رفتن به محتوای اصلی

انتخاب مسیح علینژاد به عنوان رئیس کنگره جهانی آزادی
11.11.2023 - 20:55

 

توییت سردار پاشایی : مسیح علی‌نژاد زنی که همچون میلیونها زن دیگر از نخستین روزهای زندگی از طرف یک حکومت ضدزن سرکوب و از همه جا حذف شد، دیروز به عنوان رئیس کنگره جهانی آزادی از طرف مخالفان سیاسی و نمایندگان بیش از پنجاه کشور دنیا انتخاب شد.

کسی که به عنوان معاون او برگزیده شد گری کاسپاروف بود، نابغه شطرنج جهان و دشمن سرسخت پوتین که با خنده بر روی سن گفت، اولین بار است که در تمام عمرم معاون رئیس می‌شوم، چون همیشه نفر نخست بوده‌ام. اما متواضعانه گفت، افتخار می‌کنم که معاون یک زن ایرانی هستم.

دبیر کل سازمان نیز کسی نشد جز چهره سرشناس و محبوب ونزوئلا لئوپولدو لوپز، رهبری بی‌مانند که به همراه مسیح و کاسپاروف، سه دیکتاتور ایران و روسیه و ونزوئلا را خشمگین کرده‌اند. آنها اکنون اما کنار هم قرار گرفته‌اند تا آزادیخواهان و مبارزان جهان را علیه دیکتاتورها متحد کنند.

مسیح پس از انقلاب #زن_زندگی_آزادی برای تشکیل نخستین اپوزیسیون متحد ایران همه وجودش را گذاشت، اما خوب مانند همه اپوزیسیون‌های دیگر جهان با چالش‌های خود روبرو شد.

پس از آن او ایده اتحاد مخالفان کشورهای دیکتاتوری جهان را مطرح کرد. آن نیز زمان زیادی برد اما موفق شد و انتخاباتی بی‌مانند را زیر نظر کمیته برگزاری انتخابات با حضور ناظران بین المللی برگزار کردند تا همه برابر با هم کمیته‌های اجرایی را برای پیشبرد اهداف مشترک تشکیل دهند.

مسیح نمونه یک زن رنج‌دیده و زخمی اما خستگی‌ناپذیر است، که همچون دیگر زنان ایران روزنه امید این سرزمین برای رسیدن به دموکراسی و آزادی هستند.

آنها اکنون نه تنها نماد امید برای ایران و خاورمیانه بلکه برای همه جهان هستند. هنوز هم با تمام وجودم به رهبری زنان باور دارم. اگر قرار باشد تغییر یا تحولاتی بنیادین در ایران و جهان رخ دهند بدون شک آن به دست زنان رقم می‌خورند.

 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

انتشار از:

ایران گلوبال

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

دیدگاه‌ها

شازده اسدالله …

یک یهودی مجوز مهاجرت از اتحاد شوروی به اسراییل را کسب کرد
هنگام خروج از بهشت زحمت کشان در فرودگاه مامور وسایل او را چک کرد یک مجسمه دید از او پرسید : این چیه ؟
مرد گفت : شکل سوالت اشتباهه آقا ؟
بپرس این کیه ! این مجسمه لنین معلم بزرگ خلق ها ست که توی تمام کشور عدالت و دموکراسی برقرار کرد . من هم برای بزرگداشت این شخص مجسمه اش همیشه همراهمه ، مامور گمرک گفت : درسته آقا ، بفرمایید ...
در فرودگاه اسراییل مامور گمرک هنگام تفتیش مجسمه را دید و از یهودی پرسید : این چیه ؟ مرد گفت : بگو این کیه ؟ گفت این مجسمه مرد منفور و دیوانه ای است که من را مجبور کرد از روسیه برم بیرون ، مجسمه اش همیشه همرامه که تف و لعنتش کنم ...
مامور گمرک گفت : بله درسته آقا ، بفرمایید ...
چند روز بعد که یهودی توی خونه اش همه فامیل را دعوت کرد ...
پسر برادرش مجسمه را روی طاقچه دید وپرسید : این کیه ؟
مرد گفت پسرم سوالت اشتباهه ، بپرس این چیه ؟
این ده کیلوگرم طلای ۲۴ عیاره که بدون عوارض گمرکی از روسیه به اینجا آوردم...
سیاست یعنی اینکه یک حرف را به مردم به صورتهای مختلف بیان کنی

ی., 12.11.2023 - 18:57 پیوند ثابت
بهمن

با خوشحالی و تبریک از انتخاب خانم مسیح علی‌نژاد بعنوان رئیس کنگره آزادی و تشکر از جناب حیدریان برای این مطلب که در خزانه مطالب مایه دار سیاسی ثبت خواهد شد.

برخورد با خانم علی نژاد را میشود مانند بعضی موضوعات دیگر، محک رشد و کیفیت گروهها و دسته جات سیاسی ایرانی دید.

جریانات به شدت تمامیت خواه و متحجر هر فرد یا شخصیتی سیاسی که خارج از دایره آنها باشد را با تمام قوا به چالش میکشند و در مسیر تخریب او تقریباً از هیچ حرکت شنیعی ابا ندارند.

همزمان به دمکراتها ایرانی میتازند که آنها عددی نیستند، چرا که نمیتوانند چند شخصیت نامدار (سیاسی) معرفی کنند. تقریباً بر این مزمون که هیچ جانسختی از زیر ضربات حتک حرمت و گاه فیزیکی ما جان سالم بدر نخواهد برد.

