رفتن به محتوای اصلی

رفسنجانی بدون هماهنگی با خامنه ای از سازش سخن نمیگوید!
04.04.2012 - 15:08
خامنه ای با آگاهی از روزهای سخت برای حکومت اسلامی و در راه حفظ نظام ، هاشمی رفسنجانی را در ارگان بی فایده اما برای روزهای بحرانی در سمت رئیس تشخیص مصلحت نظام ابقاء کرد در تا از او برای ماموریت های خاص بهره برداری نماید! اینک خامنه ای برای حفظ نظام شدیدا به هاشمی رفسنجانی محتاج شده است! بعد از مرگ خمینی ،هاشمی رفسنجانی با به رهبری رساندن خامنه ای می خواست که مقام ولایت فقیه و دولت را در کنترل و هدایت خویش داشته باشد اما خامنه ای بعدها از رفسنجانی عدول کرد. رهبر جمهوری اسلامی اینک به دوست دیرینه خویش ماموریت ویژه ای اعطاء کرده است.اگر رفسنجانی از چنین مسئولیتی موفقیت حاصل نماید ،بیشتر به خامنه ای نزدیک خواهد شد.خامنه ای توسط رفسنجانی به مقام رهبری دست یافت و هرگز نمی تواند به او نمک نشناسی نماید!خامنه ای که همه مقام رهبری خودرا مدیون رفسنجانی هست اینک باید بین او احمدی نژاد، یکی را انتخاب نماید!
خامنه‌ای در سخنرانی‌های متعددی رابطه با آمریکا را مشروط بر تغییر رفتارکاخ سفید دانسته‌است و تاکنون به جز موارد خاص مانع از انجام هرگونه مذاکراتی شده است. او مذاکره با آمریکا را مغایر با منافع ملت ایران می‌داند و در این باره گفته‌است که اگر رابطه با آمریکا به نفع مردم ایران باشد خود او برای مذاکرات پیشقدم خواهد شد.
 
وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به همکاری‌های نزدیک واشنگتن و تل‌آویو در تمام سطوح نظامی و استراتژیک، اعلام کرد که حمله یک جانبه اسرائیل به ایران به نفع هیچ کس نیست.
امریکا در روزهای گذشته تاکید کرده است که جمهوری اسلامی باید در عمل ثابت کند که سلاح اتمی حرام هست!
اما اسرائیل  همچنان اصرار فراونی بر خطرناک بودن پروژه اتمی جمهوری اسلامی دارد تا امریکا ترغیب نماید تا به پایگاه های اتمی حمله نماید!
  
 «آمريکا قدرت برتر دنياست. مگر اروپا با آمريکا، چين با آمريکا و روسيه با آمريکا چه تفاوتی از ديد ما دارند؟ اگر با آنها مذاکره داريم، چرا با آمريکا مذاکره نکنيم؟»؟هاشمی رفسنجانی
هاشمی رفسنجانی به ناپایداری نظام کنونی پی برده است.او بدرستی دریافته است که وضعیت سیاسی جمهوری اسلامی بسیار لرزان است.وی فهمیده است که حکومت  دیگر مانند گذشته نمی تواند برمردم حکمرانی کند ومردم نیز دیگر حاضر نیستند مانند گذشته ازجباریت حکومت فرمانبرداری نمایند.هاشمی سیاستمداری پراگماتیست و هوشیار وموقعیت سنج است.بدین لحاظ او خود و اطرافیانش را برای جانشینی نظامی دیگر که از حکومت اسلامی ولایت فقیه کنده شوند و به شکل نوین جمهوری در قالب های اسلامی با قرائتی تازه و با نظارت کامل روحانیت نخبه طرفدار نظم نوین درحال انتقال می بیند. درمقابل تفکر ارتجاعی محمد تقی مصباح یزدی که می گوید ،ولی فقیه مشروعیتش رااز الله می گیرد  وبه رای مردم اصلا احترام نمی گذارد اما هاشمی رفسنجانی رسما گفته است اگر مردم ما را نمی خواهند،ما باید برویم که همین باعث نارضایتی رهبر شده است.تهدیدات امروز وزیر اطلاعات علیه هاشمی با اجازه و توصیه خامنه ائی بوده است چرا که وزیر اطلاعات از سخنان هاشمی اینگونه استنباط کرده است: به دیدگاه اکبر هاشمی رفسنجانی در مورد مبنای مردمی ولایت فقیه گفت "هاشمی  همچنین ادعا کرده است تا زمانی که مردم ولی فقیه را بخواهند باید باشد و اگر مردم او را نخواهند، باید کنار رود ." این در حالیست که هاشمی رفسنجانی نگفته است اگر مردم ولی فقیه را نخواهند ،باید کنار برود بلکه او گفته است اگر مردم ما را نخواهند ما باید برویم! اونیز خود را به اندازه خامنه ائی ، صاحب نظام می داند و در بنیان گذاری جمهوری اسلامی شریک اساسی تلقی می نماید ونمی خواهد تا نظامی که بدست او شکل گرفته است با چموش گری های افراد تازه در حکومت از میان برود.هاشمی قلبا برای نظام دل می سوزاند. رفسنجانی خواسته است این باربازبان مستقیم نه مانند گذشته باگفته های ایماء واشاره  به مردم بگوید اگر رهبری کنونی کشور را نمی خواهید پس خود را برای انتخاب رهبر تازه که شاید خودش باشد،آماده سازید!هاشمی رفسنجانی که از عواقب مصاحبه اخیر مطبوعاتی خویش پیشاپیش مطلع بود در این مورد چنین گفته بود: برخی رای مردم را زینتی می دانند! 
 «هاشمی تصریح کرد: بنده ساکت نیستم ولی اکنون در شرایطی قرار داریم که حرف زدن تحمل نمی شود و سخن گفتن ما برای جامعه مفسده دارد .  «
 
