اسلامگرایان شیعه 5 قرن پیش، بخش یزرگ کردستان را به عثمانی سپردند و ننگ بزرگی را بر پیشانی ایرانیان حک کردند. جامعه ایرانی قرن ها شاهد اسارت کردستان بود تا عمر امپراطوری عثمانی بسر رسید. پس از سقوط عثمانی هم جامعه ایرانی نظاره گر تقسیم کردستان "عثمانی" میان ترکیه، سوریه و کشور تازه پا گرفته عراق (سال 1920) نشست.
جامعه کرد تنها و با اتکاء به فرهنگ، تاریخ و سنن غنی مبارزاتی خود، به پیکار برای پایان دادن به اشغال کردستان ادامه داد. از آنزمان یک قرن گذشت و اکنون منطقه ای از تنگه هرمز تا کانتون عفرین (روژوا)، کانون اصلی جدال های قدرت های بزرگ و دنبالجه هایشان شده است. در این شرایط متلاطم جهان و بویژه خاورمیانه، پرداختن به روندهای سیاسی جاری، امری ضروری می باشد:
!-خودآگاهی فرهنگی، سیاسی و اجتماعی جامعه کرد در سرزمین های اشغال شده شان آنچنان بلوغ یافته که همزیستی مسالمت آمیز در ساختار سلطه گرانه – استبدادی عصر استعمارگری، دیگر ناممکن شده است.
2-قدرت های بزرگ تغییر نقشه منطقه را در دستور قرار داده و بر آنند تا از مردمان کرد، بعنوان ابزار تحقق اهداف سلطه گرانه خود استفاده کنند.
3-اسلام سیاسی به قصد احیاء امپراطوری عثمانی، امپراطوری عربی – اسلامی شیوخ عرب و امپراطوری شیعه، از گورهای خود سربلند کرده اند و برای جامعه ایرانی و مردمان کرد، چنگ و دندان نشان می دهند.
4-فرصت تاریخی برای رهائی جامعه ایرانی از زیر آوار اسلام سیاسی فرار رسیده است. مردمان کرد از همه سو مورد تهاجم قرار گرفته اند و جامعه ایرانی نمی تواند نسبت به پیکار مردمی کردها برای پایان دهی به اشغال کردستان بی تفاوت باشد. استقلال کردستان از "عراق"، گامی در راه تقویت آزادی، لائیسیته، دمکراسی و منافع بلندمدت جامعه ایرانی است.
5-یک کردستان قدرتمند، نتنها تهدیدی برای ایران نبوده و نیست، بلکه سکوی پرشی برای دمکراتیزاسیون منطقه می باشد. در ایران ما کسانی با همه پرسی رفع اشغال کردستان و بطلان قرارداد ننگین سایکس – پیکوت مخالفت می کنند که از خاستگاه مذهبی، قومی و یا غیر سیاسی – تاریخی به مسئله کرد در خاورمیانه می نگرند.
بسیاری از "کمونیست"های قومپرست با شنیدن خبر همه پرسی استقلال اقلیم کردستان، پیوسته نگری تاریخی و تاریخ کرد و کردستان را بفراموشی سپرده و خطر ایجاد "دولتک نفتی – دودمانی" را بهانه مواضع سیاسی حقیرانه خود قرار داده اند. آنها بخوبی می دانند که تقویت کرد در هر نقطه از کردستان، از لحاظ تاریخی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بسود جامعه ایرانی می باشد.
همه پرسی در اقلیم کردستان را می توان با اصلاحات ارضی سال 1342 در ایران مقایسه کرد. اصلاحات ارضی از لحاظ تاریخی مثبت و گامی به پیش بود. بیش از همه آخوندها (اسلام سیاسی) کلیت اصلاحات ارضی را نفی می کردند. موضع درست سیاسی، نه نفی اصلاحات ارضی، بلکه نقد و رد هدایت آمرانه، مشی حذف نقش مردم و احزاب سیاسی بود.
6-سیاست ما در قبال همه پرسی در اقلیم کردستان، کاملن شفاف و ناظر بر دفاع فعال از خروج کرد و کردستان از زیر سلطه پان عربیسم، پان ترکیسم، پان اسلامیسم و در عمل، پاره کردن قرارداد ننگین "سایکس – پیکوت" است تا مردم بتوانند در انتخاباتی ازاد و دمکراتیک، به اشغال تاریخی کردستان خاتمه دهند.
