رفتن به محتوای اصلی

تنها در ماه فروردین 38 هزار مورد نقض حقوق بشر در ایران
22.04.2010 - 17:12

سلام

پنجشنبه 2 اردیبهشت 89، 22 اپریل 2010 میلادی

امروز در مورد هشت موضوع صحبت می کنیم:

موضوع اول: نزدیک به چهل روزنامه و خبرگزاری حکومتی از جمله خبرگزاری فارس، و یا روزنامه کیهان به زبان های مختلف شایعه کرده اند که آقای کروبی سرطان پروستات دارد و شروع کرده اند به دروغگویی. اینکه چرا اینکار را می کنند در حالیکه خوشبختانه آقای کروبی در سلامت کامل به سر می برد، باید بپذیریم که استراتژی کودتاچی هاست در چهارچوب اینکه در مردم می خواهند دلسردی ایجاد کنند اختلاف ایجاد کنند و افتراق ایجاد کنند و نسبت به رهبران جنبش که به خوبی در این ده ماه گذشته ایستاده اند و حرکت کرده اند، بلکه بتوانند مردم را پراکنده و دلسرد بکنند، به هر صورت باید هوشیار بود که خط کلی کودتاچی ها را برای سرکوب شبکه های اجتماعی که جنبش روی آن قرار گرفته، ایجاد اختلاف و افتراق برای بدبین کردن و دلسردی ایجاد کردن باید بشناسیم و کارهایشان را در این چهارچوب ها کنترل کنیم. و اجازه ندهیم که به اهدافشان برسند.

موضوع دوم: آقای محمد نوری زاد از زندان خطاب به آقای خامنه ای نامه سرگشاده ای نوشته است که به نظر من اساسی ترین نکته ای که ایشان در این نامه مطرح کرده این است که خطاب به آقای خامنه ای گفته است که در واقع شما رهبری را از دست داده ای. و اگر یک روز سرنیزه را برداری و نیرو را در خیابان نداشته باشی معلوم نیست که تا شب چه می شود. در واقع مردم شما را قبول ندارند. آقای نوری زاد در مورد آدم هایی مثل حسین شریعتمداری هم مطرح کرده که الان دور آقای خامنه ای هستند ولی همچین که ورق برگردد اولین کسانی هستند که به شما پشت می کنند. سال هاست که افرادی اطراف آقای خامنه ای جمع شده اند و خودش دوست داشته جمع بشوند که بیش از همه چاپلوسی ایشان را بکنند و دولا شوند و دست ایشان را ببوسند. سال هاست که از آدم های صاحب رای و منتقد اطراف آقای خامنه ای خبری نیست و این همیشه روش دیکتاتور ها و مستبدین بوده است.

موضوع سوم: واحد آمار مجموعه فعالین حقوق بشر اعلام کرده که تنها در ماه فروردین 38 هزار مورد نقض حقوق بشر در ایران را جمع آوری کردند و لیست کردند.

موضوع چهارم: وزیر اطلاعات در نامه ای که چاپ کرده اعلام کرده که آقای خاتمی ممنوع الخروج نیست. به نظر من کاری را که آقایون کرده اند و دیده اند که بازتاب بدی در داخل و بخصوص خارج از ایران داشته، دارند سعی می کنند رفع و رجوع کنند. ضمن اینکه آقای مصلحی مطرح کرده که حکم بازداشت آقای مهدی هاشمی صادر شده است. جالب است که به جای مقامات قضایی این وزیر اطلاعات است که صحبت از صدور بازداشت می کنند. تایید آنچه که بچه های زندانی نوشته بودند که در واقع قوه قضاییه و قضات هیچ کاره اند و یکسره کارها دست بازجوها و مامورین اطلاعاتی و امنیتی است و آنها هستند که حکم صادر می کنند و قاضی ها بازیچه دست آنها هستند. به هر حال آقای مهدی هاشمی تهدید کرده که مطالبی که علیه مسئولین قوه قضائیه و غیره می دانند شروع می کند به افشا کردن و تهدید کرده که خیلی سرهای بریده ای که خود ایشان و پدرش در گنجه دارند از این حکومت می تواند بیرون بیاورد و نشان بدهد.

