رفتن به محتوای اصلی

پروژه ى " كمربند شيطانى "
31.03.2017 - 06:58

 

پروژه ى جديد ترك ستيزى ابعاد وسيعى به خود مى گيرد. مسئول پروژه ى جديد، ايران و ارمنستان با هميارى كردها هستند. هدف پروژه ، ايجاد كمربند حفاظنى و امنيتى است. از ايروان تا انتهاى ريزش مرز سوريه به مديترانه كمربندى در حال شكل گيرى است. اين كمربند، شرق تركيه را از ترك هاى ايران و جنوب تركيه را از ترك هاى عراق و سوريه و كلاً از جهان عرب جدا مى سازد. اتفاقاتى كه در اروميه ، به خصوص در هنگام انتخاب صورت مى گيرد نشان از روند اجرايى اين پروژه دارد. حكومت ايران با استفاده از ارامنه و كردها، و با تثبيت پخش جمعيتى آنها سعى در تُرك زدايى مناطقى كه اين كمربند را شكل مى دهند دارد. اين پروژه حاميان غربى نيز دارد و آنها از كُرديزه شدن اين كمربند حمايت مى كنند. حكومت ايران سعى دارد عواملى را كه مانع اين پروژه اند حذف كند. حذف درياچه ى اروميه و خالى كردن منابعى كه تكثر ترك ها را در درون و يا بيرون اين كمربند سبب مى شود نمونه هايى از اراده ى مسئولان اين پروژه اند.
با تضاد عجيب و غريبى در منطقه روبرو هستيم. مثلاً در آستانه ى انتخابات، مردم آزربايجان سعى دارند با برتريت نمايندگان خويش بر كردها از حقوق مسلم خويش دفاع كنند. بازى طورى نوشته شده است كه انگار اين برتريت به مردم داده مى شود. يعنى ملت آزربايجان شور انتخابات را خواسته و ناخواسته بر خواهند انگيخت. تصور ملت ما پيروزى آزربايجان در اين مسير است اما تصور حكومت پيروزى نظام خواهد بود. سه نوع تاويل متضاد شكل مى گيرد. ترك ها و كردها و حكومت از اين انتخابات تاويل و تفسيرهاى متكى بر حقانيت خويش را ارائه مى دهند. آنچه اما مهم است اين است كه حق ملت آزربايجان بدجورى خورده مى شود و بدتر از آن، حكومت با دميدن بر آتش اختلاف در اين منطقه دارد زمينه هاى كمربندسازى خويش را تقويت مى كند. اين پروژه و توطئه ى خطرناك از چشم ملت ما و از چشم نمايندگان و سياسيون مخفى نگهداشته شده است. در اين پروژه، ارمنستان به غايت ممنون است. آنها با اشغال قره باغ توانستند خود را از انزوا رها سازند اما با اجراى اين پروژه ، خود را با كمك جهان شيعى تا سواحل مديترانه رهاشده حس خواهند كرد.
ايران سعى دارد با استفاده از كردها در آزربايجان و عراق و سوريه ( در سوريه بيشتر با تفكر شيعه گرى ) مناطق موجود در اين كمربند را از وجود مردم ترك پاكسازى نمايد. ايران به همراه ارمنستان و كردها در نظر و عمل با استقلال آينده ى آزربايجان مى جنگد.
حال در اين شرايط نخست سئوالى كه از من پرسيده اند را مطرح مى كنم و بعد به جوابش مى پردازم:

" جناب آقاى لوايى، ما مى دانيم كه شما انتخابات را تحريم كرده و مخالف انتخابات به نفع جمهورى اسلامى هستيد. آيا در مورد اروميه و نقاط غربى آزربايجان هم اين نظر را داريد؟ آيا سرنوشت منطقه را به كردها بسپاريم؟ چه كار بايد بكنيم؟ "

ببينيد، ما سالهاست كه راى داده ايم اما همه ى بلاها هم بر سر ما آمده است. يعنى راى دادن ما گره اى از مشكلات ما وا نكرده است. برعكس آن، درياچه ى اروميه خشك شده، اقتصاد آزربايجان داغان شده، جلوه هاى فرهنگى و نمادهاى سياسى و فرهنگى آزربايجان به تاراج رفته، براى نمونه يك مدرسه به زبان ما گشوده نشده، شخصيت ها و فعالين سياسى و فرهنگى ما تبعيد و منزوى و زندانى شده اند. در چنين شرايطى و با توجه به اينكه مثلث ايران، ارمنستان، كردستان دارد عليه ما تقويت مى شود مرا اميدى بر خوب شدن اوضاع نيست. آيا نمايندگان غرب آزربايجان و حتى همين فراكسيون درب و داغان از نظر ايده هاى سياسى در خصرص آزربايجان، اهميت مقابله با اين پروژه ى كمرشكن را مى دانند و درك خواهند كرد؟ آيا نمايندگان مجوز گرفته از دولت، در مقابله با اين پروژه ى به شدت آزربايجان ستيز، برنامه و راه حل هايى دارند؟ در صورت ارائه ى راه حل و مقابله شان با اين پروژه از نظر من در غرب آزربايجان شركت در انتخابات مى تواند مدنظر ملت شريف آزربايجان باشد. اگر نماينده اى بدون شوهاى سياسى و شعارگونه ، راهكارهايى در خصوص برهم زدن نيت شوم اين پروژه سازان ترك ستيز ارائه دهد و نيت مخرب اين مثلث را در مجامع انتخاباتى افشا سازد از جانب ما راى خواهد گرفت.
سرگرم كردن ملت با اصل پانزده و ... در ظاهر، و خشكاندن ريشه ى ترك ها با اجراى پروژه هايى نطير كمربند مذكور در باطن، نشان از عزم حكومت نژادپرست در نابودى ما دارد. پروژه ى " كمربند شيطانى" ( اسم گذارى از جانب نويسنده است )، كمر به نابودى جغرافياى سياسى و فرهنگى ما بسته است. نويسندگان و فعالان ما بايد جزئيات روند اين پروژه را به دقت زير نظر بگيرند و مردم و جهان را از اين جزئيات نابوددكننده آگاه سازند. بايد به اجماع نظر در خصوص چگونگى مقابله با اين پروژه دست يابيم.

 

Missing media item.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

محمدرضا لوایی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.