7- دفاع ما از همه پرسی در اقلیم کردستان، مرزهای روشن با پوپولیسم قومی، تباری و دینی دارد که خود را در سیاست حمایت از جنبش آزادی کردستان؛ دفاع از خودمدیریتی لائیک دمکراتیک کردها، همزیستی برادرانه و مسالمت آمیز مردمان منطقه (ورای تعلقات دینی، قومی و تباری) بازتاب می یابد.
8-پیش از خاتمه کلام، اشاره ای به دیدار و توافقات حکومت اسلامی ایران با دولت ترکیه می کنم.
سرلشکر باقری (رئیس ستاد کل نیروهای مسلح حکومت اسلامی ) پس از دیدار با سران دولت ترکیه اظهار داشت:
".....ایران و ترکیه در مورد تصمیم به برگزاری همه پرسی استقلال کردستان عراق دیدگاه مشترکی دارند. سرلشکر باقری عصر روز چهارشنبه بعد از دیدار با رئیس جمهوری و مقامات نظامی و امنیتی ترکیه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: در جریان این سفر در خصوص مسائل منطقه ای مهم از جمله تصمیم همه پرسی استقلال در اقلیم کردستان عراق در اوایل مهرماه با مقامات ترکیه مذاکراتی داشتیم..
وی بیان کرد: در این دیدار دو طرف ایرانی و ترکیه ای تاکید و اعلام کردند که برگزاری این همه پرسی اگر چنانچه اتفاق بیفتد، مبنایی برای آغاز یک سری تنش و درگیری در داخل کشور عراق خواهد بود که تبعات آن دامنگیر کشورهای همجوار خواهد شد.
سرلشکر باقری افزود: سفر در سطح رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به کشور ترکیه از ابتدای پیروزی انقلاب اتفاق نیفتاده بود که با دعوت مقامات ترکیه و موافقت مقام معظم رهبری قرار شد که این دیدار صورت بگیرد و در این دو روز در آنکارا با مقامات نظامی و امنیتی و رئیس جمهوری ترکیه ملاقات کردیم و بحث های خوبی انجام شد و در خصوص همکاری های نظامی، مسائل امنیتی و امنیت مرزهای مشترک دو کشور موافقت های خوبی صورت گرفت.
سرلشکر باقری با بیان این که برگزاری همه پرسی استقلال در اقلیم کردستان عراق، هم عراق، هم ایران و هم ترکیه را درگیر خواهد کرد، گفت: به همین علت مقامات دو کشور تاکید دارند که چنین کاری امکانپذیر نیست و نبایستی صورت بگیرد.
وی در ادامه اظهار کرد: در جریان دیدار با مقامات ترکیه در مورد هماهنگی دو کشور در ایجاد آرامش و امنیت در سوریه در ابعاد مختلف بحث و تاکید شد که بر مبنای ساز و کاری که در آستانه دنبال می شود و بر اساس مذاکرات کارشناسی که در تهران و آنکارا بین مقامات سیاسی و کارشناسان انجام می شود، فرایند صلح سوریه دنبال شود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: مقامات ترکیه اعلام کردند که کاملا با این فرایند هماهنگ هستند و این کار دنبال خواهد شد........." منبع: خبرگزاری تسنیم
9-مواضع حکومت اسلامی حکایت از خصومت اسلامگرایان با تاریخ، فرهنگ، هویت و جامعه ایرانی دارد. از همینرو جنایتکاران حاکم بر میهن ما، با حکومت داعشی ترکیه در سرکوب کرد و کردستان همپیمان شده اند.
جامعه ایرانی نزدیک به 40 سال قبل، متاثر از اسلام سیاسی و فتوای خمینی، کردستان را در برابر سرکوب اسلامگرایان تنها گذاشت!
دیگر چنین مباد!
اتحاد و همپیمانی اسلامگرایان حاکم بر ایران و ترکیه علیه کرد و کردستان در تضاد با خواست، اراده و منافع ایران و ایرانیان بوده و این سیاست فاشیستی اسلامگرایان، با همبستگی همه جانبه با روند آزادی، دمکراسی و لائیسیته برای کردستان، بشکست خواهد انجامید!
