رفتن به محتوای اصلی

پاسخ به 3 پرسش (افکار« بد » را سانسور نکنید)
10.03.2012 - 09:55

آقای توکلی ...من هنوز منتظر پاسخ شما هستم که آیا آمریکا ستیزی خوب است و یا بد است؟ اگر بد است چرا با رژیم شاه به خاطر دوستی با آمریکا مخالف بودید و همیشه رژیم شاه را عامل آمریکا و نوکر آمریکا میدانستید؟؟ پس چرا امروز به عربستان به چشم نوکر بی‌ جیره و مواجب آمریکا نگاه نمیکنید؟؟ تناقض در افکار و عملکرد شما و نسل شما بطور وحشتناکی به چشم میخورد. دوماً در باره مساله قومی و یا همان اتنیکی به شما عرض کردم که آزادی بیان با توهین بسیار متفاوت است، شما کامنتهای مبتذل و سراسر توهین آمیز جمال (ایشان زیر نام کرد خودش را مخفی‌ کرده) و yenilik دیگران را تحت نام مساله ملی‌ منتشر می‌کنید و اصلا به عواقب چنین مطالبی هم توجه نمیکنید که توهین توهین می‌‌آورد و به هیچ عنوان مشکلی‌ را....(که شما مدعی مطرح کردنش هستید را حل نمیکند) مگر فقط عرب ستیزی از ناحیه ایرانیان است؟؟ آیا شما فکر نمکنید که همین کشورهای عربی‌ و بسیاری از روشنفکران عرب از سالیان دور ایرانی ستیز بوده اند؟؟؟ چرا همیشه تمام تقصیر‌ها باید گردن خودمان باشد؟؟ سیاست کشورهای عربی‌ در وحله اول همیشه بر اساس نابودی ایران بوده است و هنوز هم هست، چرا شما هیچوقت به ضربه‌های مهلکی که اعراب به ما زدند اشاره نمیکنید؟؟؟ واقعا از امثال شما بسیار متعجبم که چگونه ... مدافع کسانی شده اید که حتّی یک سیستم نیمه دمکراتیک هم در کشورهای مختلف عربی‌ نتواستند پیاده کنند و عربستان آنها هم مرکز ترویج تروریسم و وهابی گری و ارتجاع وحشیانه است

جناب فرزین ، سئوالات خوب و جالبی را طرح کرده اند. ایشان پرسیده اند: 1_«آیا آمریکا ستیزی خوب است و یا بد است؟ » از نظر من کلمه «ستیز» حتی در ارتباط با شیطان هم که  بکار رفته باشد ، بار بسیار منفی دارد و بکار گیری آن در سیاست عواقب خوبی ندارد .امریکا کشوری است که 80 درصد اختراعات و اکتشافات را در کشور خود به  ثبت رسانده است وابر قدرتی که امروز مدعی رهبری جهان را دارد در حالی که ایران کشوری که اخوندها بر ای بقای خود ، 33 سال آن  را به گروگان گرفته اند . این دو کشور با هم درگیرند. ایران بخاطر عملکرد ضد اسرائیلی و ضد غربی   آخوند های حاکم ,  کشور  در لبه پرتگاه سقوط  اجتماعی و اخلاقی و از هم پاشیدگی  به لحاظ یک  کشور واحد قرار گرفته است و اگر حمایت چین و روسیه نبود ، رزیم ایران شاید تا کنون سرنگون شده بود . بنابراین امریکا ستیزی قبل از هر چیز برای کشور ایران  عواقب بسیار بد  دارد  .

امریکا در گذشته و قبل از انقلاب اشتباهات زیادی در ارتباط با ایران  داشته است  از جمله مخالفت با مصدق و حمایت از کودتای 28 مرداد. این موضوع را  حتی برخی از مسئولین  وزرات خارجه  امریکا اعتراف کرده اند و تا کنون هم  چندین بار از مردم ایران رسما عذر خواهی کرده اند. سئوال دوم هر چند جنبه مچ گیری دارد ولی باز هم سئوال بجایی است که از نسل انقلابیون پرسیده است .  فرزین سئوال  می کند که :2_ اگر امر یکا ستیزی بد است چرا با رژیم شاه به خاطر دوستی با آمریکا مخالف بودید و همیشه رژیم شاه را عامل آمریکا و نوکر آمریکا میدانستید؟؟

پاسخ من چنین است : «جنگ سرد » جهان را به دو بلوک مخالف هم تقسیم کرد و در این میان ، ایران محمد رضا پهلوی به دلیل همجواری با اتحاد شوروی جایگاه ویژه ای یافت و کشور تحت رهبری شاه مستبد ؛توانست در زمینه  توسعه اقتصادی ، اجتماعی و نظامی گام های بلندی بر دارد و به  پیشرفت های چشم گیری  دست یابد  . اما از سال 54  ورق برگشت  ....زمانی که جیمی کارتر( بنابر دلایلی که  هنوز نامشخص مانده است ) قصد دمکراتیک کردن فضای سیاسی ایران را داشت  ؛ مخالفین شاه بخصوص «مذهبی ها )که در همه این سالها تحقیر شده بودند و شاه سکولار و مستبد که عملا با رو حانیون در افتاده بود و هر چند محمد رضا پهلوی تظاهر به اسلام می کرد ولی عملا با روحانیون و مذهب در گیر شد و  در این بین موضوع اشغال سرزمین های مسلمانان بدست اسرائیل و دوستی شاه با امریکا حامی اسرائیل و تبلیغات مخرب مدافعان بلوک سیوسیالیستی ....موجب ضدیت بخش بزرگی از جامعه مذهبی _ روشنفکری و دانشجویی با نظام پهلوی   شد. بنظر من اگر شاه می ماند و با انقلاب 57 سرنگون نمی شد .کاملا قابل پیش بینی بود که دو سرنوشت در انتظارش بود یکی مدل ترکیه و دیگر مدل مصر و تونس را که بهار عربی  سرنگون می شد .

