رفتن به محتوای اصلی

باز داشت شدگان روز جهانی کارگر در سنندج و اخبار دیگر
06.05.2012 - 14:45

  سنندج

خبرگزاری دیده بان حقوق بشر کردستان- از وضعیت بازداشت شدگان روز جهانی کارگر در سنندج هیچ خبری وجود ندارد. خانواده های این بازداشت شدگان گفتند : نزدیک به یک هفته از بازداشت فرزندانمان می گذرد اما هیچ خبری از آنها نداریم حتی تماس تلفنی نیز نداشتند و نگران آنهایم . زاهد بنفشی ، شیرکو کردی، حمید طالی مرادی ، فرزاد حسین پناهی و محمد لطیفی از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر در سنندج می باشند .

انتقال زندانی سیاسی شهروند کرد سوریه به نقطۀ نامعلومی

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" رمضان احمد کمال زندانی سیاسی شهروند کرد سوریه که در وضعیت حاد جسمی در بهداری زندان بستری بود به نقطۀ نامعلومی منتقل گردید.

روز شنبه 16 اردیبهشت ماه زندانی سیاسی شهروند کرد سوریه از بهداری زندان برای مدت کوتاهی به سالن زندانیان سیاسی زندان گوهردشت کرج  آورده شد تا وسایل شخصی خود را بردارد و سپس او را به نقطۀ نامعلومی منتقل کردند. آقای احمد کمال مدتی است که به بهداری زندان منتقل شده بود و در انتظار موافقت بازجویان وزارت اطلاعات و دادستان تهران جعفری دولت آبادی برای انتقال به یکی از بیمارستانها جهت عمل جراحی بسر می برد.

 بهداری زندان به دادستان تهران عباس جعفری دولت آبادی که در لیست نافضان بین المللی حقوق بشر قرار دارد و از جنایتکاران علیه بشریت می باشد طی گزارش پزشکی اعلام کرد بود که آنها قادر به درمان وی در بهداری زندان نیستند و او می بایست در یکی از بیمارستانهای خارج از زندان تحت عمل جراحی قرار گیرد. اما بازجویان وزارت اطلاعات و عباس جعفری دولت آبادی از انتقال این زندانی سیاسی به بیمارستان ممانعت به عمل آوردند.

انتقال این زندانی سیاسی در وضعیت وخیم جسمی به نقطۀ نامعلومی جان او را در معرض خطر جدی قرار خواهد داد.

 در پی انتشار خبرهایی  مبنی بر به وخامت گراییدن وضعیت  این زندانی سیاسی، او را از بند زندانیان سیاسی خارج  و به بهداری زندان منتقل کردند و با تزریق داروهای مسکن  و آنتی بیوتیک  سعی داشتند دردهای طاقت فرسا و عفونت دست  او را کاهش دهند. بدن این زندانی سیاسی به دلیل تجویز این داروها بسیار ضعیف شده و عفونت دست اوافزایش یافته است.

زندانی سیاسی رمضان احمد کمال 31 ساله در سال 87 در حین دستگیری بازوی دست راستش  مورد اصابت  گلوله مامورین وزارت اطلاعات قرار گرفت و از زمان دستگیری تا به حال بطور جدی مورد درمان قرار نگرفت.عدم درمان جدی این زندانی سیاسی باعث گردید که ماهیچه های دست اوبه تحلیل رود و زخم وی دچار عفونت شدید گردد.  

زندانی سیاسی رمضان احمد کمال همراه با دوستش فرحان چالش 26 ساله  شهروند ترکیه در سال 1387 در شهر ماکو در حالی که مورد اصابت گلوله مامورین وزارت اطلاعات قرار گرفته بودند دستگیر شدند.رمضان احمد کمال از ناحیۀ دست و فرحال چالش از ناحیۀ شکم مورد اصابت گلوله قرار می گیرند.مامورین وزارت اطلاعات در حالی که این دو زندانی بشدت زخمی شده بودند آنها را به سلولهای انفرادی اداره اطلاعات ارومیه منتقل و در آنجا به دلیل عدم درمان دچار عفونت شدید می شوند.پس از 2 هفته بازجویی و شکنجه آنها را مجددا به زندان ماکو بازگردانده  و به اعدام محکوم می کنند.

این 2 زندانی به حکم سنگین و غیر انسانی خود اعتراض می کنند و حکم آنها در دادگاه تجدید نظر به 10 سال زندان کاهش می یابد. پس از آن زندانی رمضان احمد کمال به زندان قزوین و زندانی فرحان چالش به زندان زنجان تبعید می شوند. وضعیت زندانی سیاسی رمضان احمد کمال در زندان قزوین به دلیل عفونت شدید زخمش به حدی وخیم می شود که او را به زندان اوین  و از آنجا به زندان گوهردشت کرج جهت درمان منتقل می نمایند. اما هیچگاه مورد درمان جدی قرار نگرفت و به این خاطر است که دست این زندانی در آستانه قطع شدن و به دلیل عفونت شدید و زخم عمیق جان او را در معرض خطر جدی   قرار داده است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران ، انتقال این زندانی سیاسی در وضعیت حاد جسمی  به نقطۀ نامعلوم که می تواند جان او را در معرض خطر جدی قرار دهد را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت این رژیم به شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت گرفتن تصمیمات لازم اجرا می باشد.

درارمنستان انتخابات پارلمانی برگزار می شود

خبرگزاری «ریا نووستی» : در ارمنستان روز یکشنبه انتخابات دوره پنجم مجلس ملی (پارلمان) برگزار می شود. رای گیری ساعت ۸ به وقت محلی شر.ع شد و تا ساعت ۲۰ به وقت محلی (۲۰ و ۳۰ دقیقه به وقت تهران) ادامه خواهد یافت.

۸ حزب و یک ائتلاف سیاسی بر سر ۱۳۱ کرسی پارلمان مبارزه می کنند. حد نصاب آرا جهت ورود به پارلمان برای احزاب ۵ درصد و برای ائتلاف ها ۷ درصد است.

حزب حاکم جمهوری خواه، حزب “ارمنستان شکوفا” شریک جمهوری خواهان در ائتلاف حاکم و همچنین سازمان اپوزیسیون “کنگره ملی ارمنستان” دارای بیشترین محبوبیت محسوب می شوند.

حزب جمهوری خواه ارمنستان که در سال ۱۹۹۱ تشکیل شده، ۱۲ سال است که در قدرت قرار دارد

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

آ. ائلیار
برگرفته از:
ایمیل رسیده

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.