دیدگاهها
جناب بایرام شما که انقدر
اشک تمساح !
جناب اشکارا می گوید: کردها باید از مناطق پان ترکها ها و پان عرب ها جدا شدند و به زیر استعمار پان فارسها در بیایند !
مگر شما تا حالا چه دسته گلی به غیر فارسهای ایران دادید که کردهای کشورهای دیگر را هم به پیوستن به جغرافیایی شما دعوت می کنید فکر کردی کردها برای پیوستن به ایران بحساب مبارزه می کنند!
روزگاری من هم به عنوان یک ترک آذربایجان ، از روی بی خبری از تاریخ خودم ایرانچی بودم و به یک نفر از آذربایجان شمالی که رفیق بودم گفتم" چرا شما از شوروی جدا شدید به ایران نپوستتید "
گفت "مگر کله خر خوردیم که از زیر استعمار روس بیاییم بیرون و برویم زیر استعمار فارس " !
از واقعیت حرفش از کله ام دود بلند شد ! بعدا متوجه شدم به ما هزاران دروغ گفتند و ده تا حقیقت را نگفته اند !
حالا کردها مگر می خواهند از مستعمره دیگر به مستعمره دیگری کوچ کنند خوب همان جای خودشان می مانند دیگر.
...........
.....................
3-نتایج سیاسی شعار پوپولیستی "حق تعیین سرنوشت تا حد جدائی" دسته چک سفید به جنبش های ارتجاعی، واپسگرایانه و فاشیستی مانند حماس در فلسطین و .. است. قومپرستان کمونیست نمائی که زیر این شعار سینه می زنند، بصلاحشان نیست تا از تجارب 4 دهه اخیر خاورمیانه و جنبش های حق تعیین سرنوشت فاشیستی - دینی بیاموزند.
4-کردستان یک موضوع مشخص تاریخی، سیاسی، فرهنگی و غیرقابل قیاس است.
این سیاست ساده لوحانه حل مسائل مردمان خاورمیانه هم قسم شدن حول یک "آیه الهی"، ناشی از جدا کردن مردم از تاریخ شان و کنار گذاشتن اسلوب سیاسی "تحلیل مشخص از شرایط مشخص" است.
5-بخش بزرگ کردستان، ستون مقاومت در برابر تهاجم پان ترکیسم، پان عربیسم و پان اسلامیسم در خاورمیانه بوده و همین پراتیک چند دهه اخیر برای نشان دادن جایگاه آنها در دمکراتیزاسیون منطقه کفایت دارد.
آقای اقبال! انسان از حرفهای
به چند موضوع اشاره می کنم:
1- نظر طرح شده با این جمله کاملن رسا و شفاف به پایان می رسد که:
"اتحاد و همپیمانی اسلامگرایان حاکم بر ایران و ترکیه علیه کرد و کردستان در تضاد با خواست، اراده و منافع ایران و ایرانیان بوده و این سیاست فاشیستی اسلامگرایان، با همبستگی همه جانبه با روند آزادی، دمکراسی و لائیسیته برای کردستان، بشکست خواهد انجامید!"
در واقع پیام این است که؛ اقلیم کردستان هنگامی می تواند به آزادی، رفاه و پیشرفت دست یابد که سیاست براستی بر مدار آزادی، دمکراسی و لائیسیته جریان یابد.
2-این سیاست ساده لوحانه حل مسائل مرد اصل "الهی" "حق تعیین سرنوشت تا حد جدائی" فی نفسه فاقد گوهر آزادیخواهانه و لائیک دمکراتیک است! این شعار (در واقع سیاست) پوپولیستی و بدون راستای شفاف تاریخی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است که بعنوان ابزاری برای قدرتگیری فاشیسم دینی و تباری مورد بهره برداری قرار می گیرد.
با نظر کامنت گزار در مورد عکس
در کامنت های بالا دو نفر یعنی
دوستمان جنگی را که دهها سال پیش کردها برای کسب استقلال آغاز کردند ترقه بازی نام میبرد. او جنگ پ ک ک را با سه دولت ایران ، ترکیه و سوریه به هیچ می شمارد. او متوجه نیست که با ترقه بازی نمی شود اروپا و امریکا و روسیه را مدافع خود ساخت. او جنگ نکرده که بداند با ترقه بازی نمی شود مناطق بزرگی از عراق و سوریه را بدست گرفت و اعمال حاکمیت کرد. این دشمنی کور و تعصب انگیز علیه کردها است.