بنابر بر داده های فوق نسل من در چنین شرایطی ، پا به میدان سیاست گذاشت  . جوانی خام که با هم چیز غرب و شرق  عالم سر  ستیز داشت  نه تنها امریکا بلکه شوروی را هم خائن به سوسیالیسم می دانستیم .

اما سئوال سوم شما در باره مسایل اتینکی _ فرهنگی  و یا بعبارتی قومی _ ملی است و  فرزین مطرح می کند که چرا کامنت های توهین آمیز «جمال کرد» و «yenilik» ترک  را حذف نمی کنید .  اینجانب  با اساس تفکر  دو شخص نامبرده مخالفم. جمال آشکارا مدافع استقلال کردستان هست و تجزیه کردستان ایران را از همین امروز  دنبال می کند و yenilik هم به دنبال ترکستان بزرگ  است و مبلغ دائمی و پیگیر  حکومت ترکیه است .  تا انجا که من نظرات آنان را دنبال کرده ا م؛  آنان توهین شخصی به کسی نکرده اند ولی به لحاظ سیاسی کامنت های می گذارند که باب  طبع من و شما نیست .

فرزین گرامی ! لطفا از  مسئولین ایران گلوبال نخواهید که کسی را سانسور کنیم . شما هم سعی کنید در این باره  بیشتر مطالعه نموده  و در کمال ارامش پاسخ مخالفین خود را بدهید . این امکان برای همه  نظرات در ایران گلوبال  موجود است . بطور مثال نوشته «مازیار تپوری» تا کنون دو بار به توصیه جناب شجاعی در ایران گلوبال درج  کرده ایم  .

به شما دوستانه  توصیه می کنم در اینترنت به گردید و مطالبی که با نظرات جمال و yenilik مخالف است را  پیدا کرده و لینک اش را  در «صفحه شما» قرار دهید  تا ما ان را به  صفحه اصلی سایت  منتقل کنیم . من در همینجا از اقای شجاعی می خواهم لطفا به جا ی عصبانیت، مطلب بنویسد و حتی حاضرم به ایشان کد سایت را بدهم که هر مطلبی که خواست و با هر نامی که علاقه داشت در سایت بگذارد ..آری در دنیای دیجتالی  خجالت آور است که   افکار« بد » را سانسور کرد  با افکار «بد» مقابله فکری کنیم.

  فرزین  سر انجام می پشد  :« سیاست کشورهای عربی‌ در وحله اول همیشه بر اساس نابودی ایران بوده است و هنوز هم هست...   حتّی یک سیستم نیمه دمکراتیک هم در کشورهای مختلف عربی‌ نتواستند پیاده کنند و عربستان آنها هم مرکز ترویج تروریسم و وهابی گری و ارتجاع وحشیانه است»

کدام سند تاریخی نشان می دهد که کشورهای عربی همواره  در پی نابودی ایران بوده اند  در دوران  شاه و حتی در زمان رفسنجانی رابطه ایران با کشورهای عربی خوب بود ولی خطر  دستیابی سلاح اتمی توسط جمهوری اسلامی  و حضور اقلیت شیعه در  کشورهای  عربی و سمپاتی  اقلیت ها به جمهوری اسلامی ، واکنش کشورهای عربی را بر انگیخته تا جایی که بر طبق اسناد افشاء شده توسط  ویکی لیکس آشکارا نشان می دهد که عربستان  قطر خواهان  حمله نظامی اسرائیل به ایران  اند .

البته با شما  تا حدودی موافقم که نوشته  اید :  « عربستان  هم مرکز ترویج  بنیاد گرایی اسلامی است » احتیاج به چشمان تیز بین سیاسی ندارد  که  ترکیه ، قطر  و عربستان   در تلاش سرنگون ساختن بشار اسد( شیعه)  هستند . در حالی که   عربستان  مردم شیعه بحرین را سرکوب و به آنجا نیرو نظامی گسیل می دارد ؛ ترکیه  ، قطر و  کشورهای غربی چشم خود را مسایل بحرین  بسته اند .

 آشکارا خطر جنگ مذهبی _ قومی منطقه ما را تهدید می کند  در این مورد هم  جمهوری اسلامی آگاهانه وارد این جنگ (شیعه و سنی ) شده  است  در واقع بنظر می رسد  در صورت  تجهیز   جمهوری اسلامی  به سلاح اتمی این کشورهای عربی هستند که  مورد تهدید قرار خواهند گرفت  .

خامنه ای  قصد دارد، توازان قوا را بسود مردم شیعه در منطقه تغییر دهد و جمهوری اسلامی بعنوان قدرت هسته ای شیعه سر بر آورد .  

پس از 11 سپتامبر امریکا تصمیم داشت به استراتزی «  امنیت در مقابل نفت» پایان دهد ...   «خاورمیانه بزرگ »  دمکرات  حامی غرب ، استراتزی  محوری  غرب است  که با اتمی شدن جمهوری اسلامی و «بهار عربی » توازن قوا را بشدت علیه اسرادیل  و غرب کرده است .بنابراین  تغییر استراتزی دمکرایتک سازی کشورهای عربی   متوقف مانده است  و ایران در مرکز استراتژی غرب قرار گرفت . موقیعت ژئو پلوتیک  ایران  در منطقه  برای غرب دارای اهمیت کلیدی  است . تغییر رزیم   سیاسی ایران،  چهره سیاسی  منطقه و جهان را تغییر خوادهد  داد.   

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

ناشناس
ایران گلوبال

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.