رفتن به محتوای اصلی

جمعه که سیلی خواهد خورد؛ جمهوری اسلامی یا ملت ایران؟
01.03.2012 - 08:50

خامنه ای دیروز در سخنان پیشاانتخاباتی ملاخانه، تضاد ملت ایران با خلافت اسلامی برهبری مافیای روحانیت را آگاهانه سانسور کرد و شرکت در انتخابات و تائید نظام را سیلی بر چهره "استکبار" تفسیر کرد.

او گفت: به لطف الهی، ملت ایران در انتخابات روز جمعه، سیلی سخت تر از سیلی 22 بهمن به چهره استکبار خواهد زد و عزم و اراده مستحکم خود را به رخ دشمن خواهد کشید تا جبهه استکبار بداند که در مقابل این ملت، کاری از پیش نخواهد برد.

خامنه ای تضاد اصلی ملت ایران با دیکتاتوری قرون وسطائی جمهوری اسلامی را لاپوشانی کرده و با گردوخاک بیگانه ستیزی، می خواهد مردم را بپای صندوق های رای و تائید نظام بکشاند..

دو سوی کشاکش موجود در جامعه ایران را نیروی کهنه و نو تشکیل می دهند؛ یکی چشم از عصر جهالت بر نمی دارد و می خواهد جامعه را به قهقرا بکشاند و دیگری چشم به آینده نو، مدرن و آزاد و دمکراتیک دوخته است. جدال بر سر تداوم سلطه سیاسی، آئینی، نظامی، فرهنگی و اقتصادی اسلامگرایان بر کشور، یا گذر از نظام دینی و پیوستن به جهان آزاد و دمکراتیک، انتقال قدرت بمردم و برسمیت شناختن حق آنها در تعیین سرنوشت شان است.

جناح های غالب و مغلوب حکومتی هرکدام بشیوه خود می خواهند غل و زنجیر بردگی آئینی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی  بر گردن ملت ایران حفظ گردد؛

 خامنه ای شرکت در انتخابات را به بیگانه ستزی اسلامگرایان (مبارزه با استکبار) پیوند می زند و جناح مغلوب حکومتی هم کوشش می کند تا بایکوت انتخاباتی (که اساسا بایکوت نظام است) را بحساب جناح مغلوب حکومتی واریز کند و اعلام کرده اند که: "روز ۱۲ اسفند به نشانه همبستگی با رهبران زندانی جنبش سبز، یک روز را همراه خانواده در حبس خانگی بمانند و این بار اعتراض خود را اینگونه به نمایش بگذارند".

از منظر جناح های غالب و مغلوب رژیم اسلامی، شرکت در انتخابات مجلس؛ مترادف با مبارزه با استکبار و تائید نظام،  و تحریم آن نیز نشان همبستگی با جناح مغلوب (رهبران سبز) و بازهم تائید نظام است.

پرسش اینست که آیا براستی شعور سیاسی،اجتماعی و فرهنگی ملت ایران هنوز در چارچوب قد و قواره مرتجعین دینی درجا زده است ویا دیری ست که از دل بیش از سه دهه سیطره بربریت و توحش ، نیروئی نو، آزادیخواه، دمکرات، تبعیض ستیز و سکولار قد برافراشته است؟

واقعیت اینست که سیاست شرکت در انتخابات، رای به ارتجاع و دیکتاتوری در ایران است و تحریم آن هم بخودی خود مترادف با خاتمه دادن به جباریت دینی در ایران نیست. برای اینکه بازیچه دست شبکه مافیائی روحانیت نشویم؛

 جنبش ملی را در برابر جنبش ارتجاعی پان اسلامیستی،  جدائی کامل دین از حکومت (لائیسیته) را در برابر سلطه دینی - فرهنگی عربی پان اسلامیستها، و اصول جمهوری آزاد، دمکرات، لائیک و سوسیال را در برابر نظام تبعیض بنیاد دینی قرار دهیم.

در خاتمه کلام؛

انتخابات، این واژه شریف هم در فرهنگ سردمداران حکومت اسلامی به فحشاء کشیده شده و بایستی از زیر آوار تحریفات رها گردد. حق کاندید شدن و انتخاب کردن بی قید و شرط و مبارزه انتخاباتی در فضائی آزاد و دمکراتیک ازان شهروندان برابر حقوق کشور است. برای رسیدن به این هدف بایستی انتخابات را  از مدار مدافعان نظام، و از انحصار مفعولین دینی خارج کرد و امکان شکوفائی جامعه شهروندی و ایران و ایرانیت را فراهم ساخت. آنروز دیر نیست!

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

ناشناس

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.