رفتن به محتوای اصلی

مسئله حمله نظامی به ایران و راه حل مشکلات
10.11.2011 - 11:50

پیش از حمله:

1- اعلام یک نه-ی قاطع مستقل- جدا از حکومت -از سوی همه گروههای اجتما عی و سیاسی و فرهنگی جامعه و حرکات ضد تبعیض ملیتها در داخل و خارج به «حمله نظامی و استبداد و دیکتاتوری حاکم». به هر طریقی و در هر شرایط مناسبی که عملاً ممکن است.

*

پیش از حمله ، هنگام حمله و بعد :

2 - تشکل نیروهای صنفی و سیاسی «مخالف جنگ و تبعیض و استبداد و دیکتاتوری حاکم»، در داخل و خارج در انجمنها، سندیکاها، NGO ها ، و کانونها و ارگان ها و سازمانها با استفاده از ابزار انترنتی و غیر انترنتی از راه ایجاد ارتباطات افقی و شبکه ای و سازمانی.

*

3- مبارزه «علیه دیکتاتوری و جنگ» برای تعیین سرنوشت سیاسی ایران به دست خود.

*

4- کوشش برای «برقراری دموکراسی و نظام غیر متمرکز» به عنوان اهداف.

*

5- آیا توان انجام موارد بالا را دارید؟ فرق نمیکند پاسخ مثبت است یا منفی. راه حل : «کوشش به هر طریق ممکن» در این مسیر . من نام این مسیر را «راه سوم » نهاده ام. نه به حکومت. نه به جنگ. آری ، برای تعیین سر نوشت ایران به دست خود تشکلهای مردمی از پایین.

 

پانوشت مربوط به کامنت

هرمس جان، ممنون از توجهتان. این همه مطلب در پیرامون این موضوع نوشته شده متأسفانه فاقد نمود "مسیر" و راه حل "عملی" قابل توجهی ست. امیدوارم این چند کلمه نشان بدهد چه میتوان کرد؟ و به کجا میتوان رسید؟ پیام شما به زیر این نوشته منتقل میشود:«هرمس [مسئله حمله نظامی به ایران و راه حل مشکلات] آئلیار گرامی بسیار درست و عمیق نوشته اید. این پیشنهادات می تواند مبنای پلاتفرمی باشد که همه نیروها را متمرکز کند برای احقاق دمکراسی از طریق حکومت غیرمتمرکز بر بستر نفی جنگ و خشونت. دمکراسی و گفتمان دمکراتیک و بسیج نیروها بر حول آن به معنای پرهیز از مداخله نظامی است. زیرا مداخله نظامی به معنای پیروزی گفتمان جنگ طلبی در درون حکومت است. گفتمان دمکراسی زمانبر و هزینه بردار است اما راهبردی است که چون مبارزه برای دمکراسی را به فردای پس از پیروزی بر اثر حمله نظامی - که خیال خامی بیش نیست و نمودار ناشکیبایی- محول نمی کند، به کانون مبارزه روزمره ما بدل می گردد. و می تواند سبب ساز اتحاد نیروها حول این سه عنصر بنیادی گردد یعنی حقوق بشر، دمکراسی به سبک حکومت غیرمتمرکز و صلح. دمکراسی بدون صلح رویا است که در کشورهایی که فاقد بسترهای لازم فرهنگی هست به کابوس بدل می گردد.»

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

آ. ائلیار

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد!