رفتن به محتوای اصلی

«اپیلاسیون» هسته‌ای (3 و 4)
12.06.2015 - 02:25

 

 

 

بخش سوم گفتگو:

پژواک ایران : طی ماه‌های گذشته ما شاهد ارتقای روزافزون تضادهای کهنه باندهای درونی رژیم هستیم. مثلاً در هفته گذشته دو اولتیماتوم توسط دانشگاه امام حسین خطاب به روحانی منتشر شد تهدیدها روشن و عریان است. مثل «برخورد ملت ایران با چ نین افرادی انقلابی خواهد بود» حملات به این نمونه ختم نمی‌شود. نزد همه سطوح، مجلس، حوزه قم، ائمه جماعات، نمایندگان ولی فقیه ، مطبوعات و رسانه‌های عمومی به چشم می‌‌خورد. شما گفته‌اید که اختلافات در هیأت حاکمه در روش است نه در ماهیت سیاست نظام. آیا این حجم از تنش آشکار نمی‌تواند برای رژیم خطرآفرین شود؟

محمدرضا روحانی:‌ نه. با این که آرزوی خطرناک بودن این تنش‌ها را دارم اما اگر به سابقه‌ی دعواهای درونی رژیم مراجعه کنید می‌بینید که این فرمول بحران زا و بحران زی تعریفی جامع و مانع است برای نظام ولایت مطلقه فقیه. صد و دهسال پیش در قانون اساسی ایران آمده که حاکمیت از آن مردم است حالا می‌گویند حاکمیت مال خداست و نماینده خدا که آ‌یت‌اللهی است و حاکمیت مطلقه دارد و یا بالاتر از احکام صریح دینی است. موجودی است فراقانونی. مگر حذف جبهه ملی، نهضت‌آزادی، بنی‌صدر، منتظری، رفسنجانی، خاتمی و امروز احمدی‌نژاد، شخصیت ها و باندهای نزدیک به آن‌ها و تصفیه‌های گوناگون در همه جا کشتارها، اعدام‌ها، زندان‌ها، شکنجه‌ها و داغ و درفش‌ها، شکست درجنگ، سرکوبی دانشگاه‌ها و جنبش سال ۷۸ دانشجویان و اعتراض‌های مستمر خیابانی گسترده و میلیونی رژیم گامی به عقب برداشت؟ چه دلیلی دارد که اختلافات امروز را خطرناک بدانیم؟ این‌ها نه تنها با حقوق مکتسبه ملت ایران بلکه با کل مدنیت معاصر سر جنگ دارند.

پژواک ایران:‌ به چه امکانی دوام می‌آورند؟

محمدرضا روحانی:‌ با اتکا به ماشین سرکوبی و بی‌وقفه و بعد هم پول نفت. رژیم نظامی برمه (میانمار) قبل از تغییرات چهار سال گذشته با وجود فقر و روبرو بودن با یک دوجین سازمان مسلح مرکب از اقلیت‌های قومی با سرکوبی بیش از پنجاه میلیون نفر نیم قرن دوام آورد. تحریم را هم تحمل کرد. تا چند سال پیش مردم را با اعمال شاقه به بردگی و کار اجباری می‌کشاندند. در کره شمالی رئیس جمهور موروثی مادام‌العمر ولی فقیه آن ولایت است که شوهر عمه‌اش را به سگ‌های گرسته می‌سپارد که او را بخورند، تا در خانواده اختلاف ظهور نکند یا وزیر دفاع را که هنگام سخنرانی او چرت زده بود در دهانه توپ دفاع ضد‌هوایی می‌گذارد و دستور شلیک می‌دهد تا بقیه ماست خود را کیسه کنند. این نحوه رفتار با هیأت حاکمه است توسط خودش، پدرش و جدش . تحریم را هم به مردم تحمیل می‌کنند. ده‌ها میلیون گرسنه را با سرکوبی مطیع و منقاد کرده‌اند. اجازه دهید اضافه کنم که در جغرافیای حقوق بشر بیشتر کره‌زمین سیاه است. بخشی هم خاکستری و سفید هستند.

