رفتن به محتوای اصلی

تکذیب ترور هاشمي
19.01.2012 - 07:40
    • روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت اعلام کرد
  • محافظان آيت‌الله رفسنجاني عوض نشده‌اند
     كمتر از يك ماه از هشدار مجيد انصاري كه گفته بود «برخي مي‌خواهند كار نيمه تمام فرقان را درباره هاشمي كامل كنند» مي‌گذرد كه ديروز مديركل روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت، خبر تيراندازي به خودرو اكبر هاشمي‌رفسنجاني را تكذيب كرده و گفته «دليل انتشار چنين خبري سوءاستفاده نيروهاي ضد انقلاب از فضاي موجود در جامعه، براي رسيدن به اغراض سياسي نامعلومي است كه مدنظر خود آنها و نيازمند تحليل و بررسي ويژه است.» در هفته گذشته اخبار و شايعه‌هاي فراواني پيرامون آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام مطرح شد. روزي خبر از تيراندازي به خودرو او تيتر يك در فضاي مجازي و سايت‌هاي بي‌نام و نشان بود و روزي خبر از تغيير تيم حفاظتي او! روز دوشنبه خبري در اينترنت و برخي شبكه‌هاي اجتماعي همچون فيس‌بوك، توييتر و سايت بالاترين منتشر شد كه «اكبر هاشمي‌رفسنجاني‌ تحت مراقبت سپاه انصارالمهدي قرار گرفت.» در متن اين گزارش كوتاه ادعا شده بود «بنا به اطلاعات واصله در روز شنبه به‌طور غيرمنتظره هنگامي كه هاشمي‌رفسنجاني‌ قصد ترك منزل خود را داشت، متوجه شد كه محافظان شخصي‌ وي در محل كار خود نيستند و نيروهاي سپاه انصارالمهدي و پاسدار ابوالقاسم در محل حضور داشته و اعلام نموده كه اين تعويض به دليل اطلاعات خاص از منابع جهت جلوگيري از ترور شما مي‌باشد.» 
    اين شايعه در روزهايي منتشر و دامن زده شد كه مصطفي احمدي‌روشن، معاون بازرگاني نيروگاه نطنز در سالروز ترور دو نخبه هسته‌اي ترور شد. اما حاشيه‌ها پيرامون آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني در شرايطي در هفته گذشته به اوج خود رسيد كه در پايان سال‌جاري انتخابات مجمع تشخيص مصلحت نظام در پيش است. انتخاباتي كه با كناره‌گيري هاشمي‌رفسنجاني از هيات رييسه مجلس خبرگان بر اهميت آن افزوده و از مدت‌ها قبل موجب موضع‌گيري و تحليل در جناح‌هاي سياسي مختلف كشور شده است. در همين رابطه حدود يك ماه قبل در حاشيه مراسم درگذشت آيت‌الله هاشميان كه در مسجد نور برگزار شد مجيد انصاري از اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام در واكنش به حملاتي كه به هاشمي‌رفسنجاني مي‌شد، به دفاع از جايگاه رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام پرداخت. به گزارش خبرآنلاين، حجت‌الاسلام مجيد انصاري با بيان خاطره‌اي از امام خميني‌(ره) پس از حادثه ترور هاشمي‌رفسنجاني و اين جمله امام كه فرمودند «تا هاشمي زنده است، انقلاب زنده است»، گفت «كساني كه مي‌خواستند ريشه اسلام و انقلاب را بزنند، آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني را در رأس فهرست خود قرار مي‌دادند. امروز هم برخي كار ناتمام گروه فرقان و منافقين را درباره ايشان مي‌خواهند كامل كنند.»وي با طرح اين سوال كه «حرمت بزرگ‌تر كجا رفته است؟» ادامه داد: زيبنده ايران و انقلاب اسلامي نيست كه رسانه‌هايش آكنده از نيش‌هاي جهنمي باشد. به گفته انصاري «سزاوار نظام اسلامي نيست كه در رسانه‌هايش هرچه به زبان و قلم مي‌آيد و هر چه ظرفيت سايت و اينترنت است به بدگويي از چهره‌هاي نظام و انقلاب بپردازند.» هفته گذشته در اوج اين اقدامات شايعه‌هايي مبني بر ترور هاشمي‌رفسنجاني منتشر شد. در چنين شرايطي روز گذشته مديركل روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت خبر تيراندازي به خودرو اكبر هاشمي‌رفسنجاني را تكذيب كرد. به گزارش عصرايران، رضا سليماني، مديركل روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام، ضمن تكذيب اين خبر، اخبار رسانه‌هاي ضد انقلاب را فاقد اعتبار دانست و گفت: «مجمع تشخيص مصلحت نظام هيچ اعتنايي به اين اخبار كذب ندارد و خبر تيراندازي به اتومبيل آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني نيز كذب محض است و از سوي مجمع تشخيص مصلحت نظام تكذيب مي‌گردد.» رضا سليماني درباره شايعه تغيير محافظان هاشمي نيز به دليل جلوگيري از ترور ايشان به وسيله موساد گفته «محافظان آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني عوض نشده‌اند و كماكان همان افراد قبلي محافظت از ايشان را برعهده دارند.»
