رفتن به محتوای اصلی

نکاتی پیرامون دادن وکالت
19.01.2023 - 10:59

✍️ نکاتی پیرامون دادن وکالت !

این نکات عمدتا طرح پرسشها است با این امید که دموکراتیک ،بی غرض و خونسردانه برداشت شود. شاید بتوانم ادعا کنم که یک نگاه نسبتا ژورنالیستی و آماتور است. قبول دارم در این تندی فضا، دشوار است جانبدار نبود. نتیجه گیری یا پاسخ را به خواننده واگذار می کنم.

طرح پرسشها ⭐

آیا اینگونه وکالت دهی با محدودیت جدی خود (امکانی محدود برای فعالین در فضای مجازی) می تواند شیوه و تاکتیک جدیدی باشد برای هموار سازی و شکل گیری یک گفتمان راهبردی فراتر از توئیت زدنها .....؟ ⭐آیا این اقدام نوعی تکروی ناامیدانه برای پیشبرد اهداف گروه خاصی است ؟ و آیا وکیل حق دارد بگوید،وکیل مردم است ؟

⭐آیا اینگونه کمپین وکالت خواهی یا وکالت دهی می تواند تلنگری باشد برای دیگر نیروها که مشروعیت نسبی حداقلی خود را محک زنند ؟

⭐ آیا امیدی وجود دارد که در انتهای کمپین وکالت خواهی, با جمع وکلای مورد اعتماد مواجه شویم ؟و آیا در آنصورت به سمت "گفتگو در وسط " که نتیجه آن می تواند شورای راهبردی باشد ، پیش خواهیم رفت ؟

🔸مردم بصورت فردی یا گروهی ، پراکنده در این مورد مشخص بحث روز، بیشترینشان احتمالا هوادار پادشاهی خواهی، بدون اینکه کاری خلاف ارزش های دموکراتیک کرده باشند در یک کمپین اینترنتی شاهزاده رضا پهلوی را وکالت داده اند، تا نقش فعال و مشروع در پروسه گذر از نکبت اسلامی ایفا کند .

🔸 شاهزاده رضا پهلوی قبلتر ها مکررا تاکید کرده بود که بدنبال مقام انتصابی نیست، و تمایل قلبی دارد وکیل مردم باشد .

در اینجا "وکیل مردم" را من به عنوان یک رای دهنده صرفا کوشش از طرف او به عنوان سرمایه ملی برای براندازی و افشای نکبت اسلامی با هدف ایحاد هماهنگی مبارزات اپوزیسیون فهمیده ام, و اینکه بتواند نوعی نماینده یا سخنگو مطرح شود ،نه تعیین تکلیف و رهبری تلقی کردم.

🔸 آیا این اقدام وکالت دادن, مشخصا به شاهزاده رضا پهلوی  نگران کننده است ,و کارشکنی در مسیر جنبش #زن_زندگی_آزادی تلقی می شود؟ و آیا تبلیغ برای پیش بردن ایده خاصی است؟

🔸ایکاش کمپین های مشابه بوجود بیایند, که ما بتوانیم وکلای مختلف از کردستان تا بلوچستان داشته باشیم,  و  بتوانیم شخصیتهای مختلف را معرفی کنیم . ایده دیگری دارید بفرمایید !

🔸 این گونه اقدامات کمپینی از نوع وکالت /کفالت, اعتماد به نفس را برای جمع مورد اشاره (وکلا) بالا می برد. تصور بکنید که بتوانیم جمع بیست نفری داشته باشیم, که بتوانند با صدها هزار امضا جلو دار جنبش انقلاب در خارج از کشور باشند ، آنوقت جامعه جهانی می تواند ببیند که این جمع پشتیبانانی دارند، روی هوا مدعی نیستند.

🔸اشکال کار زمانی است که فقط یک پشتیبانی آنهم برای آقای رضا پهلوی باشد (اشکال از کمپین او و یا هوادارانش نیست ) ، آن دیگران هستند که باید تکونی به خودشون بدهند.