پژواک ایران:‌ یعنی چشم‌انداز هم برای ایرانی ها به تیرگی امروز خواهد بود؟‌

محمدرضا روحانی:  تا یک نیروی جایگزین مورد  اعتماد مردم شکل نگیرد چشم‌انداز از امروز تیره تر خواهد بود. شاید بهتر است در فرصتی دیگر و البته با اشخاص صاحب‌نظر این سؤال را در میان بگذارید.

هم‌اکنون مذاکرات بین ۵ بعلاوه ۱ و جلادان حاکم بر تهران در جریان است که برای مردم و میهن ما در آینده تأثیرات جدی خواهد داشت. نیروی جایگزین کجاست تا حداقل یک نظر منسجم و منطقی برای ارائه به مردم و افکار عمومی عرضه کند؟‌

پژواک ایران:‌ اختلاف‌های عمیق بین دست‌اندرکاران رژیم چه اثری در سرنوشت مذاکرات دارد؟‌

محمدرضا روحانی:  به خاطر ندارم در کجا خوانده‌ام که در اوائل قرن گذشته یک صاحب‌منصب و دیپلمات انگلیسی به یکی از بنادر جنوب رسید. برای حرکت به تهران و حمل و نقل بارها و وسائل خود با ساربانی قرار گذاشت که او، همراهان و بار و بساطش را حمل کند. حرکت کردند. در بین راه شتربان پیاده و خسته کاروان، با خشم و فریاد مسافر کافرش را نفرین می‌کرد و به او فحش می‌داد. مترجم و راهنمای آن صاحب‌منصب انگلیسی با نگرانی به «صاحب» گزارش داد که شتربان خشمگین از او نفرت دارد و لعنت می‌فرستد، نفرین می‌کند و فحش می‌دهد و قر می‌زند و خطرناک است. «صاحب» انگلیسی پرسید این کارها در سرعت حرکت کاروان اثری هم دارد؟ مترجم پاسخ منفی داد. «صاحب» گفت چه عیبی دارد بگذار کارش را بکند ما که ضرر نمی‌کنیم. حالا هم خامنه‌ای در بن‌بست است چهارچشمی از بام تا شام به مدیریت بحران کشنده‌ای که در آن فرو رفته مشغول است. هنوز سکاندار کشتی جمهوری اسلامی است و فرمانده کل قوای مسلح و البته به قول علمای اعلام فصل الخطاب است و البته با تمام قوا سعی می‌کند به سناریوی برد –ب برد برسد. هرچند شتربان لعنت و نفرین کند فعلا ضرری متوجه «صاحب» داخلی و خارجی نیست.

پژواک ایران:‌ رسیدن طرفین به توافقی با نتیجه برد – برد عملی است؟‌

محمدرضا روحانی: ‌ به هیچ وجه. خامنه‌ای هم‌اکنون هم بازنده اصلی است.

پژواک ایران: به چه دلیل؟

محمدرضا روحانی: هیجده ماه پیش وقتی در ژنو به تعلیق عملی غنی‌سازی تن دادند آقا از قله بلندپروازی‌های تحصیل بمب اتمی سرازیر شد به طرف فاضلاب شکست و ادبار. این روند تا کنون ادامه دارد. هرچند برنامه جامع راهنمای اقدام مشترک امضاء شده در ژنو متضمن هیچ‌گونه تعهد حقوقی روشنی نبود ولی آینده آقا و بمب اتم او را نشان می‌داد.

پژواک ایران‌: پس مخالفت‌های آشکار خامنه‌ای چه معنایی دارد؟‌

محمدرضا روحانی:  مصرف داخلی دارد. می‌خواهد نتایج افتضاح شکست خود را کاهش دهد. برای تسلیم شدن نیاز به غوغاسالاری دارد. بخشی از آن هم برای انجام فعل مقدس دبه کردن است. کسبه به آخوندها یاد‌داده‌اند که آدم کاسب از منفعت نمی‌خورد از دبه کردن شکم خود را سیر و پر می‌کند. این بیت ورد دهن علمای اعلام و فضلای گرام است. «فرزند عزیز نوردیده – از دبه کسی ضرر ندیده» .

