نظام تک حزبی رستاخیزی نسلی را پرورش داد که دنیا را تنها از تریبون آزاد روحانیت شیعه می شناخت و از همینرو مساجد سوت و کور، ستادهای سازماندهی سیاسی قدرت نوین در ایران شدند. روز 22 بهمن و تسخیر مراکز نظامی – سیاسی نظام سلطنتی، در دل خود پیام های آینده سیاسی را هم اعلام کرد.
نویسنده سخن امروز، خود شاهد تسخیر مراکز نظامی توسط مردم بود. هنگامی که شورشیان علیه استبداد دست به غارتگری زدند و افراد با چندین کاپشن در بغل، اسلحه بر دوش و .. مشاهده شد، شگفت زده گفت: مگر برای غارتگری بپا خاستید؟
همانجا این تناقض انقلاب بهمن، در ذهن قد برافراشت؛ که چگونه آزادی بدون آگاهی میسر است؟ شورشیان بی باکی که پادگان سلطنت آباد را تسخیر کردند، تا حد غارتگر تنزل یافتند و آن صحنه غم انگیزی که در ذهن من حک شد، الگوی فردای سیاسی-فرهنگی حکومت اسلامی شد و 38 سال در اشکال گوناگون، سازمانیافته و سیستماتیک در ایران ادامه یافت.
اکنون باشندگان ایران بار دیگر از استبداد جان شان به لب رسیده و هر لحظه می تواند خشم فروخفته آنها شعله ور گردد. جنبش های خودبخودی و نزدیک بین به تغییر شکل اکتفاء می کنند و فاقد توانائی پیکار ریشه ای با استبداد هستند. از اینرو بار دیگر اهمیت روشنگری، آگاهی و سازماندهی در جامعه برجسته میشود.
ما باید همچنان سیاست تحقق اهداف انقلاب مشروطه و بهمن را سرلوحه برنامه مان قرار دهیم. انقلاب مشروطه تلاشی برای نفی استبداد، حکومت قبیله ای، دخالتگری دین در حکومت، و برقراری جمهوریت، پارلمانتاریسم و لائیسیته در ایران بود.
به نظر می رسد که اهداف ذکر شده بالا به نیازهای فوری جامعه ایرانی ارتقاء یافته و نیروی آگاه ( اما بی شکل سیاسی) در جامعه آماده اند تا برای تحقق انها هزینه کنند.
حکومت اسلامی مانع جدی برقراری آزادی، جمهوریت، دمکراسی و لائیسیته در ایران است و هرچه عمر این غده چرکین طولانی تر گردد، عوارض ان بیشتر و نجات ایران و ایرانیان دشوارتر می گردد.
اکنون مردم در اشکال گسترده اعتراضات خود را بیان می کنند و از فقر، فلاکت و بیداد حکومت اسلامی جان شان به لب رسیده است. اگر خشم و نارضایتی مردم توسط در یک جنبش سیاسی لائیک دمکراتیک تبلور سیاسی – سازمانی نیابد و بعنوان نیروی سیاسی-اجتماعی پا بمیدان سیاست در ایران نگذارد، ما بار دیگر غافلگیر و شگفت زده؛ شاهد شورش ها، فداکاری ها و از جان گذشتگی های مردم نزدیک بین خواهیم بود که جاده را برای ارتجاع دیگر فرش می کنند.
امروز مصادف با انقلاب ضد استبدادی بهمن 1357 است، انقلابی که هدف شریف آن توسط حکومت اسلامی بخاک سپرده شد. در اینروز، ما بار دیگر به امر مبارزه برای پی گیری اهداف شکست خورده دو انقلاب مشروطه و بهمن، و ایجاد جنبش جمهورخواهانه و لائیک دمکراتیک برای تحقق آنها تاکید می کنیم.
دیدگاهها
می فرمایند: "ما باید همچنان
آخر چقدر یک فعال سیاسی میتواند در خواب و هپروت باشد؟
اهداف انقلاب بهمن، به معنی مردمی و ملیونی آن و نه به معنی 4 تا روشنفکر محبوس در خیالات خود، اسلام بود. خدا پدر ملا ها را بیامرزد که بیش از 5% اسلام را هنوز تنوانسته اند فرو کنند.
باور کنید حرف هایتان یا مفهومی برای نسل جوان ندارد و یا مورد تنفرشان است.
بس کنید.
رژیم سلطنتی شاه دقیقا مثل
دقیقا کار شاهپور بختیار هم مثل کار آتش نشانان بود ،گر چه بختیار از روی تیز بینی قصد داشت ،نظام مشروطه را حفظ کند اما بافت فرسوده سلطنت بر سرش فرو ریخت.
البته سیستم مشروطه هم سیستم معیوبی بود ،
اقبال عزیز،
هر چه بهتر شدن سایت آرزوی من است. همیشه آمادهام در حد وقت و توان برای به اجرا درآمدن تصمیمات شما گردانندگان سایت، در زمینه فنی یاری رسان باشم.