    وي انگيزه دليل انتشار چنين خبري را سوءاستفاده نيروهاي ضد انقلاب از فضاي موجود در جامعه، براي رسيدن به اغراض سياسي نامعلومي دانست كه مدنظر خود آنها و نيازمند تحليل و بررسي ويژه است. اما ديروز آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني در ديدار جمعي از استادان گروه اقتصاد دانشگاه‌هاي كشور، يكي از اركان ايجاد و حفظ امنيت اقتصادي را عمل به سياست‌ها و برنامه‌هاي درازمدت و پايدار اقتصادي ذكر كرد و گفت: سياست‌هاي مقطعي، روزانه و متزلزل، آفت امنيت اقتصادي است و آثار منفي ويرانگري بر كل اقتصاد جامعه خواهد داشت، زيرا سرمايه‌گذاري مولد و پايدار در گرو ايجاد و حفظ امنيت پايدار در عرصه كسب و كار است. به گزارش اداره كل روابط عمومي و تبليغات مجمع تشخيص مصلحت نظام، آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني با تاكيد بر اهميت و ضرورت مقوله امنيت اقتصادي در كشور اظهار داشت: متاسفانه جايگاه اين موضوع مهم در رشته‌هاي دانشگاهي با گرايش‌هاي مربوطه خالي است و تاكنون از آن غفلت شده است و بايد اين علم در دانشگاه‌هاي اقتصادي كشور به وجود آيد. وي نقش امنيت را در همه عرصه‌هاي زندگي، اساسي و زيربنايي توصيف كرد و گفت: ايجاد امنيت به ويژه در زمينه‌هاي سياسي، اقتصادي و اجتماعي به عنوان يك مجموعه ضروري براي پيشبرد اهداف و برنامه‌هاي مختلف كشور حياتي است. آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني با تاكيد بر ضرورت تبيين مباني و اصول و فروع امنيت اقتصادي در جامعه و تاسيس رشته‌هاي دانشگاهي مربوطه، خواستار هدايت تنظيم پايان‌نامه‌هاي دانشجويي در اين راستا شد. رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به نام‌گذاري امسال به عنوان سال جهاد اقتصادي توسط رهبري گفت: متأسفانه برنامه‌هاي اقتصادي لازم براي تحقق اين مهم اجرا نشد و استفاده مطلوب از اين نام‌گذاري به عمل نيامد. وي افزود: اگر امنيت باشد، نه تنها سرمايه‌ها از كشور خارج نمي‌شود، بلكه برعكس سرمايه‌هاي خارج نيز جذب داخل مي‌شود. وي با اشاره به تبيين اصل ۴۴ قانون اساسي در مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: با توجه به اينكه اين سياست‌ها به خوبي تبيين و ابلاغ شد، ولي متاسفانه در مرحله اجرا كه به تعبير رهبر انقلاب از آن انتظار انقلاب اقتصادي مي‌رفت، خوب محقق نشد و برنامه‌هاي پنج ساله و طرح تمدن بزرگ اسلامي با برنامه ۲۵ساله در سال ۷۵ و سپس سند چشم‌انداز ۲۰ساله هم در اين جهت بوده است. آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني گفت: در بخش واگذاري واحدهاي بزرگ اقتصادي كه بعضا نيم‌قرن يا بيشتر از عمر آنان مي‌گذشت، به شبه‌دولتي‌ها واگذار شد كه اين با سياست‌هاي اصل ۴۴ مطابق نيست. رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، رواج كسب و كار، ايجاد اشتغال و حمايت از توليد پايدار را عناصر مهم برون‌رفت از تنگناهاي اقتصادي ذكر كرد و گفت: متأسفانه با برخي سوءبرداشت‌ها فرهنگ اقتصادي اسلام، فرهنگ فقر معرفي مي‌شود، در حالي كه در اسلام، اسراف و مصرف بيش از قاعده محدوديت دارد، ولي هيچ محدوديتي براي نقد كردن مواهب خدادادي، توليد و آباد كردن اراضي و مالكيت مشروع وجود ندارد كه اين تاكيد اسلام در مقاطعي از تاريخ به فراموشي سپرده شده است. ايشان با تاكيد بر سفارش اسلام بر پرهيز از افراط و تفريط در كارها گفت: متاسفانه حركات افراطي چه از ناحيه چپ و چه راست در هر مقطعي از تاريخ انقلاب به كشور آسيب وارد كرده است و افراط‌گري از لحاظ سياسي و اقتصادي هرچند ممكن است آثار مثبت كوتاه‌مدت داشته باشد، ولي مذموم بوده و به تدريج و طولاني‌مدت آثار خسارت‌بار خود را در جامعه نشان خواهد داد. 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی
شرق نیوز

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.