رفتن به محتوای اصلی

اسم سکولار روی این انقلاب گذاشتن شوخی است
20.12.2022 - 21:23
تهیه و تنظیم:
محسن کردی

 

با مهرنوش موسوی و همفکرانش اختلافات فکری زیادی دارم و حتا با این مطلبش هم مشکل دارم اما خب.. در کنار  حرفهایی که به آنها ایراد دارم اما سخن اصلی اش شنیدنی است. این مطلب را دوستی از طریق واتساپ برایم فرستاد حیفم آمد از کنارش بگذرم.
محسن کردی

مهرنوش مینویسد:

حکومتی که در تاریکی  شب با یک ستون نیروی امنیتی یواشکی و در ملاء خاص مجیدرضا رهنورد را بالای چوبه دار برده، الان با انتشار حرفهایی که به خبرنگار خودشان زده، تازه بعد از مرگش عمامه کل جهان اسلام را پرانده است. حتی نمیتوانند حرفهایش را سانسور کنند. دستهایش بسته است، چشمهایش بسته است دارند میبرند که اعدامش کنند به خبرنگار میگوید " وصیت کردم کجا خاکم کنند. قرآن هم نخوانند، نماز هم نخوانند، شادی کنند!" 
اسم سکولار روی این انقلاب گذاشتن شوخی است. سکولاریسم کف خواستهای این انقلاب است. این یک رنسانس عظیم در تاریخ جهان است. رنسانس علیه اسلام. این انقلاب ضد اسلامی است. لغو حجاب اسلامی مینیمال ترین خواست این انقلاب است. این یک تحول شگرف تاریخی است. اسلام الان ۱۴۰۰ سال است سیاهی و تباهی می آفریند، یکباره غولی از شیشه بیرون آمده تا این شبح سیاه را از جهان جارو کند. جنبش تروریسم اسلامی را جمع کرده، صلح و مَدنیت و آرامش را برگرداند. بیخودی نیست که جهان به حمایت از مردم ایران برخاسته است. این یک پدیده ملی نیست. ایران دارد جهان معاصر را از شَر یکی از سیاهترین جنبش های ارتجاعی معاصر خلاص میکند. 
وجود مجیدرضا ثابت میکند که جمهوری اسلامی برای اینکه این مملکت را اسلامی کُند تا کجا شکست خورده است. تصورش را بکنید تک تک کتب درسی را نقاشی اسلامی کردند. اسلام را توی حلق مردم کردند. با زور با تحمیق، یک نسلی که از وقتی چشم بدنیا گشوده فقط آخوند توی مملکت دیده را تربیت کردند. همین نسل اما علیهشان بلند شده، تازه وقتی دارند میبرند اعدامش کنند میگوید قرآن و نماز سر قبرم نخوانید. از لج دین شما، عزاداران دائمی و آخوند، مردم برقصند و شادی کنند! 
این حکومت در پایه و بستر اعتقادی اش از مردم ایران و بخصوص از این نسل شکست خورده است. اسلام از جنبش آوانگارد، ضد اسلامی و بیخدا شکست خورده است! در شبکه های اجتماعی مثل مور و ملخ ریختند دارند دقیقن به خاطر همین، وصیتنامه اش را پخش میکنند! 
راستش یک دلیل اینکه این انقلاب رهبری ندارد همین است که جریانات موجود اپوزیسیون ایران هر کاری میکنند نمیتوانند خودشان را به این ارتفاع برسانند. ارتفاع آنها پست است. چون شما برای اینکه جنبشی را رهبری کنی، لااقل باید دو قدم جلوی این جنبش باشی.  رادیکالترین مخالف اپوزیسیون، بعد از  قرنی تازه رضایت داده که بگوید این انقلاب هدفش سکولاریسم است. یعنی صرفن جدایی دین از دولت. بعد مادر بچه ۹ ساله که جان باخته نقل قول می آورد که گفته از قرآن متنفرم، نمیخواهم بخوانم!
مجیدها، ساریناها، نیکاها! منتظر اینها نشید، کول کنید ایران را به قرن ۲۱ بیاورید، جهان را عوض کنید. فقط شما میتوانید. بزرگان جهان مرده اند و حال اینها هم خراب است !
مهرنوش موسوی

