1- بین فدرالیسم و سیستم قدرت متمرکز، دوست دارید کدامین را انتخاب کنید، چرا؟
2-نوع فدرالیسم مورد نظر شما،چگونه است ، آیا میتواند مشکلات اتنیک ها، در ایران را حل کند؛چرا؟
3- چه روابطی میان رفع تبعیض و فدرالیسم و دموکراسی می بینید؟
4-نظر شما در مورد رابطه ناسیونالیسم و فدرالیسم چیست؟ آیا فدرالیسم موجب تجزیه ایران میشود؛ چرا؟
5- در رابطه با فدرالیسم،غیر از آنچه آمد ، آیا مسئله ی مهم دیگری در نظر دارید که مطرح کنید؟
کیانوش توکلی
دیدگاهها
جناب توکلی چرا امریکا را مثال
با عرض ادب ،
به نظر بنده حقیر که بیشتر خواننده هستم تا نویسنده ، سوالات پنجگانه را من هیچگانه قلمداد می کنم و سوال را از ششم شروع می کنم !
همه می دانند که تقریبا یک سوم ترکهای ایران در سایه مدیا به نفع فارس و به تخریب ، تهدید ، تمسخر ، انکار و عوام فریبی ترکها پرداخته ، در این صد سال حکومت شاه اریایی و شیخ اسلامی در قالب فارسستان ، نسل کشی نرم شده اند و به قوم فارس پیوسته اند که هیچ بلکه از روی نادانی کاسه داغتر از اش شده و به دشمنی با هم نژاد های خود پرداخته اند تا فارس اصل بودن خود را با التماس هم شده به اثبات برسانند !
پس دموکراسی و فدرال یا هر کوفت دیگر در داخل جغرافیایی ایران یعنی تمدید نسل کشی کامل غیر فارس و مخصوصا ترکها که اولین و آخرین حریف حکومتی قوم فارس هستند !
خلق فارس به دروغ یاد گرفته و باور کرده که ایران همان فارسستان هست و بس !
اشکارا اذربایجان اشغال شده !
جناب سازاخ,
اگر عرایض بنده برای شما قابل درک نیست عذر میخواهم. این کامنت جهت امتثال به اوامر جناب کیانوش و خطاب به ایشان و در پاسخ به سئوال ایشان بود و گرنه قصد مزاحمت نداشتم. .
بنا به اضحارات جناب پیروز،
جناب کیانوش,
اول حرف دوم را میزنم. فرمودید "...کشور بزرگ ایران ،حداقل 75 زبان لهجه به ثبت رسیده دارد،....". کشور بزرگ هندوستان ۷۸۰ و کشور کوچک پاپوآ گینه نو ۸۳۹ زبان دارند و هنوز یک کشورند ( ویکیپدیا ).
پاسخ به سئوالات شما را باید کسانی بدهند که معلومات و تجربیات فراوانی در باره این موضوعات داشته و بدون تعصب اظهار نظر نمایند. من در کامنت قبلی خلاصه نظریات نویسنده و روزنامه نویس کهنسالی را آوردم که با زمینه تجربه شخصی در باره سیاست خارجی آمریکا و ۶۰ -۵۰ سال زندگی در دو قاره اروپا و آمریکا, تیتر آخرین مقاله اش /the-plague-of-nationalism یعنی طاعون ناسیونالیسم میباشد و ترجمه درست دو جمله اول مقاله اینست "در دنیا به اندازه کافی کشور وجود دارد. اگر از من بپرسید, میگویم تعداد لعنتی آنها [کشور] بسیار زیاد است".و در پایان میگوید اگر کشور ها حق تعیین سرنوشت دارند چرا ایالات و شهر ها و
پاسخ به پرسش های آقای کیانوش
http://www.iranglobal.info/node/62488
آزربایجان بعد از صد سال فرو
جناب توکلی !
همانطور که بارها دوستان به شما پیشنهاد کردند،
اگر صداقت داری ! ، یک "نقشه از ایران "فعلی و اسامی استانهایش در صفحه اول این سایت بگذار تا مغول تباران دانا و نادان ادعا نکنند که ایران تشکیل شده از یک استان فارس و 5 استان ترک ، و تعداد فارسها 3میلیون است که یر 300 میلیون ترک حکومت میکنند و دولت آخوندی هیچ کاره است! ! و 35 استان دیگر به یکی از زبانهای غیرایرانی حرف میزنند و زبان مملکت، زبان این گروه کوچک فارس است.! !
چرا شما در یک سایت تجزیه طلب ایرانی فارس زبان، نقشه ایران را نمی گذارید تا آذری های تجزیه طلب نتوانند سیاه نمایی و مردم فریبی کنند و آدرس غلط بدهند و بجای دولت حاکم، فارسها را دشمن معرفی کنند که خود، قربانی آخوندها و مهرههای آذری آن هستند که در تمام زندانها و بازجویی ها و ارتش و سپاه و بسیج و اطلاعات به سرکوب سایر خلقهای ایران می پردازند و هم از آخور میخورند
جناب پیروز گرامی،جامعه ایران
سالها پیش نماینده مجلسی در
ویلیام بلوم ۸۴ ساله در جوانی کارمند وزارت امور خارجه آمریکا بود ولی به علت مخالفت با جنگ ویتنام استعفاء داد و به کار نویسندگی و روزنامه نگاری در آمریکا و اروپا و آمریکای جنوبی پرداخت. در زمان اقامت او در سالهای ۷۳ - ۱۹۷۲ در شیلی او شاهد کودتای پینوشه بود. در سال ۲۰۰۶ اساما بن لادن در ا-میلی خواندن کتاب
1)عدم تمرکز اقتصادی باید
2)فدرالیسم در ایران جنبه تجزیه طلبانه دارد و باید بیشتر روی تولید محلی و یا داخلی تکیه کرد .
3 )دمکراسی خود پاسخی به رفع تبعیض است . اگر در ایران عدالت اجتماعی برقرار شود بدون شک تبعیض و اندیشه تجزیه طلبی از بین خواهد رفت.منظور از عدالت اجتماعی عدالت سوسیالیستی نوع شوروی نیست .