رفتن به محتوای اصلی

اخراج فرشید عبدی فرد، فعال دانشجویی ازدانشگاه- و اخبار گوناگون
29.04.2012 - 12:58

اخراج فرشید عبدی فرد، فعال دانشجویی ازدانشگاه

در پی فشار بر تشکل های دانشگاهی و فعالان دانشجویی و پیرو خبر برنامه تسخیر دفاتر انجمن اسلامی دانشگاه شهید بهشتی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، فرشید عبدی فرد دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی و از اعضای انجمن اسلامی با حکم کمیته انضباطی این دانشگاه از تحصیل محروم و از دانشگاه اخراج شد.

بنا بر اخبار رسیده به سایت ملی-مذهبی فرشید عبدی فرد دانشجوی مقطع کارشناسی رشته اقتصاد بازرگانی در نامه ای به تاریخ ۲۰/۱۲/۱۳۹۰ از سوی اداره ی امور آموزش دانشگاه شهید بهشتی با حکم کمیته انضباطی این دانشگاه از دانشگاه اخراج شد. در حکم کمیته انضباطی قید شده است که فرشید عبدی فرد به دلیل تهمت و افترا ، تشویش اذهان دانشجویان و توهین به مقام رهبری ضمن نگارش مقالات و مطالبی در برد اختصاصی انجمن اسلامی دانشکده اقتصاد و نیز به دلیل کشیدن سیگار و انداختن گردن بند با ارسال این حکم از نیمسال دوم سال تحصیلی۹۰-۱۳۹۱ دانشجوی این دانشگاه محسوب نمی شود.

لازم به ذکر است که نامبرده در سال ۱۳۸۹ نائب دبیر انجمن اسلامی و از مهرماه سال ۱۳۹۰ تا کنون دبیر انجمن اسلامی دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی بوده است.

 

افزایش تنش‌ها میان حامیان مصباح و مهدوی‌کنی

دیگربان : تنش میان حامیان محمدتقی مصباح‌یزدی و محمدرضا مهدوی‌کنی با انتشار یادداشت بی‌سابقه‌ای در سایت «بی‌باک‌نیوز» علیه رئیس مجلس خبرگان رهبری و «جبهه متحد اصول‌گرایان» اوج گرفت.

این یادداشت روز جمعه (هشتم اردیبهشت) پس از آنکه خبرگزاری مهر هفته گذشته نامه‌ تند گروهی از دانشجویان دانشگاه «امام صادق» به مصباح یزدی را منتشر کرد٬ نوشته شده است.

در نامه این دانشجویان خطاب به مصباح یزدی نوشته شده که اعضای «جبهه پایداری» وی را «قائم‌مقام رهبری» می‌دانند و با حمایت‌های او بین محافظه‌کاران اختلاف انداخته‌اند.

انتشار این نامه با واکنش بسیار تند حامیان این عضو مجلس خبرگان رهبری مواجه شده٬ به طوری که سایت «بی‌باک‌نیوز» بدون آنکه نامی از مهدوی‌کنی٬ محمدباقر قالیباف٬ علی لاریجانی و محمدرضا باهنر ببرد٬ حملات و انتقاد‌های تندی متوجه آن‌ها کرده است.

مهمترین گزاره‌های این یادداشت که به طور غیرمستقیم خطاب به «جبهه متحد اصول‌گرایان» و دیگر محافظه‌کاران رقیب «جبهه پایداری» نوشته شده است:

● تا خیلی دیر نشده؛ در برابر ملت بزرگ ایران زانوی ادب بر زمین {بزنید} و از عاشقان ولایت عذر خواهی {کنید} و از مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی هم کنار {بکشید}.

● تا خیلی خیلی دیر نشده به خود آئید و از غلطی کرده‌اید {نامه دانشجویان} عذر خواهی کنید.

● ساکتین فتنه {قالیباف٬ لاریجانی و باهنر} به فرمان ارباب صهیونیستی خود زبان کثیف و قلم پلید خود را بر علیه بزرگ‌ترین مدافع ولایت و یگانه فقیه ولایت پذیر واقعی بکار بسته‌اند.

● این جریان {جبهه متحد} شرم را خورده و حیا را قی کرده است و {اعضای آن} به دلیل بی‌بصیرتی بنده دنیا و دلار و دینار شده‌اند.

● {اعضاب جبهه متحد اصول‌گرایان} آخرت و دین خود را به بهای بسیار ناچیز، یک آفرین گفتن و تشویق سران سران فتنه و خونخوارانِ رژیم صهیونیسمی و رهبران آمپریالیسم جهانی فروخته‌اند.

● سران این گروه منحرف آیت الله مصباح را آلترناتیو ولایت فقیه و یا سایه ولایت و یا نماد ولایت پنداشته‌اند.

