رفتن به محتوای اصلی

هشدار روزنامه‌های تهران در باره حضور مهاجران افغانستان و بررسی آن در مجلس آخوندی
02.10.2023 - 08:24

فدا‌حسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران، می‌گوید «روند حضور مهاجران از افغانستان» در این کمیسیون بررسی شده است. در همین حال روزنامه‌های عمده چاپ تهران هم به موضوع مهاجران افغان در ایران پرداخته‌اند.

آقای مالکی، به خبرگزاری ایلنا گفته است: «ورود زیاد مهاجران، که بعضاً هم غیرقانونی وارد می‌شوند، نگرانی‌هایی را برای مردم ما به وجود آورده،که نگرانی‌های به حقی هم هست.»

او افزوده است: «اتفاقاتی در این کشور رخ می‌دهد که قبل از حضور طالبان سابقه نداشته است، مثل کلیپی که علیه مردم ایران پخش می‌شود.» به گفته او این نوع تبلیغات «بعضی را هدایت می‌کند تا چهره مردم افغانستان و آن‌هایی که سال‌ها در ایران بودند و زندگی کرده‌اند و با مردم ما به نوعی چفت شده‌اند را در ذهن مردم ایران بد کند.»

آقای مالکی، که زمانی هم سفیر ایران در کابل بود، گفته است: «دستگاه دیپلماسی یا نماینده ویژه رئیس‌جمهور که اختیارات زیادی دارد باید در سیاست‌شان نسبت به طالبان، که حاکمان فعلی افغانستان هستند، تجدیدنظر کنند.» وی تاکید کرد: «به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضاً حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهن مردم ایران و افغان تغییر پیدا کند.»

 

تصویر
تصویر

در همین حال، امروز حسن مرتضوی، معاون سفارت ایران در کابل، در دیدار با محمدنبی عمری، معاون وزارت داخله/کشور طالبان، خواهان اتخاذ سیاست‌هایی از طرف طالبان شده «که مهاجران افغانستانی به بازگشت به کشورشان ترغیب شوند.»

سفارت ایران در کابل می‌گوید در این دیدار آقای مرتضوی تاکید کرده است: «مطمئن باشید توطئه دشمنان مشترک ایران و افغانستان تمامی نخواهد داشت، یک روز به بهانه داعش و تروریسم، گاهی به بهانه درگیری‌های مرزی، گاهی به بهانه حضور مهاجران در ایران و روز دیگر به بهانه‌هایی جدید به دنبال ایجاد تنش میان دو ملت‌ و کشاندن آن به نزاع میان حکومت‌ها هستند.»

آمار دقیق و رسمی از افرادی که از افغانستان وارد ایران می‌شوند مشخص نیست. بعضی رسانه‌های ایران شمار آن‌ها را «۱۰ تا ۱۵ هزار نفر» نوشته‌اند که عمدتا غیرقانونی وارد می‌شوند.

ایران از مسیرهای عمده حرکت پناهجویان افغانستان به ترکیه و اروپای غربی است.

این در حالیست که، وزارت مهاجران طالبان می‌گوید که روزانه «هزار تا بیش از دو هزار» مهاجر از ایران به کشور برمی‌گردند.

وبسایت کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد می‌گوید ۸/۲ میلیون مهاجر و پناهجوی از افغانستان به ۱۰۳ کشور جهان، از جمله کشورهای همسایه، رفته‌اند و از این مجموع ۱/۶ میلیون نفر از سال ۲۰۲۱ به بعد آواره شده‌اند.

حسن مرتضوی در دیدار با معاون وزارت کشور طالبان در کابل

 

معاون سفارت ایران در کابل در دیدار با معاون وزارت کشور طالبان در کابل

«چند میلیون افغانی در ایران ساکن هستند؟»

در همین حال، چند روزنامه و سایت ایرانی با تاکید پرسیده‌اند که «چند میلیون افغانی در ایران ساکن هستند؟»

پیشتر حسین امیر‌عبداللهیان، وزیر خارجه و احمد وحیدی، وزیر کشور ایران، در اظهاراتی جداگانه، جمعیت آن‌ها را «پنج میلیون نفر» اعلام کرده بودند.