زنده باشی
درود به کیانوش و اژدر عزیز؛
قاعدتن مطلب جدا نوشته میشود و سپس به سایت منتقل میشود.مشکل کمبود وقت و انلاین نویسی است. من با زمان ویرایش 10 تا 20 دقیقه موافق هستم. و بر این باورم که حتی می توان حق ویرایش را از همه گرفت. من با این موضوع مشکلی ندارم. مسئله من اقدامات غافلگیرانه است!
آنچه مهم هست همانا ضوابط شفاف، مدون و اعلام شده است. من هرگز نمی توانم با این سبک کار موافق باشم که فردی مقاله ای درج کند و به بهانه ویرایش، نظرش را پس از 24 ساعت تغییر دهد.
اژدرجان ممنون از توضحاتی که دادی و نوشتی (نقل به معنی) که آمر خودسری کیانوش و شما تنها عامل اجرائی دستورات خودسرانه هستید.
در مورد قضاوتی که در مورد کیانوش دارید لطفن مرا شریک نکنید. من موضوع را نه با "بیمسؤلیتی" بلکه با سبک کار محفلی و برخورد اراده گرایانه تبیین می کنم.
تندرستی و شادی تان پایدار باشد.
اقبالی و دیگر دوستان گرامی /
اقبال عزیز،
به هیچوجه مایل نبودم در زیر مقاله شما درباره انقلاب ایران، به موضوعی خارج از آن پرداخته شود ولی این خواست خود شما بود زیرا میدانستی که توضیح و حکم غیرواقعی شما، توضیحی از جانب مرا به دنبال خواهد داشت.
شما به درستی برای "مسول فنی" 3 علامت سؤال و 3 علامت تعجب گذاشتهای. "به درستی"، زیرا سایت اصلا "مسؤل فنی" ندارد. من زمانی این مسؤلیت را به عهده داشتم ولی همانگونه که بارها اعلام کردهام، مدت زیادی است که این مسؤلیت را ندارم و از دوش خود افکندهام. با این وجود، هرگاه کیانوش به من مراجعه میکند، تا آنجا که توانستهام، در زمینه فنی به او یاری رساندهام. یعنی هر کاری هم در سایت انجام دادهام، برخلاف ادعای شما، "خودسرانه" نبوده است.
البته من شخصا از این حکم شما متعجب نشدم زیرا میدانم تفکر شما بر اساس تئوری توطئه است. این تفکر همواره با شما بوده و احتمالا خواهد بود.
محدودیت امکان ویرایش هم خواست خود کیانوش بود. اگر هم لزومی به اطلاع رسانی به شما و دیگران وجود داشته است، این کار، وظیفه خود کیانوش توکلی است و نه من. ولی من و شما خوب میدانیم که کیانوش تا چه اندازه بیخیال است و گاها نیز در کمال بیمسؤلیتی عمل میکند.
مثلا در مورد همین کامنت شما، وظیفه کیانوش بود که به شما توضیح دهد. امروز صبح هم در تماسی که باهم داشتیم، قرار شد توضیح را در هیمنجا بنویسد ولی این کار را نکرد و به دست فراموشی سپرد! شاید هم دلیل دیگری دارد.
اقبالی جان / اولا متن تصحیح
یوزش از خوانندگان:
تا کنون مطالب در صفحه سایت نوشته میشد و بلافاصله ویرایش میشد.
مسول فنی (؟؟؟!!!) به دلیل این که فرد دیگر تا ۱۶ بار نوشتههایش را تغییر میدهد (به قول آقای توکلی)؛ بیخبر(بدون ابلاغ فرمان) امکان ویرایش را گرفت. البته این سبک کار خودسرانه برای من ناآشنا نیست.
با یوزش از خوانندگان متن ویرایش شده در بخش کمنتار درج میشود.
""" کشوری با انقلاب شکست
>>> http://www.newstalk.com/Futures-bright-for-postBrexit-Britain-says-PwC >>>>
رژیم و سیستم حکومتی شاه در
زنان، مردان و جوانان که سودایی بجز استقلال و آزادی در سر نداشتند، توانستند با حضور یکپارچه خود در صحنه، همگام و همراه با نیروهای انقلابی، بزرگترین انقلاب قرن بیستم را رقم بزنند.
مردم ایران که رخت بر بستن بساط ظلم و جور از ستم شاهی و خجسته بهار آزادی و تداوم آن را به امید نشسته بودند، دیری نپائید که از آنچه که بر سر آرمان و اهداف انقلاب رفت، سرخورده شدند.
خمینی خون آشام که پستترین و متحجرترین قشری که خاستگاه و جایگاه آنان نه در بطن اجتماع که همانا تاریکخانهها و حجرههای دربسته بود -
انقلاب اسلامی خمینی شکست
اقبال عزیز انقلاب، کودتا و
جان کلام را در همین سخن
پاراگراف آخر اصلاح میشود:
امروز، مصادف با انقلاب ضد استبدادی بهمن 1357 که هدف شریف آن توسط حکومت اسلامی بخاک سپرده شد، بر مبارزه برای پی گیری اهداف شکست خورده دو انقلاب مشروطه و بهمن، و ایجاد جنبش جمهورخواهانه و لائیک دمکراتیک برای تحقق آنها تاکید می کنیم.