پژواک ایران‌:‌ بعضی‌ها این شکست را با جام زهر آتش بس که خمینی آن را سرکشید مقایسه می‌کنند. بین این دو مورد تشابهی وجود دارد؟‌

محمدرضا روحانی:  نه، نه، به هیج وجه. اولا خامنه‌ای تنها متکی به دستگاه سرکوبی است و نه مشروعیت دینی. یادمان هست که سال گذشته آیت‌الله وحید خراسانی از آیات عظام در اشارتی «ابلغ من التصریح» او را به جفتک‌اندازی تشبیه کرد که یک شبه آیت‌الله شده و حالا هم می‌‌خواهد خود را اعلم علما جا بزند.

قبلا در سال ۸۵ منتظری نوشته بود خامنه‌ای اصلا صلاحیت علمی لازم برای فتوا دادن را ندارد و حتی اراکی و گلپایگانی هم او را برای فتوا دادن تأیید نکردند.

اگر یک دهم این موضوع را مثلاً شریعتمداری نسبت به خمینی می‌گفت همان روز خانه‌اش را سر سرش خراب می‌کرد. خمینی مشروعیت مذهبی در حوزه و نزد مقلدین خود داشت و البته آدمکشان سپاه پاسداران مکمل اعتبار دینی او بودند. خمینی روی دو پای خود ایستاده بود. خامنه‌ای فقط متکی به دستگاه سرکوبی است. روی خود ایستاده نیست.

مثل بشار اسد، صدام حسین و معمر قذافی. خامنه‌ای صدها برابر آسیب‌پذیرتر از خمینی است. خمینی با یکدست جام زهر را بالا کشید و با دست دیگر در داخل هزارها زندانی سیاسی را به چوبه‌های دار و جوخه‌های اعدام سپرد و در خارج هم بلوای فتوای قتل سلمان رشدی را به راه انداخت و شد مدافع کل جریان ریشه‌دار ارتجاع بین‌المللی و جهل اسلامی. تازه این بعد از شکست در جنگ بود.

محمدرضا روحانی ۱۴ خرداد ۹۴

 

بخش چهارم گفتگو:

 

پژواک ایران:‌ در این مصاحبه از طرفی در باره سلطه سنگین ولایت فقیه صحبت می‌کنید و از طرفی به مذاکرات هسته‌ای و شکست خامنه‌ای و آسیب‌پذیری رژیم او اشاره دارید، آیا این دو داوری با هم تناقص و تضاد ندارند؟

محمدرضا روحانی:  تا کنون من تنها به یک وجه از وجوه گوناگون آسیب‌پذیری نظام آخوندی اشاره کردم. موارد بسیار زیادی ذکر نشده است. این یک رژیم ورشکسته است چه در صحنه بین‌المللی و چه در زندگی داخلی. در همه زمینه‌ها دستگاهی بی‌حیثیت و فاسد است از انگشتان پا تا فرق سر. غارتگر و دزد است. آب، هوا، دریا، جنگل و کوه‌های کشور را به فساد و نابودی کشانده است. ارقام دزدی‌ها اخیراً باورنکردنی به نظر می‌آید .دیروز سخنگوی روحانی ، نوبخت می‌گوید دولت احمدی‌نژاد ۸۰۰ میلیارد دلار که ریخت و پاش کرد از صدمیلیارد دلار آن در ایام احمدی‌نژاد اصلا ردی به دست نمی‌آید. یادمان هست که انتخاب احمدی‌نژاد را خامنه‌ای اعجاز الهی خواند. آن هم یک شاهکار دیگر خدای خامنه‌ای است. فقر، گرسنگی، بیکاری، اعتیاد، به هم پاشیدن خانواده‌ها، خودکشی، تعداد زندانی و اعدام، فرار مغزها و سرمایه‌ها، تعطیلی برنامه‌های عمرانی و بسته شدن کارخانه‌ها و و و  هم اکنون معاون اجرایی احمدی‌نژاد، بقایی زندانی است. به محمدرضا رحیمی معاون دیگر احمدی‌نژاد پیوسته است. می‌گویند بیست هزار میلیارد تومان از کشور خارج کرده است. معاون وزارت دادگستری صحبت از ۱۵ میلیون پرونده مطروحه در دادگستری می‌کند. ابعاد خانواده در ایران 3/5 نفر است یعنی ما حدود ۲۲ میلیون خانوار در ایران داریم. اگر در هر دعوا فقط سه نفر حضور داشته باشند می‌شود ۴۵ میلیون نفر. یعنی در هر خانوار دو نفر با دادگستری آخوند‌ها و فساد آن سر و کار دارند. همین یک رقم کافیست تا ابعاد بدبختی‌ها و نارضایی‌ها و تنش‌های اجتماعی را روشن کند.

