رفتن به محتوای اصلی

اینترنت ملی یا بناکردن زندانهای تازه در دنیای مجازی
02.04.2012 - 02:35

جهادگران اینترنتی یا تروریستهای دنیای مجازی! – بخش دوم

از جمله تازه ترین اقدامات ارتش سایبری جمهوری اسلامی هک کردن صفحه فیس بوک سایت العربی فارسی بوده است. چنانچه در نظر بگیریم که ارتباطات جمهوری اسلامی با بشار اسد متکی بر حسن تفاهم و همکاری است میتوان رد نیروهای سایبری جمهوری اسلامی را در هک کردن سایت العربی بوضوح دید.

در گزارشی آمده است که :پیش از این منابع مخالفان گزارش های متعددی از همکاری متخصصان ایرانی با رژیم سوریه در فضای اینترنت منتشر کرده بودند.

عبور از مرزها و هجوم از طریق دنیای مجازی الکترونیکی بسیار در خفا انجام میگیرد و اینگونه عملیات برونمرزی را بظاهر امری بی آزار نشان میدهند. حال آنکه اهمیت این موضوع و تخریب سیستم الکترونیکی در امر خبر رسانی تاثیرات مشخص و عدیده ای در عرصه ارتباطات نوین میگذارد. دولتها هر یک به اهمیت قبضه این حوزه جدید درگیری ها واقف شده اند.

سرمایه گذاری های کلان و دستیافت به تکنیک های جدید بحث روزی است که پایانی هم قطعا ندارد. در گزارشی آمده بود که هکرهای اولیه و گروههائی که در ابتدا وابستگی خود را به حاکمیت علنی نمیکردند اما از امکانات مالی آنها آبیاری میشدند, امکانات تکنیکی و دستگاههای ارتباطی جدید را از کشور امارات خریداری می کرده اند.

با افشا و علنی شدن تلاشهای کشورهای بحران زده همانند ایران برای خاموش کردن منابع رسانه ای مخالفان, هم اکنون پنتاگون نیز در صدد آمادگی برای این جنگ جهانی میشود که جنگ نرم خوانده میشود. در امتداد این نظریه مطرح میشود که چنانچه تا کنون جنگ را در حوزه های زمینی دریایی هوائی و فضائی معنی میکردیم امروزه جنگ سایبری از نوع پنجم جنگهای شناخته شده است.

مسئولین نظام برای توجیه سلاخی ازادی بیان و حقوق بشر اعلام میکنند که سایبری برای دفاع از سلامت جوانان, ناموس و فرهنگ اسلامی ایجاد شده است. حال آنکه غالب فعالیت این مجموعه و شبکه تا کنون برای محومخالفین و منتقدین سیاسی اش بوده است.

در شرایطی که دنیای ارتباطات الکترونیکی با سرعت بی مثالی پیشرفت می کند و نسل های جدید با این پدیده از کودکی خو گرفته و دنیایی نوین را در برابر خود دارند. جمهوری اسلامی که پیشرفت, تمدن و تکامل را بازدارنده تفکر ارتجاعی خود میداند بر اساس دو محور به جنگ با این پدیده برخواسته است.

اول:

رژیم در صدد است که فضای اینترنتی را محدود به مرزهای کشور کند. برنامه ایجاد اینترا نت هم از این جهت است که ارتباطات مردم را با دنیای خارج محدودتر سازد. این برنامه چنانچه عملی باشد!! محدودیتهائی را مجددا برای جوانان و اهالی ارتباط و دانش ایجاد خواهد کرد ضمن اینکه به مسئولین نظام امکان کنترل و فیلترینگ افزون تر سرویس های اینترنتی در داخل کشور را خواهد داد. قطعا حاصل این پروژه تنگتر کردن امکان ارتباط نسل جدید با دنیای خارج خواهد بود. قدر مسلم این است که جمهوری اسلامی امکان و توان برابری جوئی با سیستم های جهانی همانند گوگل, یاهو, هات مایل و ... را نخواهد داشت و این امر بر مسئولین نظام واضح است اما تلاش آنها این است که در دنیائی بی مرز هر چه میتوانند بر ارتفاع دیوار سانسور و کنترل شهروندان کشور بیافزایند.

گفته شده است که استفاده از اصطلاح اینترنت ملی اشتباه است و اینترانت ملی صحیح است و راه اندازی آن جنبه های امنیتی و اطلاعاتی دارد همانطور که امکان کنترل و حفاظت از رسانه های داخل را عملی تر میکند.

دوم:

از سوی دیگر تلاش دارد تا با ایجاد شبکه های اجتماعی مشابه با فیس بوک و یوتیوب ایرانی جای خالی ارتباطات بین المللی را برای مردم کشورمان پر کند.

ناگفته نماند که مسئولین جمهوری اسلامی بطور کلی شبکه های اجتماعی را از خطرناکترین ابزارهای جنگ نرم میدانند.

راه اندازی شبکه هایی از جمله فارس فیس و یوتیوب ایرانی از جمله تلاشهائی است که میتوان نام برد.

http://www.farsface.com

http://youtube.ir/

دستپاچگی و تقلاهای رژیم برای کنترل غول ارتباطات و خارج از دسترس قرار دادن آن برای جوانان و اهل فن و خرد اما موفق نخواهد بود. زیرا که بسیاری از کارمندان دولت, پرسنل سپاه, رسانه های داخلی که انعکاس برونمرزی آنها برای حکومت ارزشمند است, همچنین در حوزه نظامی و ارتش, صدور انقلاب اسلامی!! و... که بخش بزرگی از نیروهای غیر حکومتی را در خود جای داده است از جمله درزهای باز چتر سیاه و محدودکننده برنامه اینترانت خواهد بود.

جمهوری اسلامی که خود را جزئی از نظم سرمایه داری هار وابسته به سرمایه بینالمللی میداند و تجارتهای اقتصادی میلیاردی را در برنامه دارد, در واقع در این زمینه دشواری هائی پیش بینی نشده را در پیش خواهد داشت.

مقابله با پدیده های نوین ارتباطی بین المللی که همسو با تمایلات سرکوبگرانه حاکمان در ایران است, مسئولین رژیم را به تعمق واداشته که با ایجاد طرح تشکیل شورای عالی مجازی و یا مرکز ملی فضای مجازی بتواند چند مرکزی بودن نهادهای متجاوز به حق آزادی بیان را ضمن کنترل بیشتر بلحاظ تمرکز نیز سازمان دهد. هم از اینرو خامنه ای و حواشی دستگاه رهبری این طرح را مطرح و دنبال می کنند.

سایت های بالاترین, پژاک, سایت هسته ای ایران, قاصدان آزادی, سایت کانون زنان ایران, سایت مجموعه فعالان حقوق بشر, سایت کاریکاتورهای هولو کاست,  تارنمای کانون صنفی معلمان ایران, سایت موسوی خوئینی ها, سهام نیوز و دهها رسانه دیگر از جمله نهادهای خبری هستند که مورد هجوم هکرها واقع شده اند.

 

العربیه فارسی

http://www.alarabiya.net/articles/2012/03/27/203474.html

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

ناشناس

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.