رفتن به محتوای اصلی

ابادسازی و آزادسازی ایران ‫
10.04.2012 - 22:39

ینشی نو برای ایران

 

‫بخش اول

 

ما، مردمان ایران،‫با تمام وجود میکوشیم که ابادسازی و آزادسازی ایران را از طریق ‫آزادسازی، مستقل سازی و توانمند کردن شهروندان و شهر های ایران ‫در یک نظام دمکراتیک، سکولار و فدرال  امکانپذیر سازیم.

ما صمیمانه و یکدلانه، متعهد میشویم که شبانه روز به کوشیم که ایران را به کشوری تبدیل کنیم که مهد عدالت، امنیت، برابری، ثبات ، کار، رفاه، آزادی، ‫احترام متقابل، قانون، شکوفا یی، شادی، پیشرفت، سعادت، خوشبختی، ثروت و رشد استعداد های همه ساکنان آن باشد.

ما زمانی میتوانیم این بینش را عملی کنیم که هر ایرانی را به عنوان یک سرمایه عظیم و لایتناهی ارزشیابی بنماییم. بهیمین دلیل معتقدیم که بزرگترین سرمایه های ایران مردمان آن هستند؛ زیرا که این مردم هر مملکت هستند که آنرا میسازند، همچنان که کشورهای اروپایی، ژاپن، کره جنوبی، هند و چین توسط مردمان خود ساخته شده‌اند.

ما وقتی هر ایرانی را یک سرمایه عظیم بدانیم، متوجه خواهیم شد که ‫ایران از این جهت یکی از خوشبخترین کشورهای جهان است؛ زیرا که مردمانی دارد که بطور طبیعی در ‫تمام ممالک همسایه نفوذ و حضور دارند و از استعدادهای گوناگون برخوردارند و ظرفیتهای ‫متفاوت برای موفقیت ها و دستاوردهای فوق العاده ‫ متفاوت را دارا میباشند.

 از آنجا که ما هر انسان را یک سرمایه میدانیم، معتقدیم که ا عدام باید ممنوع شود و از وارد کردن هر گونه صدمه به مردم جلوگیری گردد؛ اما برای روشن کردن آنچه بر مملکت ما گذشته است، لازم است که کمیته های حقیقت یاب تشکیل ‫دهیم و همه حقایق را برای مردم روشن سازیم.

  موانع اجرایی کردن بینش ما ‫

‫با وجود نظام جمهوری اسلامی نه اباد سازی امکانپذیر خواهد بود و نه آزاد سازی مردم و نه توانمند سازی شهر ها و شهروندان. و لذا نظام جمهوری اسلامی در تمامیت خود باید تغییر کند. همراه با جمهوری اسلامی، مجموعه عوامل و موانع سازندگی باید نیز عوض شوند.

‫ ‫به نظر ما موانع اصلی رسیدن به چنین آرمانهایی به قرار زیر هستند.

‫۱. ‫نظام جمهوری اسلامی ‫، ‫ذهنیت، فرهنگ و کلیه وسایل سرکوب و نهاد های تحکیم و تبلیغ آن

‫۲. فرهنگ انتقام جویی

‫۳. فرهنگ خشونت سازی و خشونت طلبی

‫۴. فرهنگ دروغ گویی و فساد پذیری

‫۵. فرهنگ نظام حکومت اسلامی

‫۶. ولایت فقیه

‫۷.حکومت روحانیت

‫۸. نظام متمرکز سیاسی

‫۹. دیکتاتوری و استبداد و فرهنگ استبداد پذیری

‫۱۰. وارد کردن ایده الوژی و مذهب در حکومت و سیاست

‫۱۱. تمرکز قدرت در دست یک گروه محدود

۱۲.  رواج دادن فرهنگ تبعض

استراتژی های ما برای تغییر نظام جمهوری اسلامی

‫۱. ‫انقلاب مخملی

‫۲. نافرمانی مدنی

‫۳. انقلاب مدنی ‫یا انقلاب متمدانه

‫۴. مبارزه فعال مدنی و بدون خشونت

‫۵. مقاومت منفی

 

‫ انتخابات آزاد به عنوان یک برنامه انحرافی

 ‫انتخابات آزاد بصورتی که تشریح شده است، در ایران جمهوری اسلامی امکان پذیر نیست؛ زیرا که انتخابات آزاد در ممالکی انجام میشود که دارای نظام تثبیت شده دمکراتیک هستند. از آنجا که بنظر تمامی کاردانان، جمهوری اسلامی اصلاح ناپزیر است، طبیعتا نمیتواند منحل کننده خود هم بشود.

‫با توجه به این مطالب، من معتقدم که تاکتیک انتخابات آزاد یک برنامه برای نگهداری جمهوری اسلامی است. دلایل زیر موضوع را روشن خواهد کرد:

۱. هیچ نظام دیکتاتوری در خاورمیانه با انتخابات آزاد از بین نرفته است.

‫۲. واقعیت های تاریخی و کنونی خاورمیانه ثابت میکند که فقط انقلاب راه را برای تغییر باز میکند.