پژواک ایران:‌ چگونه چنین رژیم آسیب‌پذیری می‌تواند در صحنه بین‌المللی قلدری و سرکشی کند. در گرماگرم مذاکرات هسته‌ای باز هم در فلسطین و لبنان به تحریکات خود ادامه دهد. در یمن آتش به پا کند. به عراق و سوریه علناً نیرو بفرستد؟

محمدرضا روحانی: این فرافکنی‌ها مربوط به امروز نیست. گزارشی هست که مهدی‌ هاشمی حدود سی سال پیش برای آقای منتظری فرستاده. نویسنده گزارش که بعداً‌ اعدام شد آن زمان رئیس نهضت‌های آزادیبخش بود. این نامه را آقای منتظری در خاطرات سیاسی خود منتشر کرده است.

[در صفحات ۵۱۳ تا ۵۱۵ خاطرات منتظری- چاپ اتحاد ناشران ایرانی در اروپا آمده]

این نوشته در مقابل منست. تنها در این نامه این شخص از ۱۳ کشور در اروپا، آسیا و آفریقا نام می‌برد از جمله فلسطین، اردن، مصر، عراق، افغانستان، مراکش، فرانسه، بلژیک، ترکیه، پاکستان، تونس، اتریش و یوگسلاوی که شاخه‌ها و شاخک‌های فعال در آن برپا کرده بود. می‌نویسد که با قاتلان انور سادات رابطه داشتند و برایشان پول هم فرستادند و بالاخره «پس از موفقیت در عملیات [ترور انورسادات] که با سخن امام تطبیق داشت...» گزارش مفصل آنرا به امام، منتظری و «حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای خامنه‌ای ...» فرستاد. در این گزارش نام‌ها و نشانی‌های فراوان دیده می‌شود از جمله رهبران عراق بعد از صدام حسین، حزب باقر حکیم و سید محمود هاشمی [که بعداً عضو شورای نگهبان ، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجمع تشخیص مصلحت، مجلس خبرگان رهبری، رئیس هیأت حل اختلاف و تنظیم قوای سه گانه شد و به مدت هشت سال رئیس قوه قضاییه بود.] نام می‌برد و تصریح می‌کند که به «تشکیل مجلس اعلا» انقلاب اسلامی عراق انجامید. آمریکایی‌ها پس از اشغال عراق آنرا دو دستی به همین عناصر تحویل دادند. مصیبت عراق امروز را علمای اعلام سی سال پیش رقم زدند. البته بسیاری از مصائب منطقه و کشورهای مسلمان نشین و مسلمانان مهاجر در سراسر جهان را آن‌ها ایجاد کردند و می‌کنند. شیعیان در غالب این کشورها در اقلیت هستند و این یک اصل شناخته شده است که اقلیت‌ها معمولاً در چنین جوامعی ضد قدرت حاکم عمل می‌کنند.

چسب واقعی این ناخشنودی‌ها در جهل محکوم و ظلم حاکم ریشه دارد و آغشته است به اختلافات فرقه‌ای شیعه و سنی. این حزب‌الله بالقوه است با حداقل تحریک و پشتیبانی تبدیل می‌شود به یک حزب کامل. کم خرج هم هست. معمولاً  بدنه این پدیده به عشق عیاشی‌های موعود در بهشت منتظر شهادت است. تکایا، مساجد، روضه خوانی‌ها، عزاها و جشن‌های مذهبی دائماً اعضای تحت ستم این نوع اقلیت ضد قدرت را به هم نزدیک می‌کند. ایجاد یک تمرکز کمرنگ تشکیلاتی آنان را به هم پیوند می‌دهد چون عنصر ذهنی و اعتقادی را معمولاً اعضای حزب‌الله در خانه به دست آورده‌اند و ارثی و قدیمی است... ولی فقیه با شعارهای ضد یهودی، اسرائیل ستیزی، علیه امپریالیسم آمریکا، ضد عرب و سلاطین سنی مذهب و جمهوری‌های سکولار، بهترین نوع رهبری را تشکیل می‌دهد. ده‌ها هزار طلبه از قریب صد کشور جهان در قم تربیت شده و می‌شوند. داعش خواب چنین امکانات گسترده‌ای را می‌بیند؟