روزنامه شرق روز یکشنبه (۹ مهر-میزان) در مطلبی نوشت در بیش از چهار دهه چند میلیون مهاجر افغانستان و صدها هزار عراقی در ایران حضور دارند که در سال‌های اخیر بیشتر شد‌‌ه‌اند، اما تنها «بخش محدودی» به عنوان «مهاجر قانونی» ثبت نام شده‌اند.

نویسنده این گزارش‌ در روزنامه شرق، افزوده است با وجود این، اما حضور این عده از مهاجران کشورهای همسایه در ایران «به تدوین سیاست مهاجرتی» در کشور نینجامیده است. او پرسیده که «کدام کشور را می‌توان در دنیا یافت که چنین بی‌برنامه و بی‌سیاست مهاجرتی، پذیرای موج مهاجران باشد؟ چرا؟»

مهاجران مراجعه کننده به سفارت افغانستان در تهران

 

مهاجران مراجعه‌کننده به سفارت افغانستان در تهران که به طالبان واگذار شده است

آمار مهاجران افغانستانی در ایران، موضوعی «قابل‌توجه» اما «مبالغه‌آمیز»

نویسنده این مطلب روزنامه شرق نوشته که از «گفت‌وگو با بعضی از کارگران افغانستانی متوجه شده» که برخی از افراد «طالبان» هم تابعیت ایرانی گرفته‌اند و «مسئولان مربوطه باید با کمال شفافیت درباره صحت و سقم این دست از شایعات و اخبار اطلاع‌رسانی کنند.»

هفته گذشته روزنامه اقتصادنیوز گزارش داد که «این روزها حضور افغانستانی‌ها در شهرهای ایران به‌ویژه تهران به‌صورت ملموسی افزایش یافته و غیرقابل انکار است.»

اگرچه این روزنامه سخنانی از وزیر کشور ایران نقل کرده که گفته است: «مسئله مهاجران و اتباع خارجی به یک مسئله قابل‌توجهی تبدیل شده است و در دستور کار جدی دستگاه‌های ذی‌ربط، از جمله وزارت کشور، است. البته آن‌چه در رسانه‌ها بعضاً گفته می‌شود ممکن است گاهی مبالغاتی باشد راجع به عدد آن. هیچ مرجع رسمی عددهای آن‌چنانی را تایید نمی‌کند و اطلاعات ما چنین عددهایی را نشان نمی‌دهد.»

مهاجران بازگشتی از ایران به افغانستان

 

شماری از این مهاجران از ایران اخراج شده‌اند

 

در همین حال، روزنامه «جمهوری اسلامی»، چاپ تهران، در مطلبی (یکشنبه ۹ مهر-میزان) با عنوان «رویای خطرناک افراطیون افاغنه در ایران» نوشت: «مشاهده شده که افغان‌ها در ایران در روز خاصی در برخی مناطق ایران با پایکوبی جشن می‌گیرند درحالی‌که این همان‌ روزی است که محمود افغان، اصفهان را تصرف و شاه سلطان حسین بی‌لیاقت را عزل کرد. اینجاست که گروه‌های ایران‌ستیز تندرو پشتون افغانی رویایی خطرناکی در سر می‌پرورانند.»

پیشتر نیز روزنامه جمهوری اسلامی نوشت که «ما اکنون در افغانستان با گروهی به عنوان حاکم مواجهیم که خود را علیرغم تمام امتیازات بی‌جایی که گرفته است از ما طلبکار می‌داند! با اینکه افاغنه موجود در ایران سالانه بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان آب مصرف می‌کنند طالبان حاضر نیست حقابه هیرمند را به ما بدهد.»

روزنامه کیهان نزدیک به رهبر ایران هم امروز درباره مهاجران افغانستان مطالبی دارد.

کیهان نوشته است با توجه به استفاده قابل توجه مهاجران از منابع و «یارانه‌های پنهان» اعم از مواد غذایی و مسکن و حمل‌ونقل عمومی و بهداشت، «لزوم کنترل ورود ایشان و ساماندهی اتباع قانونی ساکن کشورمان و همچنین اخراج مهاجرین غیرقانونی که در دو سال گذشته افزایش داشته است احساس می‌شود.»

حشمت‌االله فلاحت‌پیشه، رئيس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران، نیز در گفتگو با روزنامه آرمان ملی گفته است: «از همه مهم‌تر این‌که ما با یک موجودیتی به اسم طالبان مواجه هستیم که هیچ کاری را غیر از جنگ خوب بلد نیست، و کوچکترین مسئله را تبدیل به یک چالش می‌کند، و کوچکترین فیلم یا خبری منتشر می‌شود، بخشی از افغانستانی‌های داخل ایران را به تحریک وا می‌دارد.»