🔸من منتظرم از چهره های زنان ، رهبران کرد و بلوچ وارد اینگونه پشتیبانی خواهی (مشروعیت گرفتن ) بشوند و اقدام کنند . قطعا من و خیلی از ما وکلای خود را خواهیم داشت ،نه فقط یک نفر .

پ--ن وکلای ما, نه ادعای رهبری دارند نه خود را نماینده جنبش انقلابی ژینا می دانند, بلکه صدایی هستند که اعتبارنامه نسبی از موکلان خود می گیرند .

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

هوشنگ اسدی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

دیدگاه‌ها

محسن کردی

جوزف بورل برای همین در این نشست  شرکت نکرد که در عقب را باز بگذارد که اگر شما با آن بیست نفر وکلای تان سرو کله تان پیدا شد برود دوباره سراغ امیر عبدالهیان. هنوز یک ماه از دیدار آنها در اردن نگذشته است. یک مقدار بد نیست جلوی دماغ تان را ببینید. بگذارید جمهوری اسلامی را بزنیم. 

پ., 19.01.2023 - 14:05 پیوند ثابت
محسن کردی

عنوان مقاله
نکاتی پیرامون دادن وکالت

 

 پیشنهاد قابل تاملی است جناب اسدی! حتما توصیه کنید هم میهنان بلوچ و کرد وکالت مردم این بخش ها را به عهده بگیرند. پتیشن ارائه کنید. مطمئنم هزاران یا میلیونها نفر استقبال خواهند کرد. اما سوال اینجاست که آیا هدفی که شما در نظر گرفته اید براورده خواهد شد؟ بهرحال یک اکت سیاسی باید به نتیجه دلخواه نزدیک شود که نوشته اید:  تصور بکنید که بتوانیم جمع بیست نفری داشته باشیم, که بتوانند با صدها هزار امضا جلو دار جنبش انقلاب در خارج از کشور باشند ، آنوقت جامعه جهانی می تواند ببیند که این جمع پشتیبانانی دارند، روی هوا مدعی نیستند! دقیقا به همین هدف میرسید و جامعه جهانی متوجه خواهد شد که شما روی هوا مدعی نیستید. 

سوال اینجاست که مگر جامعه جهانی همین امروز هم این حقیقت را نمیداند بخشی از مردم ایران وکلای دیگری مورد نظرشان است؟ و فکر میکنید که به صرف پشتیبانی میلیونها کرد و بلوچ  و ترک در آن پتیشن جامعه جهانی و روسای جمهور و وزرا حاضرند این وکلا را ملاقات کنند و سخنان شان را بشنوند؟ جمع کردن امضا و پتیشن یک بخش قضیه است و گرفتن نتیجه مورد نظر یک بخش دیگر آن. کشورهای اروپایی همین امروز نیز تردیدهایی در مورد حذف جمهوری اسلامی دارند. بزرگترین نگرانی آنها سوریه ای شدن ایران است.  دقیقا به همین دلیل بود که هنگام رای دهی برای تروریست دانستن سپاه در پارلمان اروپا  جوزف بورل جوزپ بورل، رئیس کمیسیون روابط خارجی اتحادیه اروپا در نشست  پارلمان حضور نداشت. فکرمیکنید برای چه این شخصیت مهم در ان نشست حضور نداشت؟ مسلما دلیل آن نیاز به قضای حاجت نبوده. او دقیقا از امثال شما میترسد با پتیشنی در دست تان که میخواهید وکلای چند میلیون نفر از هم میهنان کرد و بلوچ و ترک ما (البته در صورت استقبال این هم میهنان) بگذارید جلوی جوزف بورل و بگویید حاجی انا شریک! و به تردیدها و نگرانی های او و سایر اروپاییان در مورد بی ثباتی پس از جمهوری اسلامی و سوریه ای شدن ایران و سرازیر شدن میلیونها ایرانی به طرف اروپا برای پناهندگی و بهمریختن وضع منطقه و اروپا مهرتایید میزنید و بهانه ای که مماشات با جمهوری اسلامی را به این جمع پراکنده که هنوز نه به دار است باهم جدا سری دارند. انتخابش با شما! 

پ., 19.01.2023 - 14:00 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.