پژواک ایران:‌ با این همه پراکندگی که در دستگاه ولی فقیه به چشم می‌خورد چه کسی، چگونه و با چه دستگاهی این برنامه‌های دراز مدت را مدیریت می‌کند؟‌

محمدرضا روحانی: هر مستبدی امکان ادامه دادن به اجرای برنامه‌های استراتژیک خود را دارد. مهدی هاشمی را کشتند، منتظری برکنار شد و محصور و بعد هم فوت کرد. خمینی جای خود را به خامنه‌ای داد اما بذر انقلاب اسلامی را که امثال مهدی هاشمی در گستره جهانی کاشتند مدیریت شد و تقریباً‌ همه جهان را به نحوی آلود. القاعده، داعش، بکوحرام، حزب‌الله، النصره، جهاد اسلامی و انواع و اقسام دستگاه‌های علنی و مخفی این طاعون اسلامی با همه مشکلاتی که با «مجوس»‌ و «رافضی» دارند از یک آبخشور هستند. مدل اصلی ولی فقیه است و بقیه رقابت خانوادگی دارند. انواع ولی فقیه با عمامه، کراواتی و چکمه پوش چون مقید و محدود نیستند قادر به ادامه سیاست‌های درازمدت خود می‌باشند.

پژواک ایران: در شرایط فعلی و مشکلات دائمی مربوط به مذاکرات هسته‌ای در داخل ایران و در روابط بین‌المللی ، استمرار و ارتقا تحریکات آشکار در عراق ، یمن و به ویژه در سوریه چه فایده‌ای برای رژیم دارد؟‌

محمدرضا روحانی: ما همه شنیدیم که دو سال پیش در چنین روزهایی دو نفر از محارم رهبر معظم انقلاب اسلامی صراحتاً این مداخلات را عملی دفاعی تلقی کردند. این‌ها جنگ را برده‌اند پشت مرزهای اسرائیل و این وسیله فشار بین‌المللی است بر اصحاب رنگارنگ سیاست ننگین مسالمت و مماشات با آخوندها. این فقط دو نمونه است. آخوند صدیقی امام جمعه موقت تهران  گفته بود که «نظام مرزهای دفاعی خود را در لبنان و سوریه بسته است...» قبل از او طائب فرمانده قرارگاه عمار سپاه پاسداران و عضو اطاق فکر رهبر صریحاً گفت «اگر سوریه را از دست بدهیم تهران را هم نمی‌توانیم نگهداریم».

حالا نگاه کنید که خودشان اقرار می‌کنند که حدود ۵۰ درصد از واحدهای صنعتی کشور تعطیل هستند. صدها هزار کارگر این واحد‌های صنعتی نمی‌توانند حقوق معوقه خود را وصل کنند. ۱۲ میلیون کارگر با قراردادهای موقت مشغول به کارند که دریافتی ۹۰ درصد آن‌ها دو سوم پایین تر از خط فقر است. حدود ۸ میلیون حقوق بگیر بخش دولتی گرسنه‌اند. معلمین به یک جنبش گسترده، شجاعانه دست یازیده‌اند. حدود ۷ میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاهی بیکار هستند که اکثریت بزرگی از آن‌ها را زنان، خواهران و دختران ما تشکیل می‌هند. بیکاری بیداد می‌کند اما «وجوه شرعیه» حماس، حوثی‌ها، حزب‌الله لبنان، انصار‌الله و بشار اسد بعثی به موقع می‌رسد. از عراق، لبنان، افغانستان و صد البته پاسداران خامنه‌ای لشکر برای دفاع از حاکم خونریز دمشق راه‌انداخته‌اند.