خبر آنلاین نیز هفته گذشته سخنان محمود احمدی‌بیغش، نماینده شازند در مجلس، را منتشر کرد که گفته است: «طرح سازمان ملی مهاجرت با دادن تابعیت سیاسی به افغانستانی‌های مقیم ایران، تنها به‌دنبال انتقال جمعیت و قانونی کردن حضور میلیون‌ها تبعه افغان در ایران بدون هرگونه نگرانی در خصوص مهاجرت سالانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار ایرانی متخصص و وضعیت میلیون‌ها ایرانی خارج از کشور است.»

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

سهراب
برگرفته از:
بی بی سی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

دیدگاه‌ها

نظرات رسیده

Sheida Davarnia Von Münchow

بجای مبارزه با افغان ها باید همه تمرکزمون روی مبارزه با جمهوری اسلامی باشه

جمهوری اسلامی پاشون رو تو کشور باز کرده که تمرکز مبارزه به جای دیگری کشیده بشه

تاکتیک اتاق فکر جمهوری اسلامی

د., 02.10.2023 - 09:52 پیوند ثابت
نظرات رسیده

Sadaf Khanoom

من از واکنش هموطنام هم شوکه شدم هم متاسف این که کمپین علیه افغان‌ها راه افتاده ومنو یاد راسیست های اینجا میندازه که میگن خارجی ها رو بندازین بیرون

د., 02.10.2023 - 09:51 پیوند ثابت
نظرات رسیده

Fariba Barandazi

بين هر مهاجرى خوب و بد هست . احترام به همه أفغانها دارم و وضعيت كشورشون واقعاً تأسف انگيزه.

مثل مهاجران سورى كه بين شون آدمهاى كهنه مذهب بسيارى هم رخنه كردن توى كشورهاى اروپايى، همين اتفاق توى ايران هم خواه ناخواه خواهد افتاد. كشور در دست جمهورى إسلامى و طالبان خواهدبود . جمهورى إسلامى دلسوز مردم نيست و جلوى اين كار رو نمى گيره.

د., 02.10.2023 - 09:48 پیوند ثابت
نظرات رسیده

توی همه جای دنیا مهاجر خوب جایگاه ویژه ای داره. مهاجری که خلاف نکنه، تحصیل کرده باشه، احترام به فرهنگ اون کشور بزاره، همکاری کنه برای پیشرفت اون جامعه و هزاران نکته دیگه...! حالا سوال اینجاست کشوری ما که صنعتی نداره، از نظر وضعیت اقتصادی در بحرانی ترین وضعیت ممکن هستیم و هر روز بدتر از دیروز میشه، این حجم از عزیزان افغال چرا بلید مهاجرت کنن به ایران؟! چه کاری میخوان انجام بدن وقتی کاری برای خود ایرانی نیست؟! وقتی شما کار نداشته باشید خواسته یا ناخواسته سمت بزهکاری حرکت میکنید! خیلی از همین افغان ها با حکومت همکاری می‌کنند برای سرکوب مردم ایران. تیپ های نظامی خودشون رو دارن و از سمت حکومت جمهوری جنایتکار اسلامی تغذیه مالی و نظامی میشن... ختم کلام اینکه وضعیت وحشتناکی رو میشه پیش بینی کرد...

د., 02.10.2023 - 09:47 پیوند ثابت
نظرات رسیده

خلاصه‌ای از بیانیه اداره آمار فدرال آلمان در تاریخ ۲۰ آوریل ۲۰۲۳ . این بیانیه اعلام می‌کند که در سال ۲۰۲۲، 23.8 میلیون نفر از جمعیت آلمان دارای پیشینه مهاجرت هستند. این رقم معادل 28.7 درصد از جمعیت آلمان است.