● سران این گروهک بی‌بصیرت و منحرف عمار ستیز در این خواب و خیالند که با قرار گرفتن در مقابل ولایت فقیه و نیروهای ارزشی و ارزش‌های اسلامی می‌توانند در مرحله دوم انتخابات مجلس نهم و انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، پیروز مطلق میدان انتخاباتی باشند.

 

نوجوان ایرانی، که قلب مصنوعی را اختراع کرد

ایرانتو : برای پسربچه‌ای که تا چهارده‌سالگی چوپانی می‌کرده و حتی بعد از مهاجرت نیز شب‌ها را به ظرف شستن می‌گذرانده چه سرنوشتی را پیش‌بینی می‌کنید؟

خیلی بعید است که او را یکی از برترین مخترعین و جراحان قلب جهان تصور کنید. پروفسور توفیق موسیوند که در خارج از ایران Tofy Mussivand نامیده می‌شود، در روستای ورکانه استان همدان چشم به جهان گشود.

به گزارش عصر دنا، او که در دوران کودکی و نوجوانی مجبور به چوپانی بود شب‌های تابستان که روی پشت‌بام دراز می‌کشید، مدت‌ها به آسمان و ستارگانی که به او چشمک می‌زدند خیره می‌شد، به دلایل آفرینش جهان فکر می‌کرد و از خود می‌پرسید: «هدف و منظور از خلقت این نقاط نورانی و زیبا چیست؟ من چه کسی هستم و در کجای این دنیای بزرگ ایستاده‌ام؟».

‌این‌که چنین سوالاتی از ذهن یک کودک چوپان بگذرد به‌ نظر عجیب می‌رسد ولی دکتر موسیوند از همان کودکی نیز مشتاق خواندن و یادگیری چیزهای جدید بود و همین ویژگی به او کمک کرد که از محیط روستا خارج شده و ابتدا به دانشگاه تهران و سپس با بورسیه‌ای که به دست آورد به دانشگاه آلبرتا کانادا برسد. البته او کسی نیست که گذشته خود را انکار کرده یا از آن احساس پشیمانی کند.

وقتی برای همایش بین‌المللی بوعلی‌سینا بعد از ۳۷ سال به ایران سفر می‌کند چنین می‌گوید: «آمده‌ام تا سرى به زادگاهم، ورکانه، بزنم و گله گوسفندها را ببینم و به آسمان صاف و پرستاره خیره بشوم و یک بار دیگر به سال‌هاى دور کودکى‌ام بازگردم و آن نقطه عزیمتى را بیابم که هرگز فراموشش نکرده و نمى‌کنم.

راستش من با یاد کودکى آرامش پیدا مى‌کنم. آنجا هم همیشه دنبال خاطراتى بوده‌ام که در دنیاى مدرن و پیچیده به من آرامش بدهد که آن‌ها را در چوپانى و همان شب‌هاى مهتابى مى‌یافتم. چوپانى انسان را به اصل خود و خدا و طبیعت نزدیک مى‌کند».

او سال‌های ابتدایی در کانادا را به یادگیری زبان، تحصیل در طول روز و کار طاقت‌فرسا در شب به عنوان یک ظرف‌شوی گذراند تا توانست از دانشگاه در رشته‌های مدیریت و مهندسی مکانیک فارغ‌التحصیل شود. سپس با خانمی کانادایی به نام دیکسی لی ازدواج کرد.

در دهه ۱۹۷۰ سمت‌های متعددی را به عنوان یک مهندس برعهده داشت . بعد از نقل مکان با همسر و دو پسرش به کلیولند در اوهایو بود که دوباره سوالات مربوط به رمز و راز جهان به سراغش آمده و او را به بازگشت به دانشگاه و تحصیل علوم پزشکی در دانشگاه آکرون و کالج پزشکی شمال‌ شرقی دانشگاه اوهایو مشتاق کرد.

در این زمان بود که تلفیق علوم مهندسی و پزشکی به او کمک کرد تا به دانش نوینی در زمینه اعضای مصنوعی دست یافته و بتواند بعد از مدتی قلب مصنوعی انسان را اختراع کند. بعد از سه سال کار در کلینیک کلیولند، دکتر ویلبرت کئون از انستیتو قلب اوتاوا از او درخواست کرد تا سرپرستی تیم قلب مصنوعی انستیتو را برعهده بگیرد. آنجا بود که چوپان سابق توانست فن‌آوری قلب مصنوعی خود را گسترش داده و آن را به استانداردی برای آینده تبدیل کند.

از آن به بعد بود که شهرت وی عالم‌گیر شد و وی ریاست بسیاری از هیئت‌های علمی و تخصصی و سمت استادی رشته‌های جراحی و مهندسی در دانشگاه‌های اوتاوا و کارلتون را برعهده گرفت. فعالیت‌های تحقیقاتی او باعث به وجود آمدن سالی ۱۰۰۰ شغل در کانادا و سرریز شدن بیش از ۲۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در طی ده سال شده است.

