
*سران البته به اصطلاح ! قوا در نشستهای خود درباره چه مسائلی صحبت میکنند. ایا توان حل مسائل حکمرانی را دارند واین مهم را درک میفر مایند ؟ آنان از مردم فاصله گرفتهاند و همکاران خود را میبینند، نمیخواهند بدانند برخی دغدغههای مردم که آنها را کلافه کرده است، چیست و به این دلیل، طرح و برنامهای برای اصلاح رویه حکمرانی و پاسخگویی به مطالبات انباشته مردم ندارند.
*شمارش معکوس فروپاشی شبکه گاز ایران آغاز شده نه به خاطر مصرف بالا یا سرمای هوا، خبرها از حبس میلیونها مترمکعب گاز در عسلویه به دلیل مشکلات فنی کمپرسورها حکایت دارد. شرکت گازباید بداند این آبروریزی نتیجه حذف نخبههای انشرکت است.
*معاون وزیر و مدیرعامل فعلی شرکت گاز، قبلاش مدیرکل نظارت و فرمانده بسیج وزارت نفت بوده *اقتصاد کشور بر روی ریل بودجه میگذرد، اما با وجود اهمیت و تاثیر چشمگیری که بر اقتصاد و معیشت مردم دارد «به اصطلاح نمایندگانی »با تحصیلات و گرایشهای غیر مرتبط را در خود جای داده . از ۴۵ عضو این کمیسیون تنها چهار نفر اقتصاد خواندهاند البته بشرطی رانتی نباشند !! و از اعضای هیئت رئیسه هم تنها رئیس کمیسیون دانشآموخته اقتصاد است./
*استفاده از مالیات و توزیع قسمتی از درآمد ثروتمندان برای از میان بردن فقر تنها درصورتی منطقی به نظر میآید که سیاستگذاری دولت عامل اصلی کوچک شدن سفره همه اقشار جامعه نباشد.* تا زمانی که افراد امکان خلق ثروت را نداشته باشند، حتی اگر تمام دارایی ثروتمندان را در میان فقیران تقسیم کنیم اوضاع چندان بهبود نخواهد یافت. *با تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت یک سریال تلویزیونی، هیچ بهانهای برای عدم پرداخت حدود یک میلیون تومان کمک هزینه تحصیلی ماهانه به دانشآموزان در لایحه بودجه سال آینده، پذیرفتنی نیست **مردم نیک می دانند که مسئولان کشورشان بیش از آنکه درد ساکنان این دیار فلک زده را داشته باشند، به فکر فلسطین، لبنان، سوریه، عراق، یمن، افغانستان و هر آنجایی هستند که مستضعفان تحت ستم و ظلم مستکبران روز خود را به شب می رسانند. **موضوعی که اگر تا چند سال پیش مخفی و دور از چشم خلایق انجام می گرفت، با اعلام صریح و بدون پردهٔ «حسن نصرالله »مشخص شد که این گروهها از همه لحاظ از طرف جمهوری اسلامی ساپورت می شوند و نظام حاکم از شیر مرغ گرفته تا جان آدمیزاد را در اختیارشان قرار می دهد.
**بدون دلیل نیست که حاکمان نظام مقدس، به قیمت قفل شدن اقتصاد و نابودی کشور زیر بار تصویب Fatf و قوانین مرتبط با پولشویی نمی روند.
جماعت خوب می دانند که اگر بنا باشد بودجهٔ اختصاصی و مرتبط با تأمین احتیاجات جامعهٔ هدف اصول فوق الذکر علنی و در مرعی و منظر خلایق قرار گیرد، نظام به شدت مردمی حاکم بر ما، بدون شک و بی تردید با چالش چندین برابری معترضان مواجه خواهد شد.
دیدگاه و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمیکند.
افزودن دیدگاه جدید