 

خلاصه‌ای از بیانیه اداره آمار فدرال آلمان در تاریخ ۲۰ آوریل ۲۰۲۳ . این بیانیه اعلام می‌کند که در سال ۲۰۲۲، 23.8 میلیون نفر از جمعیت آلمان دارای پیشینه مهاجرت هستند. این رقم معادل 28.7 درصد از جمعیت آلمان است.
مفهوم پیشینه مهاجرت در این بیانیه به این معناست که فرد یا والدین فرد در خارج از آلمان متولد شده باشند. این مفهوم شامل مهاجران نسل اول و دوم می‌شود. مهاجران نسل اول کسانی هستند که در خارج از آلمان متولد شده‌اند و به آلمان مهاجرت کرده‌اند. مهاجران نسل دوم کسانی هستند که در آلمان متولد شده‌اند، اما یکی از والدین آنها در خارج از آلمان متولد شده است.
افزایش جمعیت دارای پیشینه مهاجرت در آلمان یک روند رو به رشد است. این افزایش به دلیل عوامل مختلفی از جمله موج مهاجرت سال ۲۰۱۵ و روند جهانی شدن است.
در اینجا برخی از نکات کلیدی بیانیه اداره آمار فدرال آلمان در تاریخ ۲۰ آوریل ۲۰۲۳ آورده شده است:
در سال ۲۰۲۲، 23.8 میلیون نفر از جمعیت آلمان دارای پیشینه مهاجرت هستند.
این رقم معادل 28.7 درصد از جمعیت آلمان است.
مفهوم پیشینه مهاجرت در این بیانیه به این معناست که فرد یا والدین فرد در خارج از آلمان متولد شده باشند.
افزایش جمعیت دارای پیشینه مهاجرت در آلمان یک روند رو به رشد است.
د., 02.10.2023 - 09:13 پیوند ثابت
کیانوش توکلی

تصویر

 

پرسش کیانوش توکلی  از دوستان :این روزها از داخل کشور خبرهای در مورد هجوم افغانستانی ها به ایران و شایعاتی در مورد مهاجرین افغانی بین ایرانیان بصورت گسترده ای در حال پخش شدن است . نظرتان چیست؟

د., 02.10.2023 - 08:56 پیوند ثابت
نظرات رسیده

Rahmat Rezania

شایعات؟ اینکه رژیم چه ترفندهایی برای سرکوب جنبش‌های اجتماعی تدارک می‌بیند را فقط چپول های نادان و وطن فروش نمی‌فهمند. تا بوده و خواهد بود چپ ما دشمن اولش منافع ملی و مدیریت در جهت منافع ملی است.من از اینکه زمانی به این شعار های چپ متوهمانه باور کرده بودم خودم را شرمنده نسل‌های آینده میدانم.

د., 02.10.2023 - 08:55 پیوند ثابت
نظرات رسیده

Sadi Samami

پخش وسیع این نوع خبرها و ویدیو کلیپ ها از سوی رسانه‌های دولتی و عوامل رژیم ایران در جریان است و به نظرم اهداف احتمالی آن عبور از مسائل داخلی، تشویق افکار عمومی به مسائل خاص، تأثیرگذاری بر افکار جمعی و تبلیغ اطلاعات منحرف کننده می باشد.

در بسیاری از موارد، این نوع اطلاعات و تصاویر توسط دولت‌ها یا گروه‌های خاص به کار می‌رود تا تأثیری خاص را در جامعه یا در روابط بین‌المللی داشته باشند. و در مواردی ممکن است برای افزایش احساس ترس یا نگرانی در جامعه استفاده شود، تا مردم به پشتیبانی از سیاست‌ها یا اقدامات خاصی ترغیب شوند. همچنین، می تواند به منظور ایجاد تقسیم و تفرقه بین اجتماعات مختلف به کار رود.

با نظر اقای اسماعیل مرادی کاملاً موافق هستم، بایستی به اطلاعات منحرف و غیردقیق توجه کنیم و از انتشار نظرات راسیستی و تحریک‌آمیز به‌خصوص بر علیه گروه‌های اجتماعی ضعیف خودداری کنیم.

د., 02.10.2023 - 08:54 پیوند ثابت
نظرات رسیده

achi Gilani

من دو مورد از اعتراضات مردم ایران مورد افغانها را در اینجا درج میکنم که از تویتر برداشتم که باعث سوالات فراوانی شده که این شایعه و هجوم افغانها به چه معناست و ترس و ایجاد دلهره در بین مردم ایران آیا با واقعیت همخوانی دارد و چه سیاستی را حاکمیت بدنبالش است و در مورد افغانها در داخل کشور دنبال میکند طبق شایعات پخش شده در داخل کشور به محض ورود افغانها جای خواب آماده و قول سر کار رفتن در کمتر چند روز مهیاست و یا بعد سالها در دادن شناسنامه به افغانها ناگهان شروع به تحویل شناسنامه به آنها شدند ؟!