موضوع پنجم: صدها نفر از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت اراک جلوی اداره کل وزارت علوم تجمع داشتند، به وضع بد خوابگاه ها اعتراض کردند به اینکه دانشجوها اجازه انتشار نشریه دانشجویی ندارند اعتراض کردند و از مدیریتی که ارائه می شود هم گله و اعتراض کردند. به هر حال خطی که دانشجویان دنبال می کنند پافشاری بر خواست های صنفی و سوء مدیریت در دانشگاه هاست و تاکید و تکیه بر حرف های اساسی که دانشجوها در دانشگاه ها در مورد آزادی ها و مسائل مملکتی دارند.

موضوع ششم: آیت الله صانعی مطرح کرده که اینها منظور حکومتی ها روز به روز در دروغگویی و خیانت بی پرواتر می شوند.

موضوع هفتم: خبری است که در پارک گلچین در اتوبان افسریه تهران و در اتوبوس های هاشم آباد به توپخانه و خیابان سعدی در دفاع از روز کارگر، یادآوری روز کارگر نوشته شده، مثل کارگر بیدار است از خامنه ای بیزار است. برای روز کارگر تا الان این بیش از همه مورد توافق قرار گرفته که جنبش سبز حمایت و پشتیبانی خودش را از جنبش کارگری ایران پشتیبانی از رهبران دربند و زندانی جنبش کارگری ایران اعلام بکند و امثال آقای اسانلو که در زندانند برای سندیکای آزاد و حقوق و دستمزدشان زمینه هایی است که جنبش سبز در روز کارگر می تواند پیوستگی خودش را با این خواست ها اعلام بکند. اضافه بر این، این درخواست که در روز کارگر، روز 11 اردیبهشت از ساعت 11 تا 11:30 هرکس در هرکجا قرار دارد دست از کار بکشد، مطلب مورد توافق دومی است که بیش از همه من دیده ام مطرح شده و درخواست شده که این کار را بکنند. اما اینکه آیا تظاهرات خیابانی یا تظاهرات در دانشگاه ها یا مراکز دیگر مملکتی برای روز کارگر برگزار بشود، بحث در اینباره را می گذارم برای بعد از اینکه اجماع بیشتری پیدا بشود. ولی به هر صورت هم روز 11 اردیبهشت روز کارگر و هم روز 12 اردیبهشت روز معلم، فرصت خیلی خوبیست برای اینکه با شعارهایی که نوشته می شود، استفاده از رسانه شعار نویسی، با شعارهایی که به طور پراکنده می شود داد، با دست از کار کشیدن روز 11 اردیبهشت به فاصله نیم ساعت، شبیه به کاری که مردم در لهستان می کردند مقابل حکومت کودتایی کمونیستی در آنجا و مسائلی از این قبیل کارهاییست که بیش از هرچیزی الان مطرح است و برسرش اجماع است.

موضوع هشتم: در رابطه با همین موضوع، کسانی برای من نوشته اند یا در پاره ای از سایت ها دیده ام که مطالبی که در واقع سوالاتی را رویش گذاشته اند که چند روز پیش گفته بودم که خواست اساسی ما اینست که دولت کودتایی احمدی نژاد پایین بیاید و آقای موسوی رئیس جمهور بشود مطلبی که قبلا هم بارها آن را مطرح کرده ام، باز هم چون سوالات زیادی مطرح شده بود باید بگویم همان طور که در مورد خواست های جنبش سبز نوشته ام و در این سلسله مباحث هم بارها مطرح کردم، خواست محوری جنبش که مطرح کردم برای این مرحله جنبش اینست که رای مردم را باید پس گرفت و آقای موسوی بر مسند ریاست جمهوری بنشیند. خواست های بعدی مردم، خواست های بزرگ تر و فراتر از این، مثل رفراندوم روی قانون اساسی، یا تغییر قانون اساسی، یا تغییر کل نظام یا هر چیز دیگری منوط به انتخابات آزاد و حاکمیت صندوق رای در مناسبات بین مردم و حکومت است. همین جا این را هم بگویم که آن چه که من در این سلسله بحث ها مطرح می کنم تمام تلاشم بر اینست که هم تجربیات جاهای دیگر را به دوستان خودمان منتقل بکنم و هم اینکه آنچه که شما مطرح می کنید، بحث می شود و فعالین می گویند را بتوانم دسته بندی شده خدمت شما ارائه بدهم و در سطح خودم اطلاع رسانی کنم.

تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید

به امید پیروزی ایران و ایرانی

-----------------------------

سلام

چهارشنبه اول اردیبهشت 89، 21 آوریل 2010 میلادی

در مورد پنج موضوع امروز صحبت می کنیم.

