته شدند؟

پس از 36 سال اپوزیسیون ایران توانست باب دیالوگ متمدنانه را گشوده و نیروهای باورمند به ساختن ایران فردا، تلاش برای دستیابی به زبان مشترک را آغاز کردند.

حاضران در کنگره بوخوم با جان و دل سخنان اتوریته های کرد، ترکمن، بلوچ، فارس و ... را شنیدند و فضای حاکم بر کنگره عشق به همگرائی، همکاری و بیرون رفت از تفرقه و پراکندگی حاکم بر اپوزیسیون بود.در کنگره بوخوم یک چشم انداز واقعی در برابر حضار قرار گرفت و روحیه ای معطوف به همکاری مسئولانه بر جمع مستولی گشت، که خود ناشی از احساس مسئولیت عمومی نسبت سرنوشت جامعه و کشور بود.

نیروهائی که بر اساس ارزیابی های نادرست کنگره را بایکوت کردند، تلاش می کنند تا نتنها دستاوردهای نانوشته  آنرا نبینند، بلکه انچه رخ داده است را نیز به لجن بکشند.

واقعیت اینست که اهداف کنگره بوخوم مورد تهاجم قرار می گیرد و اگر بجای آقای نوری علا فردی دیگری هم می بود، برخوردهای مشابه با او می شد.

شاکیان از سه طیف هستند که امر تخریبگری سیاستی که بر کنگره حاکم بود را تعقیب می کنند.

گروه نخست تلاشگران احیاء نظام سلطنتی، گروه دوم، کوشندگان برای حفظ نظام دینی و گروه سوم فرقه های متاثر از پان ترک ها و پان عرب ها هستتند.

هدف کنگره گفتمان سازی در راستای تامین پیش شرطهای ایجاد جنبشی سراسری بود و موفقیت این کنگره، قطعا نان سه گرایش ذکر شده را آجر می کند. از اینرو طبیعی است که نوری علا، کوشندگان کرد، ترکمن، بلوچ و ... مورد تهاجم قرار گیرند.

کنگره توانست طیفی کیفی از گروههای سیاسی را گردآورد و گفتمان ها، زبان ها و قلب ها را بهم نزدیک کند. اگر کنگره بخواهد در اعماق نفوذ کند و در شکل جنبش واقعن سیاسی اجتماعی و فرهنگی سربلند کند،  باید دامنه مخاطبین خود را به نیروهای متعلق به جنبش های اجتماعی کارگران، زنان و دانشجویان بسط دهد. آنگاه نوری علا، بهمنی، کریمی ، حسین بر و ... در جامعه تکثیر شده و جنبشی روئین تن قوام خواهد یافت. چنین باد! 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

اقبال اقبالی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.