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

محسن کردی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

دیدگاه‌ها

محسن کردی

عربستان سعودی به سوی سکولار شدن است. پادشاهی عربستان با اسلام مدارا میکنه و نه تبعیت. روز به روز این کشور قدم های بزرگتری به سوی سکولار شدن بر میداره و کم کم ازادی های بیشتری برای زنان قائل میشه. پادشاهی عربستان مثل پادشاهی پهلوی ها هیچ علاقه ای به حکومت اسلامی نداره بلکه مدارا و رعایت میکنه. اما در عمل داره به اسلام زدایی عمل میکنه مثل رضاشاه که لباسهای ما را اگر تغییر نداده بود امروز ما همچنان مثل مردم روستاهای افغانستان و مثل طالبان لباس می پوشیدیم. یا شاه حق رای زنان را به زور به جامعه تحمیل کرد. اگر عربستان واقعا نگران اسلام بود بالهای ایران اینترنشنال رو در این مورد می چید. 

چ., 21.12.2022 - 21:00 پیوند ثابت
محسن کردی

با نظر کیانوش موافق نیستم. نمیشه سیاه و سفید کرد و نتیجه گرفت. یک وجح قضیه این است که کیانوش میگوید که کشورهای منطقه دولت ها یا مردم موضع بگیرند. اما یک وجح دیگرش تاثیر انقلاب مردم ایران بر مردم این کشورهاست! امروزه در سوریه و ترکیه حرکت هایی به طرفداری از زنان ایران داره صورت میگیره. به نظر من جنبش انقلابی فعلی ایران میاد که روی مردم منطقه و حتا دورترها تاثیر بگذاره. فراموش نکنیم که این  انقلاب کلاسیک نیست بلکه بخش بزرگش دیجیتال و انفورماتیک و حاصل اپ های موبایلها هست. امروز یک کودک چوپان افغان با یک موبایل در دستش نگاهش به جهان همانند کودک همسن خود در لس آنجلس یا ژنو یا استکهلم است. در ایران این نسل تازه است که طعیان کرده اگرنه نسل قدیم فقط چه اشتباهی کرده که انقلاب کرده. اما نسل جدید کلا دنیای دیگری رو میخواد. برای همینه که مهرنوش موسوی میگه این نسل جدید باید ماها رو به دوش بکشه و از قرون و اعصار بکشه بیرون. من فکر میکنم که تا بیست سال دیگه اثری از رژیم طالبان هم باقی  نخواهد ماند. 

چ., 21.12.2022 - 20:55 پیوند ثابت
کیانوش توکلی

یک بار هم خانم مسیح علینژاد گفته بود ما انقلاب خود را به کشورهای مسلمان منطقه صادر می کنیم؛ ولی بعدا گفت :"شوخی کردم"  متاسفانه نبود رهبری در جنبش ما می تواند مورد بهر برداری رژیم قرار گیرد . رهبری باید اعلام کند ما قصد صدور انقلاب خود را نداریم و مشکل مردم ایران  با یک حکومت دینی _ قرون وسطایی است و  ما قصد داریم روابط مسالمت امیز با همسایگان داشته باشیم وبه هیج وجه قصد دخالت در امور کشورهای دیگر نداریم. ما از آزادی ادیان و عقاید طرفداری می کنیم

 

چ., 21.12.2022 - 08:04 پیوند ثابت
کیانوش توکلی

خطر خیلی جدی برای جنبش انقلابی مردم ایران  این است که کشورهای عربی و تورکی و مسلمان منطقه علیرغم ناخشنودی و ضدیت شان علیه جمهوری اسلامی با همین  جمهوری اسلامی کنار بیایند. کشورهای غربی با این که از دل و جان از این انقلاب مردم ایران حمایت می کنند ولی توانی انها در حمایت از انقلاب محدود است . بنابراین برجسته کردن  تصویر ضد اسلامی  جنبش انقلابی ایران می تواند علیه خود انقلاب مردم و به شکست کشاندن ان عمل کند . این را بدانیم که رژیم تبهکار اسلامی ایران  روی این هراس کشورهای مسلمان  منطقه حساب باز کرده است.

چ., 21.12.2022 - 07:53 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.