این ها خط‌ دفاعی اتحاد جماهیر شیعیان ولایت فقیهی است. تحریکات در عربستان و بحرین هم ادامه دارد و و و این ها همه خط دفاعی است برای حفظ ام‌القرا و سلطه ولی مطلقه. به این ترتیب فشارها را در مذاکرات هسته‌ای بالا می‌برند. همین امروز خبرهایی منتشر شده که در سه سال گذشته ۱۵ میلیارد به بشار اسد داده‌اند. سلیمانی بطور علنی قول داده که نیروی قدوس در سوریه «جهان را شگفت‌زده خواهد کرد.»

پژواک ایران : این عامل فشار چه تأثیری در مذکرات هسته‌ای دارد؟‌

محمدرضا روحانی:‌ ساده لوحانه است اگر خیال‌کنیم که این تحریکات و تحرکات نظامی را دستگاه‌های اطلاعاتی ۵ به علاوه ۱ ندیده‌اند. این‌ها می‌خواهند با آخوند‌ها مماشات و معامله کنند. در سی سال گذشته کدام مقام اطلاعاتی از رابطه قتل انور‌السادات با بساط خمینی پرده برداشت؟‌ دیگر گویا تر از گزارش سید مهدی هاشمی چه چیزی لازم است؟

آمریکا همیشه مشغول مذاکرات است تا اتباع خود، گروگان‌ها را آزاد کند و آقای رئیس جمهور مدعی می‌شود که شق‌القمر کرده است. فرانسوی‌ها قاتل دکتر رحوی را به جای استرداد به دادسرای ژنو به تهران فرستادند. آمریکایی‌ها هنگام حمله به عراق مجاهدین را بمباران کردند و قریب ۵۰ نفر را کشته و صدها نفر را محروح و معلوم و مصدوم کردند. وزیرخارجه فرانسه دووپلین در مذاکرات با مقامات وزارت خارجه به آخوندها در تهران قول داد که وزیر کشور به زودی با لشکرکشی به خانه مجاهدین آن‌ها را تنبیه خواهد کرد. همین آقای کوشنر که این روزها همراه همسرش از ستارگان اجتماعات مجاهدین هستند تنها وزیر خارجه‌ای بود در اروپا که از حکم دادگاه عدالت اروپا دائر بر غیرقانونی بودن لیست تروریستی فرجامخواهی کرد. سخنرانی تند و تیز او علیه مجاهدین فراموش ناشدنی است.

در جریان رسیدگی به پرونده میکونوس دولت آلمان به تمام وسایل ممکن متوسل شد تا به خامنه‌ای کمک کند و دادگاه از حقایق کشتار ایرانیان در برلین با خبر نشود. وقتی دادستان شرافتمند و قضات شریف برلین خامنه‌ای، فلاحیان، رفسنجانی و وو را به عنوان آمر قتل هموطنان ما اعلام کردند اطاق بازرگانی آلمان اعتراض کرد و اعلامیه داد. اطریش قاتل دکتر قاسملو را رها کرد. انگلستان هرگز نخواست نامی از صادرکننده فتوای قتل سلمان رشدی ببرد. چین و روسیه از بقیه آزمندانه‌تر دنبال بالا بردن رقم صادرات خود به ایران هستند. بنابر این «هرکه به فکر خویشه   ملا به فکر ریشه» همین هفته پلیس بلژیک در چندین حمله ۲۲ داعشی چچن تبار را دستگیر کرد. اینترپل هم اکنون نام چهارهزار تن خارجی را در دست دارد که در لشکرهای داعش مشغول ترویج اسلام ناب هستند. ما در جرم‌شناسی برای تعیین تعداد واقعی ارتکاب جرم یا مجرم موارد کشف شده را ضربدر ده تا ۱۵ می‌کنیم یعنی رقم واقعی خارجی‌ها در کنار داعش در سرزمین‌های خلافت اسلامی سوریه و عراق باید ۴۰ تا ۶۰ هزار نفر باشد. در هفته گذشته خبری منتشر شد که از تاجیکستان و ازبکستان حدود ۲ تا ۴ هزار تن به داعش پیوسته‌اند. وزیر خارجه استرالیا هم گفته که در لشکر داعش هزاران نفر از ۹۰ کشور جهان شرکت دارند. این یک انترناسیونال واقعی ارتجاع است علیه همه دستاوردهای ملل متمدن. اما دولت‌های ۵ بعلاوه ۱ هر کدام بر اساس منافعی، پدر واقعی داعش را ناز و نوازش می‌کنند تا انشاءالله مایل به همزیستی مسالمت آمیز شوند. شاید خامنه‌ای اختیار ریش خود را بدهد به میانه‌روها، پراگماتیک‌ها، عقل‌گراها، اصلاح‌طلب‌ها و سبزها... این اساس سیاست آمریکا و هم‌پیمانان اروپایی آن‌ها، ژاپنی‌ها و و و . روس‌ها و چینی‌ها هم دنبال بخشی از بازار ایران هستند. این یک سیاست نخ‌نما و مندرس ۳۵ ساله است.