‏جمعیت مهاجرین افغانی در ایران بین ۵تا۷میلیون تخمین زده شد.یعنی *تقریبا*

به اندازه چند استان کشورما(کهگلویه،چهارمحال،ایلام،قزوین،یزد)

واین آمار هم از لحاظ اقتصادی وهم از لحاظ امنیتی بسیار خطرناک هست و باید هرچه سریع تر اقدامات لازم صورت گرفته شود( از تویتر یکی از هموطنان داخل کشور برداشتم

د., 02.10.2023 - 08:53 پیوند ثابت
نظرات رسیده

عنوان مقاله
نظ

Hassan Sene

جمهوری اسلامی برای حفظ خود و حکومت مافیاییش هیچ بعید نیست خودش باین مهاجرت کمک کند تا سربازان مزدور وذخیره را برای سرکوبی جدید اماده کند.

حکومت مافیای اسلامی میداند از نظر اقتصادی و ورشکستگی اقتصادی و سیاسی رسیده و جوابگوی خواستهای اولیه مردم که حقوق و مزایای انهاست با این اقتصاد پوسیده جوابگو نیست و باحتمال زیاد بخاطر ترس از یک یورش همگانی گرسنگان و مردم از وضعیت نابسامان اقتصادی و نارضایتی تمامی اقشار اجتماعی از خفقان ، تدابیری امنیتی را برای خود پیش بینی میکندو با این وسیله فراهم میکند تا بتواند از گرسنگان افغانی که در بیکاری مطلق در افغانستان بسر میبرند سرباز گیری کند. و متاسفانه افغانی ها در یک بلاتکلیفی گیر افتاده اند و بهر مزدوری میتوانند تن در دهند.

د., 02.10.2023 - 08:51 پیوند ثابت
نظرات رسیده

Esmaeil Moradi

مهاجران افغانستانی در ایران با مشکلات و تبعیض‌های زیادی روبرو هستند.

 

 

Esmaeil Moradi
مهاجران افغانستانی در ایران با مشکلات و تبعیض‌های زیادی روبرو هستند.
مهاجران افغانستانی در ایران به دلیل شرایط جنگ و ناامنی در کشور خود، سال‌هاست که در ایران زندگی می‌کنند. طبق آمار رسمی، بیش از 3 میلیون مهاجر افغانستانی در ایران زندگی می‌کنند که بخش قابل توجهی از آنها به صورت غیرقانونی در ایران اقامت دارند.
مهاجران افغانستانی در ایران با مشکلات و تبعیض‌های زیادی روبرو هستند. آنها از حقوق شهروندی کامل برخوردار نیستند و از خدمات عمومی مانند آموزش و بهداشت به طور کامل بهره‌مند نمی‌شوند. همچنین، آنها اغلب در معرض تبعیض و خشونت قرار می‌گیرند.
یکی از اشکال تبعیض و خشونت علیه مهاجران افغانستانی، نژادپرستی است. نژادپرستی علیه مهاجران افغانستانی در ایران به اشکال مختلف، از جمله توهین‌های نژادی، خشونت فیزیکی و تبعیض در محل کار و تحصیل، بروز می‌کند.
شرایط اقتصادی و اجتماعی ایران است. ایران کشوری با منابع محدود است و وجود جمعیت زیادی از مهاجران افغانستانی به عنوان یک چالش برای جامعه ایران محسوب می‌شود. برخی از ایرانیان بر این باورند که مهاجران افغانستانی باعث افزایش بیکاری و فقر در ایران می‌شوند و بنابراین باید به آنها با دید تردید و خصومت نگریسته شود.
برخورد نژادپرستانه با مهاجران افغانستانی در ایران یک مشکل جدی است که باید به آن رسیدگی شود. این برخوردها نه تنها باعث رنج و آزار مهاجران افغانستانی می‌شود، بلکه به ایجاد شکاف و تنش بین ایرانیان و افغانستانی ها نیز کمک می‌کند.
جامعه مدنی ایران باید در این زمینه فعال‌تر شود. سازمان‌های غیردولتی و فعالان اجتماعی می‌توانند با افزایش آگاهی عمومی در مورد مشکلات مهاجران افغانستانی و حمایت از حقوق آنها، به مقابله با نژادپرستی علیه مهاجران افغانستانی کمک کنند.
واقعیت این است که رژیم ایران با ناکارامدی‌های خود را در زمینه بیکاری به حساب مهاجران افغانستانی می گذارد.
رژیم ایران با سیاست‌های اقتصادی نامناسب خود، مانند تحریم‌ها و خصوصی‌سازی‌های ناعادلانه، زمینه را برای رکود اقتصادی و افزایش بیکاری فراهم کرده است.
فساد مالی گسترده در ایران، منابع مالی کشور را به هدر داده و زمینه را برای ایجاد مشاغل جدید محدود کرده است.
رژیم ایران با عدم سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش، نیروی کار کشور را از داشتن مهارت‌های لازم برای یافتن شغل محروم کرده است.
برای مقابله با این مشکل، باید مردم ایران از ناکارامدی‌های رژیم ایران آگاه شوند و برای تغییر این وضعیت تلاش کنند. همچنین، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای حقوق بشری باید به این موضوع رسیدگی کنند و رژیم ایران را تحت فشار قرار دهند تا از تبعیض و خشونت علیه مهاجران افغانستانی جلوگیری کند.
د., 02.10.2023 - 08:50 پیوند ثابت
نظرات رسیده