به همان اندازه شخصیت هایی همانند خانم علینژاد به دلیل مقاومت و پایداری خود در مبارزه با استبداد و سرکوب ستودنی هستند.

ی., 12.11.2023 - 12:45 پیوند ثابت
فرامرز حیدریان

درووود!

مختصر و گویا.

در میان اینهمه هیاهو که از زمان اقتدار آخوندی تا امروز در ایران و دیگر نقاط جهان برپاست، شنیدن صداهایی که واتاب دهنده درد و رنج و عذاب و مصیبت انسانهای دردمند باشند، کاریست ظریف و تلاشی ستودنی. آنچه انسانها را  در مناسبات اجتماعی و زندگی بر روی کره خاکی از یکدیگر متمایز میکند، جنبه فیزیکی آنها نیست؛ بلکه گوهر وجودی و بینش آنها نسبت به زندگی و معناییست که برای فردیّت خود میآفرینند. مسیح علینژاد از زمره انسانهائیست که واقعه هولناک درد را تا ریشه های عمیقش درک کرده و فهمیده است و به سهم خویش به فریادی که ناشی از درد استخوانسوز است، واگردانده شده. اگر تمام آنانی که سالهاست در تقابل با حکومت فقاهتی به انواع و اقسام روشهای رفتاری و گفتاری اقدام کرده اند، درد را همچون مسیح علینژاد در ریشه هایش درک کرده و فهمیده بودند و یکپارچه «فریاد» میشدند، بی شک حال و روز اجتماع ایرانی و خاورمیانه به فلاکت و هولناکی امروز درنمیغلتید.

انسان در عملی که انجام میدهد، اشتباه نیز میکند. اساسا اشتباه، سایه عمل است. فقط کسانی عمرا اشتباه نمیکنند که هیچگاه دست به هیچ عملی نمیزنند. امّا آموختن از اشتباهات خود و دیگران میتواند انسان را در پروسه تمام تنشها و رویدادها و مصائب زندگی به زیباترین فرم ممکن بیاراید و بپرورد. هیچکس از آسمون هفتم به حیث استاد و معمار و کارشناس و خبره و بی نظیر بر روی زمین هبوط نمیکند. کار و پیکار و آموختن است که انسان را پخته و مجرّب و موثر بار میآورد. پیگیری پروسه زندگی مسیح علینیژاد تا همین امروز میتواند آیینه تمام نمای زنی را نشان دهد که با تمام حرارت وجودی اش و احساسی که برای زندگی و مناسبات بشری دارد در تمام جزئیاتش بدون هیچ شیله پیله ای پدیدار شده است. رزم او نه از برای بزمها و تئاترهای قدرتنمایی؛ بلکه از بهر «زندگی ساده و صمیمی در فضایی از حرمت گزاردن به عزّت و کرامت بشری» است که روز به روز مغزدارتر و مایه دارتر به خودش چهره میگیرد. به همین دلیل نیز برای آنچه که او در حقانیّتش پایداری و مقاومت و نبرد سرسخت میکند، «آزادی» است. آزاد بودن از تمام آنچه که انسان را بخواهد با جبر و تهدید و زور و شکنجه و توبیخ و زندان و شلاق و اعدام و تجاوز و بیدادگری به ابزاری و عروسکی تبدیل کند که «مطابق اعتقاداتی آکبندی» رفتار و عمل کند. آزاد بودن برای آنچه شکوفا کردن آنچه انسان به ذات خودش هست. انسان برای مسیح علینینژاد، انسان میماند با تمام فروزه ها و رنجها و خطاها و دلتنگیها و غمها و شادیها و هنرها و تلاشها و حسرتها و آرزوها و رویاهایش. آنچه که اصالت و دوام و کاربرد عمیق و موثّر مبارزات مسیح علینژاد را علیه خاصمان زندگی و آزادی، خجسته و زیبا می آراید، پروسه تحوّلات روحی و روانی و بینشی و آبدیدگی و مقاومت و لبخند شاد بر لب داشتن از بهر آفرینش «باهمستانی» است که رگ و ریشه آن را «آزادی» رقم زده باشد؛ نه امریّات تحکّمی و نصوص جعلی که تغلیبگر اصالت انسانند و نفی زندگی و گیوتینی بر جان آدمی.
مسیح علینیژاد نیاز ضروری دوران ماست؛ زیرا در سرزمینی که حاکمانش رسولان مرگ و جانستانی و خونریزی و ویرانی هستند، وی در مقام زن به حقّانیّت جان و زندگی و نگاهبانی از آن بدون هیچ خدشه ای یقین دارد. محور تمام تلاشهای مسیح بر گرداگرد «آزادی» میچرخند؛ زیرا زنان هستند که میدانند حقّانیّت «آزادی» از پیامدهای زاییدن زندگیست که آنها مادر و آفریننده اش هستند.
در برهوتی که بیش از چهار دهه است حکومت فقاهتی بر ایران و مردمش آوار کرده است و حضور صدها گرایش مدّعو و هل من یزیدی در اقصا نقاط جهان و ایران تا کنون نتوانسته اند، میلیمتری برای عزل و خلع دژخیمان الهی گام بردارند، وجود زنانی همچون مسیح علینژاد، بسان کاریزی جوشان در دل کویر خشک فجایع میهنی هستند. عمرش دراز باد و پیکارهایش موثّر و با دوام.
شاد زیید و دیر زیید!
فرامرز حیدریان
ی., 12.11.2023 - 08:02 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.