رفتن به محتوای اصلی

وزير ارتباطات: با اجرای اينترنت اسلامی لزومی به فیلترینگ نیست، چون مثل دین پاک است
07.10.2012 - 09:01

 بنا بر نوشته  دویچه وله وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی درباره این‌که محتوای اینترنت پاک و همچنین اینترنت ملی چیست اضافه کرده است: «طبق تعاريف دينی ما يكی از ويژگی‌‌های علم و آگاهی مفيد بودن آن است و در مفاهيم دينی بارها و بارها علم نافع مورد تاكيد قرار گرفته است. براين اساس ما اساسا به مبنای اينترنت پاک فكر می‌‌كنيم.»

در همین زمینه خبرگزاری‌های ایران یکشنبه گذشته (۲ مهر / ۲۳ سپتامبر) از عدم امکان دسترسی کاربران ایرانی به موتور جستجوگر "گوگل" و همچنین سرویس ایمیل کمپانی گوگل٬ "جی‌میل به دلیل "انتشار فیلمی علیه پیامبر مسلمانان" خبر داده بودند.

رضا تقی‌پور رفع مسدودیت پست الکترونیک جی‌میل در ایران را منوط به دریافت حکم قضایی از سوی کمیته تعیین مصادیق فیلترینگ دانست و گفت که وزارت ارتباطات براساس دستور این کارگروه رفتار می‌کند.

وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی شنبه ۱۵ مهر  گفته است:« در ابتدا درباره‌ خود اينترنت هم نيازی به مباحث فيلترينگ نبود اما بعد‌ها با ورود "كسب‌وكار‌های کثيف" شرايطی ايجاد شد كه لازم بود در آن پاكسازی‌‌هايی صورت بگيرد.»

در ماه‌‌های اخیر مقامات جمهوری اسلامی ایران از راه‌اندازی قریب‌الوقوع اینترنت پاک (که به اینترنت حلال هم مصطلح شده است) خبر داده‌اند.  پیش از این رضا تقی‌پور٬ وزیر ارتباطات و فن‌آوری اعلام کرده بود طرح اینترنت ملی از مهرماه ابتدا در ۴۲ هزار دستگاه دولتی اجرا خواهد شد.

به گزارش ایسنا وزير ارتباطات همچنین ۱۸ شهریور ماه، "ملاحظات امنیتی در برخی زمان‌ها" را از دلایل کندی سرعت اینترنت در ایران عنوان کرده بود.

وزیر اطلاعات: اینترنت تهدیدی برای جمهوری اسلامی است

کندی سرعت، فیلتر شدن سایت‌ها، عدم دسترسی به ایمیل و ... از مواردی است که در این مدت کاربران ایرانی از آن شکایت داشته‌اند.

به‌خصوص پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ که سایت‌هایی نظیر یوتیوب، فیس‌بوک و توئیتر بسیار مورد استفاده معترضان به نتیجه انتخابات قرار گرفت، محدودیت‌ها برای استفاده از اینترنت بیشتر شد.

حیدر مصلحی وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی پنج‌شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۰اینترنت را ساخته «سرويس‌های اطلاعاتی» و گسترش شبكه‌های اجتماعی اينترنت را نیز "تهدیدی جدید علیه نظام" عنوان کرده بود.

سازمان گزارشگران بدون مرز در گزارش سال ۲۰۱۱ خود درباره وضعیت اینترنت در جهان، ایران را یکی از دشمنان اینترنت خوانده بود.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.