کوردها با همین ترقه ها خواهان الحاق آذربایجان به کردستان هستند. کردها با همین روش اراضی اعراب و سوریه را هم به کردستان در سوریه و عراق الحاق کردند. چون اعراب و ترکمن ها ضعیف شدند و شکست خوردند.
کردها در آذربایجان غربی هم با ترقه ها موفق خواهند شد. چون ترکها
"" ایران - ترکیه و تحولات
چرا اتحاد شوم مگه تورکیه چه
اگر (
از نظر کمونیستها "حق ملل در تعیین سرنوشت خویش" یک اصل کمونیستی و انکار ناپذیر است. هر ملتی بویژه ملل تحت ستم بدون هیچ قید و شرطی، بدون هیچ اما و اگری و بدون هیچ دلیل و بهانه ای حق جدایی و حق تشکیل کشور و دولت مستقل دارند.) ... بنا براین همه ملتها و دولتها نیز حق دارند برای جلوگیری از خرابکاری و خیانت و دخل و تصرف و ایجاد بلو ا و اشوب با همه قدرت در مقابل کومونیستها ایستاده گی کنند . لنین در باکو چنین کرد و رفیق مائو در چین و روسیه در چچن.
از کمونیستها در این نوشته نام
از نظر کمونیستها "حق ملل در تعیین سرنوشت خویش" یک اصل کمونیستی و انکار ناپذیر است. هر ملتی بویژه ملل تحت ستم بدون هیچ قید و شرطی، بدون هیچ اما و اگری و بدون هیچ دلیل و بهانه ای حق جدایی و حق تشکیل کشور و دولت مستقل دارند.
ملت کورد ملتی ستمدیده است و کردستان سرزمینی اشغالی و مستعمره است. کردستان باید به استقلال ملی دست بیابد. کردستان دشمنان زیادی دارد اما کردستان دیر یا زود مستقل خواهد شد.
زنده باد سوسیالیسم
زنده باد استقلال ملل تحت ستم
ایا با پذیرش و عملی شدن
با عملی شدن استقلال کردستان عراق کردستان ایران و اذربایجان چه وضعی پیدا خواهند کرد ؟
سازمان فدائیان اکثریت و سازمان راه کار گر با انتشار اسنادی خواهان تجزیه کردستان ایران شده اند .
جریان چپ در ایران همراه با سیاستهای غرب و دولت یهود نقش تخریبی در ارامش و صلح خاورمیانه به عهده گرفته اند .
با استقلال کردستان عراق سیاست دولت یهود نقشی برجسته در مرزهای ایران خواهد داشت و جنگ با دولت مرکزی برای ایجاد بلوا و اغتشاش وارد مرحله جدیدی میشود . بدون شک دستهای پنهان دولت یهود برای تخریب در خاورمیانه را نمیتوان از نظر دور داشت . نظام حاکم بر ایران راهی جز دست بر داشتن از دشمنی با دولت یهود ندارد .بهای این دشمنی تا کنون ضربات بزرگی به کشور
جناب اقبالی
از این نوشته باید عکش گرفت و نگاه داشت.
تنها گروهه سیاسی تاریخ بشر و حتی تنها گروه چپ در کل دنیا که از پروژه تکه تکه شدن خاورمیانه که در نهایت به تکه تکه شدن ایران خواهد انجامید دفاع میکنند و به ان نام ازادی میدهند چپهای خودمان است که قبلا تجربه موفق انقلاب اسلامی را در پرونده خود دارند.
شما میفرمایید 5 قرن پیش کردستان اشغال شد!! 5 قرن را رها کنید شما یک سندی که وجود کردستان در 100 سال پیش را نشان میدهد به من نشان دهید و یا ادرس دهید مطالعه کنیم یاد بگیریم.
لائیک را از کجا به کردستان چسباندید بیش از 12 هزار قتل ناموسی و سنگسار در مقابل دفتر اقلیم کردستان فقط تا سال 2007 و نزدیک به50 شورش دینی و فئودالی مناطق کردنشین بر علیه دولت ایران و عثمانی و بیزانس در تاریخ ثبت شده است که مورد بیزانس ان دولتی مسیحی بود.