دکتر موسیوند اختراعات بسیاری را به ثبت رسانده است که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از: قلب مصنوعی کنترل از راه دور که پس از قرار گرفتن در بدن بیمار می‌توان از طریق ماهواره، اینترنت و تلفن از وضعیت آن و همچنین وضعیت سلامت بیمار آگاه شد و امکان ارسال برق به آن بدون ایجاد سوراخی در بدن، از طریق سیستم الکترومغناطیسی فراهم است.

ثبت اطلاعات ژنتیکی به وسیله استفاده از اثر انگشت بدون نیاز به خونگیری و تنها از طریق انگشت‌نگاری و ساخت زیرپیراهنی که می‌تواند فشار خون و کارکرد قلب را در کسانی که قلبشان خوب کار نمی‌کند، کنترل کند از دیگر اختراعات این دانشمند ایرانی است.

از تمامی این افتخارات و اختراعات که بگذریم داستان زیباترین هدیه‌ای که پرفسور موسیوند دریافت کرده نیز بسیار خواندنی است. او این داستان را چنین نقل می‌کند: «طبق قوانین مرسوم کانادا هدیه دادن به پزشکان و هدیه گرفتن از آن‌ها ممنوع است.

یک روز دیدم شخصى از شبکه‌ای کانادایی به دفتر کارم در بیمارستان اوتاوا آمد و بسته‌اى را جلوى من گذاشت که از گرفتنش امتناع کردم. آن شخص خیلى اصرار داشت و همین باعث شد که بسته را باز کنم. هفت حلقه فیلم از همدان و زادگاهم روستاى ورکانه بود که خودشان تهیه کرده بودند. گریه‌ام گرفت و به این فکر کردم که چطور براى یک شبکه کانادایى این قدر زادگاه من و آن خانه محقر سنگى اهمیت داشته که هزاران کیلومتر را طى کنند و از آن فیلم بسازند. آن‌ها این کار را کرده بودند که بدانند واقعا من یک چوپان در دره‌هاى کوه الوند بوده‌ام و این به جرئت مهم‌ترین هدیه زندگى من بود».

دکتر موسیوند رسالت خود را چنین شرح می‌دهد و چه خوب بود که تمامی دانشمندان و پزشکان چنین رسالتی را بر دوش خود نیز می‌دیدند: «برای من آنچه مهم است خدمت به بشر است نه تنها به مردم کشورم بلکه به مردم تمام دنیا. در واقع جز این نیز نباید باشد، رسالت من به عنوان یک پزشک، کمک به بیماران، تعلیم و تربیت پزشکان دیگر و این بار ابداعات و اکتشافاتی است که بتواند به نوعی به بشر کمک کند».

روستای ورکانه همدان :

روستای ورکانه یکی از روستاهای دهستان الوند کوه شرقی در شرق شهرستان همدان است که در دامنه کوه قرار دارد و کوه‌های سرده در سه کیلومتری شمال شرقی، کوه سرخ بلاغ در سه کیلومتری جنوب غربی و کوه قره‌داغ در چهار کیلومتری شرق این‌ آبادی قرار دارند.

در هر کوچه این روستا که قدم می‌گذاری، فرش سنگی زیر پا، احساسی زیبا را در وجود انسان ایجاد می‌کند، تمام کوچه‌ها جدول‌کشی شده و مانند شهری زیبا به نظر می‌رسد و چراغ‌های روشنایی زیبایی که مناسب سنگفرش‌هاست کنار پیاده ‌رو تعبیه شده است.

روستای ورکانه همدان یکی از شش روستای گردشگری همدان است که نام آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسید و به عنوان منطقه ویژه گردشگری کشور مطرح شد.

رودخانه ‌های فصلی ورکانه از ارتفاعات یخچال‌ها سرچشمه می‌گیرند و بعد از عبور از اراضی سیمین ورکانه به رودخانه فصلی ارزانفود می‌ریزند و سرچشمه گرفتن رودخانه دارستان (ارزانفود) از ارتفاعات روستای ارزانفود بر جاذبه‌های طبیعی منطقه افزوده است.

گذری بر کوچه پس کوچه‌‌های روستای سنگی ورکانه در فصل تابستان، نشان دهنده پرورش درختان گردو، سیب و زردآلو در حیاط برخی از واحدهای مسکونی است.

در روستای ورکانه باغهای سرسبز، اراضی و فضاهای سبز، نقطه مثبت و پتانسیل فعال برای برنامه ‌ریزی جهت جذب گردشگر محسوب می‌شود زیرا باغ به عنوان فضای اصلی زندگی برای مردمان این روستا مطرح است و در جای جای زندگی افراد رخنه کرده است به طوری که حضور باغ، هر چند کم وسعت، در حیاط خانه‌ها به وفور دیده می‌شود.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

آ. ائلیار
برگرفته از:
ایمیل رسیده

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.