موضوع اول اینکه خانم عبادی برنده جایزه صلح نوبل در نامه ای به دبیر کل سازمان ملل در مورد نقض حقوق بشر در ایران بخصوص در یک سال گذشته تذکر داده و موارد دقیقی را ایشان در نامه ذکر کرده که هم در تئوری و در قوانین موضوعه و هم در اجرا نقض حقوق بشر و اعلامیه جهانی حقوق بشر است، اعلامیه کنوانسیون حقوق کودکان و ده ها قرارداد بین المللی دیگری که خود ایران هم جزو امضاء کننده گان آن هست به عمل می آید و در ایران نقض می شود.و واقعاً باید گفت که ایشان از دبیر کل سازمان ملل خواسته که این بسیار موهن است که ایران با چنین سوء پیشینه ای در حقوق بشر عضو کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل شود چون ایران تلاش گسترده ای را شروع کرده که رای یکسری کشورها راجذب کند چون بر اساس رای گیری کشورهاست و بتواند وارد کمیسون حقوق بشر سازمان ملل شود. به هر صورت انصافاً باید گفت که با اینکه الان ایران نامحبوب ترین دولت دنیا هم هست، بسیار خنده دار خواهد شد اگر که وارد کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل شود.

نکته دوم اینکه جمعی از زندانیان سیاسی که قبلاً نامه ای هم به دبیر کل سازمان ملل نوشته بودند به امضاء آقای سحر خیز، در نامه ای به مراجع تقلید از وضع زندان اوین و بخصوص بند 350 آن توضیحاتی دادند که کاملاً نشان می دهد روشهای بازجوهای استالینی در زندانهای ایران جاری است.روشهایی که به زندانی متنی را بدهند و به زندانی بگویند این را اینجوری بخوان و یا اینجوری ظاهر شو و زندانیها پرده را کنار زدند از خشونت بازجوها و رفتارهای غیر اخلاقی و حتی نسبت به برخوردشان با خانواده ها و تماسهایشان و حقایقی را در میان گذاشتند که می شود گقت یکسره مشروعیت زدایی حکومت را به خوبی نشان می دهد عدم مشروعیت حکومتی را که چنین روشهایی را در زندانها دارد و نکته جالب دیگری هم که زندانیها مطرح کردند این است که بازجوها در واقع به روشنی و آشکاری می گویند که قاضی ها بازیچه آنها هستند و هیچ کاره اند و در واقع این بازجوهای بخصوص سپاه هستند که همه کاره هستند و این را باید به امثال آقای لاریجانی رئیس قوه قضائیه و دیگرانی گفت که یک اسم و شبهی بیشتر نیستند. در رابطه با زندانیان سیاسی مجید توکلی دانشجوی زندانی هم بعد از 125 روز انفرادی به بند عمومی انتقال پیدا کرده و یک آماری هم بود که در 10 روز گذشته 25 اعدام در سراسر کشور انجام شده و دو اعدام دیگر هم در راه است به جرایم مختلف و ایران همانطوریکه سال گذشته هم آمار نشان داد به نسبت جمعیت رتبه اول را در اعدام در دنیا دارد و این روش خشونت بار و وحشی گری را ایران از کشورهایی است که به شدت این مجازات را اعمال می کند و اعدام کردن شهروندان.