رفسنجانی بدون ملاحاضات موقعیت خامنه ای هرگز به چنین مصاحبه ای دست نمی زد!هاشمی بسیار موقعیت شناس و زیرک هست. رفسنجانی هم از نرمش های امریکا در قبال ایران باخبرشده است و نیز از آمادگی جمهوری اسلامی در برابر امریکا که همه اینها برایرئیس تشخیص مصلحت نظام موقعیت ویژه ای فراهم ساخته هست تا برای حفظ سکان کشتی نظام و برگشت جدی به صحنه تصمیم گیری های کلان در عرصه سیاست را آغاز نماید!
آفتاب: دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: 'مدیریت به‌جا و هوشمندانه' هاشمی رفسنجانی در مجمع تشخیص مصلحت نظام در جهت دست یابی به اولویت‌ها واهداف نظام با حل اختلافات میان مجلس و شورای نگهبان بسیار کارآمد بوده است 
اسدالله بادامچیان عضو شورای مرکزی حزب موتلفه از «فتنه» دولت محمود احمدی‌نژاد و نزدیکان وی برای ماندن در قدرت به هر قیمتی خبر داد...
این عضو حزب موتلفه بدون آنکه نامی از احمدی‌نژاد و نزدیکانش ببرد، گفته که «برخی افراد در جریان اصولگرایی هستند که فکر می‌کنند به هر نحوی که شده باید قدرت دست آن‌ها باشد و استدلال می‌کنند که می‌خواهیم خدمت کنیم ولی این مسیر اشتباه است.»
چندی پیش نیز محمدرضا باهنر نماینده مجلس در اظهاراتی کم‌سابقه به صراحت گفته بود «فتنه» آینده از میان محافظه‌کاران شکل خواهد گرفت.
 
 "شماره تابستان ۱۳۸۵ مجله حکومت اسلامی، در زمینه رابطه رابطه مجلس خبرگان و رهبری از هاشمی رفسنجانی نقل کرده است: "مجلس خبرگان فرضش بر این بود که هر چیزى که به رهبرى مربوط مى شود را پیگیرى کند، مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام، صدا و سیما، نیروهاى مسلح و هر چه که تحت امر رهبرى است . اینها به مجلس خبرگان فراخوانده شوند و گزارش کارهاى خودشان را به خبرگان بدهند و خبرگان هم سؤال کنند و آنها هم توضیح بدهند و احیاناً اگر اشکال و ایرادى هم بود، در همان جلسه مطرح شود تا همه در جریان قرار بگیرند، این به صورت قانون در آمد. اما وقتى بعضى از این نهادها دعوت شدند که در جلسه خبرگان حضور پیدا کنند تا گزارش عملکردهاى خودشان را بدهند، دفتر رهبرى مانع حضور آنها در خبرگان شد و اظهار داشتند که رهبرى نظرشان این است که این موضوع جزء وظایف خبرگان نیست."
به نوشته شماره پاییز ۱۳۸۵ مجله حکومت اسلامی، احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و از اعضای مجلس خبرگان نیز در زمینه مخالفت رهبر با نظارت بر زیر مجموعه های خود گفته است: "نظر عده زیادى از اعضاى خبرگان بر این بود که باید هیأت تحقیق در نهادهاى زیر نظر مقام معظم رهبرى تحقیق و بررسى کند که آیا درست اداره مى شوند یا نه؟ نظر اکثریت بر این بود. تا این که موضوع را با مقام معظم رهبرى در میان گذاشتیم. چندین جلسه صحبت شد، ایشان با این نظر موافق نبودند."
جنتی در گفتگو با مجله حکومت اسلامی ادامه داده است: "در مورد نیروهاى مسلح فرمودند: اصلاً حرفش را نزنید، براى این که در نیروهاى مسلّح امکان این که کسى تحقیق و سؤال کند، نیست. نیروهاى مسلّح جاى این حرف ها نیست. مگرمى شود کسى در میان نیروهاى مسلح وارد شود و راجع به مسائلى ایجاد شبهه کند؟ در این صورت فرمانده نمى تواند کار کند. به هر حال طى دو ـ سه جلسه اى که با ایشان داشتیم و بحث هاى زیادى شد، با این موضوع مخالفت کردند."

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.