رفتن به محتوای اصلی

عاملان تاراج اقتصاد کشورکیستند؟
21.01.2012 - 21:00
براستی عاملان سیه روزی مردم ایران چه نیروهائی هستند؟غرب تحریم گر یا نظام حاکم کشور که همه مردم و مملکت را به محاصره خویش در آورده است!
33 سال تاراج ثروت های ملی کشور بدست کدام نیروها انجام گرفته است ،غرب یا زمامداران جمهوری اسلامی ؟
سه هزارمیلیارد تومان اختلاسی اخیرکه توسط یکی از روسای بانک های جمهوری اسلامی ایران به کانادا انتقال یافت ،آیا توسط غرب انجام گرفت یا به وسیله ماموران ارشد نظام انجام گرفت؟
چرا خامنه ای دستور داد که بحث اختلاس را « کش »ندهید؟
چرا علاالدین بروجردی پس از دوهفته گفت که اختلاس سه هزار میلیارد تومانی به تاریخ پیوست؟
همه دزدی های کلان در جمهوری اسلامی توسط عامران و عمال رژیم اسلامی انجام می گیرد که همه آنها قبل از آغاز تحریم ها شروع شده بودند وهمچنان ادامه دارد!
هزینه های تجهیز نیروهای سپاه قدس در خارج کشور جهت دخالت در کشورهای همسایه ـ در سراسر 33 سال تاریخ جمهوری اسلامی به صدها میلیارد دلار می رسد.
سوریه سیزده میلیارد دلار بدهی به ایران دارد که تا کنون پرداخت نکرده است.
جنوب لبنان تحت فرمان حزب الله به یکی از استان های ایران تبدیل گشته است که سالانه بودجه مخصوصی از حساب مردم ایران اما بدون اجازه آنها دریافت می کند.
آیا غرب ایران را به این روز سیاه نشانده است یا حاکمان کشور که از بدو قدرت گیری به توسعه طلبی و صدور انقلاب اسلامی روی آوردند؟
این در حالیست که صدور انقلاب اسلامی بطور یک بند مهم در قانون اساسی جمهوری اسلامی آورده شده است و تمکین از آن به یک فرضیه الهی و شرعی تبدیل گردیده است.
در مقدمه ی قانون اساسی چنین می خوانیم؛
«قانون اساسی با توجه به محتوای انقلاب اسلامی ایران كه حركتی برای پیروزی مستضعفین بر مستكبرین بود، زمینه ی تداوم این انقلاب را در داخل و خارج كشور فراهم می كند، بویژه در گسترش روابط بین المللی با دیگر جنبش های اسلامی و مردمی می كوشد تا راه تشكیل امت واحد جهانی را هموار كند. (ان هذه امتكم امه واحده و انا ربكم فاعبدون) و استمرار مبارزه در نجات ملل محروم و تحت ستم در تمامی جهان قوام یابد.»
قانون اساسی حتی در بیان وظایف و فلسفه وجودی نیرو های نظامی كاملاً از دید مكتبی نگاه می كند. در قسمتی دیگر در مقدمه ی قانون اساسی آمده است:
«نه تنها سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی حفظ و حراست از مرزها بلكه بار رسالت مكتبی یعنی جهاد در راه خدا و مبارزه در راه گسترش حاكمیت قانون خدا در جهان را نیز عهده دار خواهند بود و اعدوا ما استطعتم من قوه و من روابط الخیل ترهبون به عدو الله و عدوكم و آخرین... منهم.»
این كه چرا در مقدمه ی قانون اساسی به صراحت از جهاد در راه خدا و گسترش حاكمیت قانون خدا به وسیله ی قوای مسلح سخن به میان آمده است، ولی به عنوان یكی از اصول قانون اساسی، این كه دولت یا نهادی را موظف به انجام این امر كند، نیامده است، شاید به دلیل تفكیكی است كه در اندیشه ی سیاسی شیعه بین جهاد ابتدایی و جهاد دفاعی وجود دارد.
روح‌الله خمینی معتقد به صدور انقلاب اسلامی به دیگر ملل بود و در نخستین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی (۲۲ بهمن ۱۳۵۸) اظهار داشت:
ما انقلابمان را به تمام جهان صادر می كنيم چرا كه انقلاب ما اسلامی است و تا بانگ « لا اله الا الله و محمد رسول الله » بر تمام جهان طنين نيفكند، مبارزه هست و تا مبارزه در هر كجاي جهان عليه مستكبران هست، ما هستيم.
ما باید به شدت هرچه بیشتر انقلاب خود را به جهان صادر کنیم و این طرز فکر را که قادر به صدور انقلاب نیستیم، کنار بگذاریم؛…البته این که می‌گوییم انقلاب ما به همه جا صادر بشود، این معنی غلط را از آن برداشت نکنند که ما می‌خواهیم کشورگشایی کنیم. همه کشورها باید در محل خودشان باشند. ما می‌خواهیم این چیزی که در ایران واقع شد و خودشان از ابرقدرت‌ها فاصله گرفتند و [نجات] دادند، دست آنها را از مخازن کوتاه کردند، این در همه ملت‌ها و در همه دولت‌ها انجام بشود. معنی صدور انقلاب این است که همه ملت‌ها و همه دولت‌ها بیدار شوند و خودشان را از این گرفتاری نجات بدهند.
 
۵ماه قبل از حمله صدام به ایران (۳۰ فروردین ۱۳۵۹ دراوج بحران گروگان گیری کارمندان سفارت آمریکا ) تیتربزرگ عنوان اصلی روزنامه کیهان (به مدیریت حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی و شمس الواعظین)با این مضمون به چاپ رسید : . امام ارتش عراق را به قیام دعوت کرد.پس دخالت های مستمر جمهوری اسلامی در مسائل داخلی عراق ، جنگی آغاز گردید که صدها میلیارد دلار خسارت مادی و صدها هزار کشته و زخمی بر جای گذاشت.
جنگ هشت‌ساله، ازشهریور۱۳۵۹تامرداد۱۳۶۷میان نیروهای مسلح دو کشورایرانوعراقجریان داشت. جنگ ۸ساله عراق و ایران یکی از فاجعه‌های تاریخ بشری درقرن بیستم، و پس ازجنگ ویتنامو بالاتر ازجنگ جهانی اول، دومین جنگ طولانی قرن بیستم بوده‌است.
ضرورت قاطعیت علیه رژیم اسلامی ایران ایجاب می کند که باید از تحریمهای شدید علیه رژیم ایران حمایت کرد، باید جنبش دموکراسی خواهی مردم ایران را مورد پشتیبانی قرار داد و باید از هرگونه سیاست مماشات با رژیم ایران را کنار گذاشت

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی
ایران گلوبال

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.