رفتن به محتوای اصلی

پروژه اى خطرناك بر عليه آزربايجان با بازيگردانى روزنامه ى ايران
28.12.2017 - 17:44

 

توهين روزنامه ى ايران اينبار وقيحانه تر از قبل است و علناً و عملاً پروژه ى حذف و استحاله را با تاريخنگارى جعلى گره زده است.
اين نشان مى دهد كه مثل پروژه ى كريدور شيطانى دارند زمينه را براى گنجاندن نفوذ و نفوس كردها، ارامنه و يهوديان در آزربايجان هموار مى كنند.
چيزى كه براى من جاى سئوال است گنجاندن واژه ى يهوديان در اين پروژه است.

مقصد سياسى پانفارسيسم و بازى پيچيده شان  چيست و در مقابل آن، عملكرد ما بايد چگونه باشد؟ در زير به مواردى اشاره مى شود:

١- به يهودى ها و مسيحى ها و كردها علناً كروكى مى دهند تا در آزربايجان جا باز كنند و به قولى دستشان را به لحاظ سياسى و اقتصادى در پشت پرده باز مى گذارند تا در مسئله ى آزربايجان دخالت كنند. اين كارشان به خاطر شكست پروژه ى استحاله توسط پانفارسيسم است. در اين متن از آريايى گرى و پارس محورى گريز به سمت يهودى ها و مسيحى ها زده شده است.

٢- مى خواهند ذهن ملت آزربايجان را با واژه هاى يهودى و مسيحى و غيره درگير سازند و به قولى به دنيا چنين القا كنند كه مشكل اين جماعت با شماهاست نه با پانفارسيسم و اشغالگرى آريايى. از اين طريق خواهند توانست توجه و حمايت يهوديان و مسيحيان را به خود جلب كرده و در سركوب آزربايجان دشمنان مشترك بتراشند.

٣- طبيعى است كه هرگونه مخالفت خوانى منفى ما بر سر نفى حضور يهوديان و مسيحيان در آزربايجان براى صاحبان اين پروژه ى كثيف يك امتياز محسوب خواهد شد تا بدينوسيله هم ما را و حركت ملى را دشمن انسان و ديگرى ها معرفى كنند و هم خود را مدافع ديگرى ها.

٤- تمام منطق و استدلال ما كه از متون فارسى و عملكرد سياستمداران زبان فارسى برآورد كرده ايم نشان دهنده ى اين است كه اين فرهنگ به شدت " ديگرى ستيز " است. آنها مى خواهند با انداختن توپ به زمين بازى ما خود را به جهانيان " ديگرى دوست " معرفى كنند اما اينبار هم اشتباه كرده اند چون در متون ما و تاريخ ما ديگرى ستيزى مفهومى ندارد.

٥- در متن از آزربايجان به مفهوم يك جغرافياى سياسى و فرهنگى ياد شده است. يعنى سخنى از كشور مستقل آزربايجان و آزربايجان جنوبى نيست بلكه سخن از يك كليت آزربايجان است. يعنى خود صاحبان پروژه ناخواسته به وجود جغرافياى يك آزربايجان سياسى و فرهنگى واحد اعتراف كرده اند و همين واقعيت وجودى ماست كه آنها را وادار به انجام پروژه هاى احمقانه مى كند.

٦- گيرم كه بنا بر تاريخ خوانى جعلى و جديد پانفارسيسم وجود اينهمه تنوع در آزربايجان درست باشد اين از عظمت و بزرگى تمدن ما كم نمى كند. در درون تمدن تركى ما، همه ى انسانها با مسالمت و مهربانى امكان زيست دارند.

٧- در اين پروژه ى جديد، ياوه سراييهاى بى اساس و نقل قولهايى كه متكى بر اسناد خود پانفارسيسم است به شدت، توى ذهن مى زند. مقاله خيلى با عجله و سفارشى نوشته شده است و مى خواهند با اين پروژه نوع عكس العمل ما و ديگران را بر سر آزربايجانى كه خودشان در تعريف آن مبهم و گيجند بسنجند.

٨- اين نوشته بهترين نوشته اى است كه ما مى توانيم با تكيه بر آن بدون ترس و واهمه، جغرافياى آزربايجان سياسى و فرهنگى را بكشيم و به آنها بفهانيم و نشان دهيم كه از كدام آزربايجان حرف مى زنند. حالا كه آنها اينهمه گيج مى زنند ما بايد هوشيار باشيم.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

محمدرضا لوایی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.