‫۳. در مورد لیبی، یمن و سوریه انقلاب خشونت آمیز کارایی داشته است.

‫حتی اگر با اتنخابات دولت جمهوری اسلامی برود، نظام ارزشی و فرهنگی آن باقی میماند، سپاه پاسدارن همچنان کنترل بخش عمده اقتصاد را بدست خواهد داشت، و سرکوبگران نیروی اصلی و وسیع و قدرتمند سپاه را علیه مردم بکار خواهند برد؛ بسیج و فرهنگ بسیجی همچنان در شهرهای متفاوت برقرار خواهد ماند، انواع نهاد های سرکوبگر دیگر به عملیات خود، ادامه خواهند داد؛ آخوند ها امکانات نامحدود خود را حفظ خواهند نمود؛ وزارت اطلاعات و دیگر نهاد های امنیتی سرنوشت مردم را در دست خواهند داشت.

این نیروها همراه با دیگر نهادها ی مذهبی اجازه نخواهند داد که یک نظام جدید که بنیاد دمکراتیک داشته باشد، برقرار و مستقر شود.

‫جمهوری اسلامی یک نظام ساده نیست، بلکه، یک نظام طبقاتی، ارزشی، فرهنگی، مذهبی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تمامیت خواه و تمامیت گرا است که بر تمام جنبه های مردم و مملکت تسلط دارد.

‫برای برقراری یک نظام جدید کلیه این نهادها، سازمانها، فرهنگ ها و ارزش ها باید جابجا شود، تا فرصت استقرار ارزش ها و فرهنگ جدید بدست بیاید.

 

 

طرح انتخابات آزاد و خطرات جدی ان برای ایران

‫طرح انتخابات آزاد خطرات جدی برای ایران، مردم ایران، دمکراسی و سکولاریسم دارد:

‫۱. مبارزه علیه جمهوری اسلامی را تعطیل میکند و این توهم را پدید میاورد که روزی، روزگاری رژیم انتخاباتی برگزار میکند تا خود را از بین ببرد.

‫۲. هر گاه مردم مبارزاتی را آغاز کنند، طرفداران انتخابات آزاد با تمام توان وارد میدان میگردند و مدعی میشوند که چون رژیم انتخابات انجام خواهد داد، مردم باید به خانه های خود بازگردند.

‫۳. اراده مردم را برای بدست گرفتن سرنوشت خود سست میکند و انها را تبدیل به آلت دست رژیم مینماید.

‫۴. ورود بهار عربی را به ایران منتفی میسازد.

‫۵. تغییر جمهوری اسلامی را تا مدتی نامعلوم به تاخیر میاندازد و موجب میشود که رژیم به عمر ننگین و تباهکارانه خود ادامه دهد و بمیزان فقر، بدبختی، شکنجه، کشتار و غارت اموال مردم بیافزاید.

۶. سازمانهای سیاسی را دوچار بی عملی میکند.

‫۷. نقش مردم را در ایجاد تحولات از مردم میگیرد و اراده مردم را به رژیم واگذار میکند.

‫۸. روشنفکران و فعالان سیاسی را به تنبلی ذهنی میکشاند تا نتواند یک استراتژی کارساز برای تغییر نظام و نوسازی مملکت تولید نمایند.

‫۹. احساس مسوولیت را در شهروندان برای تغییر رژیم و انداختن طرحی نو از بین میبرد.

‫۱۰. امید مردم را برای دخالت نیروهای خارجی زیاد میکند.

‫ ۱۱.  و بدینوسیله، طرح انتخابات آزاد پیش از تغییر جمهوری اسلامی، در خدمت بقای جمهوری اسلامی قرار میگیرد.

‫‫ضرورتهای داخلی ‫تغییر کامل

 ‫بینش آزادسازی و ابادسازی ایران و مردم ایران در نظامی امکان پذیر میشود که محیط و شرایط لازم را برای رشد استعدادها و نهادینه کردن آزادیها فراهم سازد، امنیت و ثبات را از طریق حاکم کردن مردم بر سرنوشت خود، در درون انسانها ببرد وفرصت های برابر برای همگی را تضمین کند و بلاخره، هر ایرانی را تبدیل به یک سرمایه و منبع تولید فکر، خدمات و کالا نماید.

‫بینش آزادسازی و ابادسازی ایران و مردم ایران زمانی امکان پذیر میشود که نظام در کلیت آن تغییر کند؛ در حالیکه با انتخابات، فقط دولت عوض میشود.

 

 ‫ضرورت های خارجی تغییر کامل

‫اگر نظام در کلیت آن تغییر نکند؛‫از نظر خارجی و بین المللی، نیروهای تروریست ساخته جمهوری اسلامی، مشکلات زیادی را برای نظام جدید ایجاد خواهند کرد و بین ایران و کشورهای همسایه اختلاف خواهند انداخت‫؛ زیر ا که پشتیبانان آنان در ایران همچنان قدرت خواهند داشت.

‫ بهمین دلایل است که ما استراتژی های دیگری را برای تغییر جمهوری اسلامی ارایه میدهیم و انتخابات آزاد را برای دوره بعد از جمهوری اسلامی پیشنهاد میکنیم.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.