نکته سوم اینکه ژنرال محمد باقر ذوالقدر طی حکمی معاون حفاطت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم رئیس قوه قضائیه شده یعنی کاری و مسوولیتی که کشدار است و احتمالا دست این آدم نظامی را بازتر می کند در امور برخورد اجتماعی با مردم و البته با مردم. آوردن امثال آقای ذوالقدر به قوه قضاییه کشور بخشی از آن دستی است که امثال آقای علی لاریجانی و صادق لاریجانی به آن بخش های ناراضی تر سپاه که با آقای احمدی نژاد و بخشی از این باند کودتا اختلاف دارند دراز کردند و از زاویه دسته بندی های داخل حکومت هم باید به این انتصابها نگاه کرد. من این خبر را می گذارم در کنار این خبر که وزیر کشور در مورد حجاب و عفاف اجباری و امثال اینها باز توضیح داده بود و باز در خبرها روز گذشته آمده بود که آقای خامنه ای هم از این امر که دوباره بیایند در خیابان و مزاحم زن و بچه مردم به اسم حجاب و عفاف و اینها بشوند رضایت داده و پافشاری کرده.این مجموعه را من وقتی کنارهم می گذارم یک خط سرکوبگرانه از حکومت که برای مقابله با جنبش طراحی شده کاملاً دیده می شود و آن این است که حکومت دلش می خواهد به بهانه حجاب و به بهانه های مختلف و ایجاد جو رعب و وحشت در زندانها و بیرون زندانها، منصوب کردن آدمهایی مثل آدمهای نظامی و امثالهم هر چه زودتر اگر بتواند فضای امنیتی بر سر چامعه حاکم بکند، ترس را حاکم بکند، گرد ترس و مرگ بپاشد چرا که همانطور که قبلاً هم بارها صحبت کردیم سرکوبگران پنج درصد نیرو دارند اما نود و پنج درصد باید بتوانند با ایجاد جو رعب و وحشت به کارشان ادامه بدهند.دلیل دیگری هم که به سراغ ایجاد چنین فضایی دارند می روند طوفانی است که می بینند به دلیل حذف یارانه ها که بالاخره با فشار آقای خامنه ای مجلس تا حدی به خواسته های آقای احمدی نژاد رضایت داده و به هر حال تغییر قیمتها در ماه اردیبهشت شروع می شود، افزایش قیمتها، تورم در راه است. من اینجا من این را هم بگویم که آقای جواد لاریجانی، لاریجانی سوم، لاریجانی دیگری که در مملکت هست سرمقاله مفصلی در روزنامه رسالت نوشته و ایشان در واقع خط موتلفه، جمعیتهای موتلفه و رسالت را سعی کرده که از ماجرای حذف یارانه ها جدا کند و با زرنگی در واقع سعی کرده که خودشان را کنار بکشند از تبعاتی را که حذف یارانه ها به لحاظ سیاسی خواهد داشت.. اینجور اظهار نظر در صحبتهای سایر اعضاء موتلفه هم گاهی دیده شده.

نکته چهارمی که می خواستم بگم این است که آقای محجوب دبیرکل خانه کارگر اعلام کرده که دویست هزار شغل در سال گذشته از دست رفته که بنظر من عدد بسی بیش از اینهاست و این در حالتی است که اگر ایران بخواهد همین نرخ بیکاری را حفظ کند، همین سطح از بیکاری را نگاه دارد که به احتمال زیاد بالای 20 الی 22 درصد هست باید سالیانه هشتصد هزار شغل جدید ایجاد کند که نه فقط ایجاد نمی کند بلکه لااقل دویست هزار شغل هم در سال گذشته از دست رفته، همین دیروز در خبرها بود که کارخانجات چرم مشهد به کل بیکار شدند و بیش از 1500 کارگر شغل خودشان را از دست دادند.

از این موضوع و موضوع قبلی من می آیم به سراغ موضوع پنجم و آن اینکه وقتی که حکومتی دور نمای بیکاری، گرانی و اعتراضات مردم را می بیند و ضربه و تودهنی از مردم را در ده ماه گذشته که وقتی اعتراض می کنند، جنبش نیرومندی مثل جنبش سبز در صحنه حضور دارد و میرود به سراغ سرکوب، آدمکشی، ایجاد جو رعب و وحشت، به احتمال زیاد باز مثلاً می خواهد در پنج تا میدان، ده تا میدان تهران و شهرهای بزرگ به اسم کنترل حجاب نیرو بگذارد و مردم را بترساند، چاره کار ما، مقابله ما، بحثی که روزهای قبل داشتیم باید به گونه ای باشد که این جو را بشکند، مثلاً وقتی که در روزهای هفته و یا آخر هفته می خواهند در چند نقطه تهران نیروهای نظامی بگذارند، نیروهای کنترل کردن مردم را بگذارند و جو رعب و وحشت ایجاد کنند، آنچه که در چهارشنبه سوری و موارد مشابه تمرین کردیم چاره آن است یعنی تظاهرات پراکنده با شادی در سراسر شهر.نشان دادیم که مثلاٌ وقتی در پنج شنبه غروب در سراسر خیابانها، تهران، شهرستانها، محله ها باشیم آنوقت از اینها کاری بر نمیاید و این جو را نمی توانند سایه افکن کنند یا وقتی که افشای مزدوران را بر اساس فساد مالی، جنایتهایی که کردند و تجاوز و وحشی گریهایی که کردند بالا ببریم، ایجاد فضای رعب و وحشتشان به خودشان بر می گردد و خیلی ها کنار می کشند. در مورد این موضوع و مقابله با این فضا و برنامه اردیبهشت روزهای آینده بازهم صحبت می کنیم.

تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید.

به امید پیروزی ایران و ایرانی.

 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

ایران گلوبال

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.