رفتن به محتوای اصلی

شبکه‌ی من‌وتو «ضد رسانه» بود
04.02.2024 - 04:14

‏*شبکه‌ی من‌وتو «ضد رسانه» بود. ضد رسانه‌ای مثل «تسنیم»و «فارس‌نیوز» که وظیفه‌اش نه تنها آگاهی‌بخشی، بلکه تحریف و پروپاگاندا به مبتذل‌ترین شکل ممکن بود. این شبکه اهانت به «رسانه» محسوب می‌شد و براستی سطح این مفهوم را تنزل داد.

🔹‏*من‌وتو ابتدا نقشه‌ی سیاسی خود را فاش نکرد و با تولید برنامه‌های سرگرم‌کننده‌ی کم‌مایه و سطحی، سعی در جذب بالای مخاطبان جوان داشت. سپس سراغ انقلاب و بختیار و بعد به مرور رضا شاه و محمدرضا پهلوی رفت و سعی کرد با ایجاد حس مظلوم‌نمایی و تقدیس و تحریف و تاریخ‌شویی به هدف خود برسد و در آخر نیز از پرویز ثابتی به بی‌شرمانه‌ترین شکل ممکن رونمایی کرد.

 

 

 

🔹‏ *مستندهای این شبکه، با برش‌های تاریخی هدفمند،حذف پیش‌زمینه‌های یک رویداد، برخورد گزینشی و تنظیم‌های جهت‌دار، تاریخی نیمه‌جعلی و آمیخته با دروغ را تحویل مخاطب داد. این امر، بخشی از مخاطبان عام را که از قضا اطلاعات تاریخی هم نداشتند و از شدت ظلم و فشار جمهوری اسلامی به تنگ آمده بودند، دچار ابهام و آشفتگی در تشخیص می‌کرد. آن طور که نتوانند صلاح خویش را بازشناسایی کنند و دوباره بازیچه‌ی دست قدرت‌ها و سیاست‌هایی که معلوم نیست آبشخورشان کجاست قرار بگیرند.

🔹‏*سرآخر وقتی اعضای من‌وتو دریافتند موفق به جهت‌دهی به اذهان اکثریت نشدند، شروع به طعنه و طلبکاری و تقبیح و نکوهش معترضان و مردم ایران کردند. آنان ملتفت نبودند مردم خوشبختانه آگاه‌تر از آن هستند که به‌راحتی فریفته شوند.

🔹‏ *این شبکه تا پایان کار، به شیوه‌ای پیچیده و غیر رسانه‌ای حاضر نشد منابع مالی خود را به طور شفاف معرفی کند. چراکه آشکار شدن منابع مالی، هویت و نیت سیاست‌گزارانی را فاش می‌کرد که بنا بود به دلایلی که برای مخاطب ایرانی روشن نیست، پنهان بمانند.

🔹 بی‌گمان سرمایه‌گذاران من‌وتو‌ دوستدار مردم ایران نبودند؛ مغرضان پشت‌پرده‌ای بودند به دنبال اهداف منفعت‌طلبانه‌ی خود که آینده‌ی دموکراتیک و سعادتمند ایران و رفاه ملت برایشان اندک اهمیتی نداشت. ‌پیچیدگی‌ها و‌تعارضاتی نیز در عملکرد آن وجود داشت. آینده هویت آنان را آشکار خواهد کرد.

‏🔹 البته به شخصه از اینکه افراد شغل‌شان را از دست بدهند خرسند نمی‌شوم اما تعطیلی ضدرسانه که خاک در چشمان جامعه می‌‌پاشد و در تلاش برای اخلال در دستگاه تشخیص مردم است، اتفاق مثبتی است.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

آرش
برگرفته از:
گویا نیوز

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

دیدگاه‌ها

پرهام بیرشک

عنوان مقاله
کانال تلویزیونی من و تو.

