رفتن به محتوای اصلی

صف ارائی دول منطقه و نقش نیروی سکولار دمکرات
07.08.2016 - 23:06

ایجاد داعش واکنشی به سیاست های اسلامگرایان شیعه بود که ایران را تصرف کرده، ایرانیان را بگروگان گرفته و از انها بعنوان ابزاری جهت سلطه مذهب، فرهنگ و توحش در منطقه سود جستند.

در نتیجه 38 سلطه جنایتکارانه اسلامگرایان در ایران، جامعه ایرانی از اسلام و اسلامگرایان رویگردان شده، از زیر پرچم حکومت اسلامی خود را کنار کشیده، بطوری که آمادگی کامل سیاسی - اجتماعی برای برپائی نظامی لائیک دمکراتیک را کسب کرده و می تواند نخستین کشور اسلامزده ای باشد که زنجیرهای اسارت تاریخی خود را بگسلد، با کشورهای اسلامی وداع کند و در مدار کشورهای سکولار دمکرات قرار گیرد.

اما شوربختانه کشورهای همجوار ما هنوز علاقمند به تجربه شوم حکومت اسلامی هستند و راهی را که ایرانیان در دوران سیاه تحجر، بربریت و توحش 38 ساله حکومت اسلامی پشت سر گذاشته اند، آنها قصد اغاز آنرا دارند.

در نگاه دقیق تر باید اذعان داشت که عربستان سعودی میراث دار راستین اسلام و اسلامگرائی بوده، هست و خواهد ماند، چراکه اسلام سیاسی در انطباق با فرهنگ، دین، سنت ها، تاریخ و منافع ملی آن کشور قرار دارد.

جامعه ترکیه (به استثناء کردها و اقلیت های دیگر)، اکثریت آن بشدت مذهبی هستند، بخوبی از نقش اسلام در تاریخ ترکیه آگاه هستند و می دانند که از برکت اسلام و اسلامگرائی توانستند امپراتوری عثمانی را ایجاد کنند. اکنون بازگشت بخویش جامعه ترک، با کنار نهادن لائیسیته - بوروکراتیک و بازگشت به اسلام و اسلامگرائی فهمیده میشود.

اگر اسلام و اسلامیزاسیون در ایران همواره با زور، تحمیل، تجاوز و قتل و غارت قرین بوده و اسلامگرائی یادآور تاریخ تجاوز و سلطه و ویرانگری بیگانگان بوده، برای عربستان سعودی بیانگر من تاریخی خود، و برای ترکیه ابزار سلطه گری می باشد.

در نقشه سیاسی امروز خاورمیانه، سه نیروی بشدت ارتجاعی و فاشیستی پان اسلامیست، پان عربیست و پان ترک، عاملان نفرت پراکنی های مذهبی، نژادی و جنگ و ویرانگری هستند.

در دهه گذشته دول منطقه بر اساس دو قطب سنی و شیعه در برابر هم صف آرائی کردند. همه کشورهای اسلامزده، به تاکتیک اسلامگرایان ایران جهت ایجاد جبهه اتحاد اسلامی علیه اسرائیل و استفاده از فلسطین بعنوان مبنای همپیمانی، نه گفتند و استراتژی اتحاد اسلامی آخوندها دچار ضربه مغزی شدید شده و حکومت تعادل سیاسی - استراتژیک خود را کاملن از دست داده است.

کشورهای سنی همجوار، کشور ما را که در استانه خروج از مدار اسلام و اسلامگرایان است، در محاصره دارند و علیرغم باج های حکومت اسلامی، همچنان در جبهه عربستان سعودی ایستاده اند و به باج های ملاها  لبخند زده، ولی رای شان را به عربستان می دهند.  پس از تضعیف چشمگیر ماشین جنگی داعش، دو قطب ائتلاف عربستان سعودی و ترکیه و متحدین شان، فعالیت شان را علیه حکومت شیعه ایران تشدید کرده اند. با وجود تهدیدهای محسن رضائی در چند هفته پیش، هنوز تا ردروئی مستقیم فاصله هست و طرفین در فاز جنگ های نیابتی می باشند. عربستان سعودی و ترکیه همزمان با ادامه جنگ نیابتی در سوریه، تلاش دارند تا در داخل کشور سرمایه گذاری می کنند.

مواضع حزب کارگران کردستان در قبال پان ترکیسم و پان عربیسم و قهرمانی های احزاب کرد سوریه در پیکار علیه نمایندگان جبهه ترکیه عربستان، استفاده حکومت اسلامی از حزب الله در سوریه و .. نمی توانست از سوی جبهه ائتلاف عربستان – ترکیه بی پاسخ بماند.

بدون تردید عربستان و ترکیه دست بدامن یاران خود شده و میشوند تا جاپائی برای خود در داخل کشور باز کنند و حلقه جنگ های نیابتی را بداخل ایران منتقل کنند. دامن زدن به جنگ های مذهبی، اقدامات نظامی، استفاده از سازمان مجاهدین، افزایش فعالیت پان ترک ها و پان عرب ها،  گسترش شعارهای مرگ بر فارس و تقدیم خلیج فارس به  شیوخ حاشیه نشین خلیج فارس و ... میدان های جنگ نیابتی جبهه اردوغان – عربستان است.

نیروهای سیاسی که خود را در چارچوب کشور ایران تعریف می کنند، خود را ازادیخواه، دمکرات و ایراندوست می دانند، نمی توانند مرزهای روشن سیاسی با سه جبهه ارتجاع فاشیستی پان ترکیسم، پان عربیسم و پان اسلامیسم ترسیم نکنند. این یک واقعیت انکارناپذیر است که نیروی سکولار دمکراسی تنها الترناتیوی آزادیخواه، دمکرات و تبعیض ستیز می باشد که پتانسیل خارج کردن منطقه و مردمان آن از منجلاب جنگ های فرقه ای – مذهبی و نژادی را داراست.

ما باید بتوانیم در ارتباط با سکولار دمکرات های منطقه، از مدار اسلام (اسلام سیاسی) و اسلامگرائی خارج شویم. این تنها راه نجات ایران و کشورهای منطقه  از خطر بربریت و توحش اسلامگرایان است.

هرچه زمان می گذرد؛ اهمیت همپیمانی ملی - منطقه ای سکولار دمکراسی و ضرورت گذر از حکومت اسلامی برای دستیابی به صلح، امنیت، دوستی و برابرحقوقی مردمان ایران و منطقه برجسته تر میشود و نیز، بی عملی اپوزیسیون لائیک دمکرات توجیه ناپذیرتر میگردد.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

اقبال اقبالی
ایرانگلوبال

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.