Kevin Soltani

کتاب دکترین شوک نوشته ‌ لائومی کلاین به دقت این موارد رو توضیح داده که اتاق فکر حکومتها ، پلان های متعددی برای کنترل و به تسخیر در آوردن افکار عمومی و انحراف اون به سمت دلخواه دارن !

هیچ خطری بزرگتر از خود جاعش برای بودو باش ایرانی نیست !

د., 02.10.2023 - 08:49 پیوند ثابت
هوشنگ اسدی

صرفنظر از اینکه جمهوری اسلامی چه است و یا نیست . هر کشوری مجبور است با توجه به توان اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی ، ایمنی و موقعیت ژئوپولیتیک بر بستر خواست فرهنگی و اجتماعی مردم خود تصمیم بگیرد . ما در رابطه با جمهوری اسلامی داریم صحبت می کنیم که برنامه توطئه پنهانی خود برای بقا را هم به قیمت نابودی مردم و کشور ایران اجرا می کند.

 

صرفنظر از اینکه جمهوری اسلامی چه است و یا نیست . هر کشوری مجبور است با توجه به توان اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی ، ایمنی و موقعیت ژئوپولیتیک بر بستر خواست فرهنگی و اجتماعی مردم خود تصمیم بگیرد . ما در رابطه با جمهوری اسلامی داریم صحبت می کنیم که برنامه توطئه پنهانی خود برای بقا را هم به قیمت نابودی مردم و کشور ایران اجرا می کند.
حال پرسش این است ، با توجه به مسائل متناقض بالا ، اپوزیسیون ، نیروهای ملی ، دلسوزان جامعه، نهادهای بیشمار ایران ، چه در داخل و چه در خارج چگونه باید موضع بگیرند؟ بدترین برخورد سکوت و خاموشی است .
باید بر مبنای قوانین کنوانسیون بین‌المللی نظر داد .
🔸من دقیق نمیدانم ولی موارد زیر را در راستای قوانین و حقوق بین‌المللی برداشت دارم:
۱-حق هر کشوری است که مرزهای خود را برای هجوم پناهندگان ببندد
۲- حق هر انسانی است که درخواست پناهندگی بکند
🔸در پایان .من با تصمیمات زیر موافقم
-بستن مرزهای ایران برای ورود مهاجران جدید .
-ایجاد اردوگاه‌های مرزی با کمک سازمانهای بین‌المللی جهت بررسی موقعیت درخواست کننده
- بازبینی وضعیت همه افغانستانی های ساکن ایران و تعیین تکلیف وضعیت حقوقی آنها
-مذاکره با سازمان ملل و یا سازمانهای ذیربط جهت بازگرداندن آنها به کشور افغانستان
-توجه ویژه به کودکان و زنان در جهت پذیرش آنها به عنوان شهروند ایرانی
میدانم خوشبینانه لیست کردم ، چون هیچ راه دیگری نمی شناسم
د., 02.10.2023 - 08:47 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.