گویند کسی چون روی رودخانه ی خروشان پلی نبود مجبور شد از تنه ی درختی که افتاده بود بعنوان پل استفاده کند.
در میانه ی را دید که تنه پوسیده و هر آن ممکن است بشکند و او در رودخانه بیفتد.
ناگهان شیطان درقالب فردی قوی وبا جمالات ظاهر شد و گفت دستت را بده بمن.
حالا شده حکایت تلویزیون من و تو و جوانانی که عمرشان برباد رفته و هیچ آینده ای ندارند و حوصله ی مطالعه هم ندارند و بدرستی احساس میکنند که این حقشان نیست.
دراین هنگام تلویزیونی پیدا شده و با زبان جوانان آرزو های برباد رفته این نسل را با نمایش چیز های خوبی دست چین شده از گذشته بایشان نشان داده و جوان ایرانی ناامید درست مانند کسی که در بیابان تشنه است و سرابی را میبیند, جویهای آب روان باو نشان میدهد. طبیعیست که با خود بیاندیشد که چرا پدرانمان انقلاب کردند؟
بنظر من کل ماموریت این کانال تلویزیونی همین بود که به جوانان بگوید زمان شاه گلو بلبل بود و همه چیز جور و کشور داشت میرفت بسوی ژاپن شدن. ومردمی که خوشی زیر دلشان زده بود انقلاب کردند. این ماموریت را بخوبی انجام داد و دیگر نیازی به هزینه کردن اضافه نبود. برای همین سرمایه گذاران تعطیلش کردند. وجوان ایرانی مبهوت مانده که چرا سرمایه گذار کنار کشید؟ چه معامله ای پشت پرده شد؟
درست برای پاسخ ندادن باین پرسشها است که سرمایه گذارا ن همچنان مخفی میمانند. وگرنه میتوانستند با افتخار بیایند و بگویند که ما بودیم و دلمان بحال جوانان ایران سوخته بود و چون پولمان زیادی کرده بود خواستیم خرجش بکنیم.
انگار کشورهای خاورمیانه نباید دمکراسی داشته باشند. یعنی وقتی با کلی تلفات از بهترین فرزندانشان دیکتاتوری را بزمین میزنند, بدترازآن بروی کار میاید. تا این اصل در ذهنشان جابیفتد که انقلاب نباید کرد.

ی., 04.02.2024 - 14:47 پیوند ثابت
ناشناس

من تو نصیحت نمی کرد درس نمیداد بازمان مردم عادی حرف میزد مجریان آن تلاش نمیکردن در لابلای حرفشان ثابت کنند که فقط آنها میفهمند مابقی جامعه نفهم و عقب ماده اند لاجرم روایت من تو آدمها را نرم میکرد و شکلی از همراهی را ایجاد میکرد کاری که دیگران قادر به آن نبودنند

ی., 04.02.2024 - 10:40 پیوند ثابت
فرامرز حیدریان

عنوان مقاله
قضاوتهای تعجیلی و پیامدهای خطرناکش

درووود بر آقای افشاری گرامی!

موجز و مختصر.

من در باره نظر شما نسبت به شبکه «من و تو»، هیچ حرفی برای گفتن ندارم. هر کسی مختار است نه تنها نسبت به شبکه «من و تو»، نظر خاصّ خودش را بدهد؛ بلکه در باره تمام شبکه های اینترنتی مخصوصا آنانی که در تقابل با حکومت خلفای الله هستند، نظر خاصّ خودش را بدهد. مسئله من امّا برمیگردد به آن بخش از حرفهای شما نسبت به تاریخ معاصر ایران؛ بویژه تاریخ «عصر پهلویها» که به نظرم صنّار سی شاهی، اعتبار نداره؛ زیرا بر هیج استدلال منطقی و پژوهشی و بی غرض و مرضی استوار نیست. شما طوری حرف زده اید، انگار که تمام پرونده شاهان پهلوی و مسائل اجتماعی و کشوری و فرهنگی دوران پهلوی اول و دوم، همچون اظهر من الشّمس بدون هیچ مشکلی و شیله پیله ای عین یک زن لخت و عور بر روی سکوی موزه ایستاده و هر کسی میتواند آن را تماشا و حتّا لمس کند!.

هنوز من نتوانسته ام در میان اینهمه مطالب خرواری که بر له و علیه «دوران پهلویها» نوشته شده است، کتابی را پیدا کنم که به جرات بتوانم بگویم، سی درصد این کتاب با «پژوهش دانشورزانه و هنر حقیقتیابی و تامّلات فکورانه بدون هیچ غرض و مرضی» به رشته تحریر در آمده است. تا امروز نتوانسته ام. به همین دلیل نیز، هیچوقت به خودم اجازه نمیدهم که تحت تاثیر تبلیغات موافقین و مخالفین عصر پهلوییها، شعور و فهم و آگاهی و استقلال فکر و نیروی تمییز و تشخیص فردی ام مغلوب شود و حرفهایی را نسبت به دوره ای از دورانهای تاریخ ایران – پهلویها که جای خود دارد-  بر زبان برانم که پشیزی ارزش نداشته باشند حتّا برای خودم؛ چه رسد برای دیگران.

شاد زی و دیر زی!

فرامرز حیدریان

ی., 04.02.2024 - 10:24 پیوند ثابت
نظرات رسیده

"من و تو" هر چه که بود و منابع مالی اش هر که بود ؛ یک رسانه بسیار موفق در عرصه جذب مخاطب مردمی و میلیونی داشت. این رسانه ادم های  بسیاری عادی را به عرصه سیاست و مخالفت با رژیم اسلامی کشاند و تو دهنی محکمی بود به پروپاگاندا آخوندی که 45 سال دروغ علیه نظام پادشاهی_ بود . البته انتقادات به من و تو جای خود می تواند بررسی شود ولی انصاف داشته باشید و ابتدا جوانب مثبت این رسانه را بازگو کنید و سپس به نقد ان بپردازید

ی., 04.02.2024 - 04:40 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.