پژواک ایران: وقتی این سیاست‌ها برای اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها نتایج نامطلوبی داشته و دست آخوندها را برای به خطر انداختن صلح و امنیت در بسیاری از نقاط جهان باز گذاشته چرا آنرا تعقیب می‌کنند؟‌

محمدرضا روحانی: اراده سیاسی قاطعی ایجاد نمی‌شود زیرا اولاً نغییر این سیاست‌ها هزینه دارد . ثانیاً آن‌ها مهره‌ای در آستین ندارند تا عرضه کنند. دشمنان واقعی آخوندها هم در تبعید نتوانستند ارتباط ذهنی قابل اطمینانی با مبارزین داخلی ایجاد کنند. این آقای گیتس که هم وزیر دفاع بوش و هم اوباما بوده و آدم سرشناسی در آمریکاست در سی و هفت سال گذشته همیشه به نحوی با رژیم ملایان در ارتباط بوده در ۱۹۸۰ در جریان قرارداد الجزایر برای حل مساله گروگان‌ها حضور داشت و با قاطعیت گفت که در درون هیأت حاکمه ایران جستجو برای یافتن اصلاح طلب و میانه‌رو یک توهم است. در تیرماه ۹۲ هم تاکید کرده که «ما نباید یک لحظه از این حقیقت دور بیافتیم که رهبر حکومت [اسلامی] سیاست ها را تعیین می‌کند....»

با این که خوب می‌داند که در قتل سربازان آمریکایی در بیروت هم تی ان تی ، هم ایدئولوژی و هم نفرات را رژیم خمینی سازمان داده و این مبتنی بر اقرار صریح وزیر سپاه پاسداران وقت رفیق دوست است اما وقت معامله با آخوندها با سخاوت مجاهدین را به مسلخ آخوند‌ها می‌فرستد. نمونه آنرا در مقاله‌ی «دستگیری خانم هاله اسفندیاری و طرح چند پرسش» نوشته‌ی ایرج مصداقیبخوانید.

http://www.irajmesdaghi.com/page1.php?id=107

در دو حمله اول به مجاهدین در شهر اشرف این شخص وزیر دفاع آمریکا بوده و در زمان حمله «اتفاقاً» در بغداد بوده و البته قول داد که موضوع را تعقیب می‌کند و مجروحان را معالجه خواهند کرد اما چون کارهای جدی‌تری داشتند قول رسمی و شرافتمندانه خود را بایگانی کردند تا کشتارها ادامه یابد. ادامه کار تا امروز به کشتار جدید مجاهدین در کمپ «آزادی» که آمریکاییان در عراق اشغال شده برپا کردند حواله شد. این فیلم‌ها را با تاثر و درد باز نگاه کنیم تا در روزهای آینده به اصل مطلب مذاکرات هسته‌ای بپردازیم.

https://www.youtube.com/watch?v=3OZWUx4742Y

https://www.youtube.com/watch?v=3OZWUx4742Y

 ۲۰ خرداد ۱۳۹۴

 

 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کاوه جویا

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.