رفتن به محتوای اصلی

در باره ادعای دروغین کیهان هوایی که خود طراح قتل فریدون فرخ زاد بود
16.06.2020 - 18:31

Missing media item.

 

 عباس سلیمی‌نمین ۱۳ سال مدیر مسئول «کیهان هوایی» از نشریات وابسته به مؤسسه کیهان بود. این مؤسسه پس از انقلاب سال ۵۷ توسط زمامداران تازه به قدرت رسیده غصب شد و به خدمت اهداف جمهوری اسلامی در آمد.

سلیمی نمین درباره دوران مدیریت خود بر این روزنامه که با هدف تفرقه و تخطئه‌ی ایرانیان خارج کشور و مخالفان رژیم جمهوری اسلامی منتشر می‌شد، مدعی شده است: «یکی از کارهایی که در کیهان هوایی انجام دادیم، ارتباط با مخالفین در خارج از کشور بود. یعنی مطالب‌شان را می‌زدیم، با هم بحث می‌کردیم که گاهی وقت‌ها... به یاد دارم آقای باهنر معاون نایب‌رئیس مجلس بود. یک بار در صحن مجلس از کیهان هوایی انتقاد کرد که چرا مطالب ضدامام و ضدانقلاب را می‌زند. البته خیلی توجهی به این مورد نشد، چون درواقع توانسته بودیم مشی خودمان را روشن کنیم که ما یکطرفه نمی‌زدیم، ضدانقلاب را می‌زدیم که به شدت مبانی انقلاب و مبانی نظام یا امام را زیر سوال می‌برد و در مقابل جواب می‌دادیم. مطلب را در کنار جوابش چاپ می‌کردیم. این کار را از همان ابتدا که به کیهان هوایی رفتم شروع کردم. علاوه بر این، از مطالب نشریات خارج کشور هم مطلب می‌زدیم و آن را هم نقد می‌کردیم، صفحه بازار مکاره داشتیم و ارتباطاتی به این شکل با فضای خارج از کشور ایجاد کردیم. این باعث شد نامه می‌نوشتند، بحث‌هایشان را مطرح می‌کردند، یک روز من در دفترم بودم، منشی گفت آقای فریدون فرخزاد از خارج از کشور تماس گرفتند. گوشی‌ را گرفتم، ضبط هم کردیم. آنموقع چون کار ما حساس بود همه مکالمات خودمان را ضبط می‌کردیم. دلیل هم داشت. به همه بچه‌های خبرنگار هم گفته بودم ضبط کنند.»

وی از قول فرخزاد ادامه می‌دهد: «... گفت من فرخزاد هستم، درست است که در اردوگاه‌های مجاهدین خلق رفتم، ولی به این رسیدم که اینها خائن هستند، می‌خواهم جدا شوم و به ایران بیایم. ایشان به جد می‌خواست به ایران بیاید و تبری می‌جست از اینکه به اردوگاه‌های اسرا رفته و برای منافقین برنامه اجرا کرده. ابراز ندامت می‌کرد و می‌گفت اینها جریان سالمی نیستند و خائن هستند.»

 

 

ادعای تکراری

کیهان لندن : پیش از این در تابستان ۱۳۹۷ حسین دهباشی که در مصاحبه با برخی دولتمندان و چهره‌های اجتماعی و فرهنگی پیش از انقلاب با همکاری حسام‌الدین آشنا، معاون اطلاعاتی قربانعلی درّی نجف‌آبادی و مشاور حسن روحانی از سال ۹۲، دست به «مستندسازی با جعل سند» زده بود، در یک یادداشت که وبسایت «انصاف‌نیوز» نزدیک به اصلاح‌طلبان نیز آن را نقل کرده است، ادعا کرده بود: «گرچه با اتکا به نقدهای تند او به رهبران جمهوری اسلامی بسیاری این نظام را قاتل او می‌دانند. اما تحقیقات نگارنده [حسین دهباشی] نشان می‌دهد که وی به احتمال بسیار زیاد در جریان یک تصفیه خونین سیاسی به دست سازمان درفش کاویانی به رهبری منوچهر گنجی کشته شد. درفش کاویانی در آن مقطع مورد حمایت مالی سیا و دفاتر متعددی در اروپا و آمریکا و دارای شاخه نظامی و ایستگاه‌های رادیویی در ترکیه و عراق بود.»

دهباشی ادامه می‌دهد: «‏به گواه آشنایان فرخزاد او که از همکاری درفش کاویانی و مجاهدین خلق با رژیم بعث عراقی در جریان جنگ با ایران شوکه شده بود، علیرغم مخالفت با رهبران جمهوری اسلامی تصمیم‌ گرفت به ایران بازگشته و ضمن نگهداری از مادر پیرش بر علیه فرقه رجوی افشاگری کند. چند روز قبل از بازگشت اما در محل اقامت‌اش سلاخی شد. خشم یاران سابق وی به حدی بود که حاضر نشدند هزینه کفن و دفن او را پرداخته و به ناچار در قبری رایگان از سوی شهرداری بن دفن شد.»

حسین دهباشی سپس می‌نویسد: «م. گنجی البته نقش درفش کاویانی را در قتل ف. فرخزاد نمی‌پذیرد اما درگفتگو با نگارنده (۱۳۸۸/جرج‌تاون/ پروژه تاریخ شفاهی ایران) [همان مستندسازی که با جعل سند انجام شد!] به صراحت از تغییر علنی ظاهر و رفتار فرخزاد در اواخر عمر و حتی روابط پنهان او با سفارت ایران در آلمان و قصد وی برای بازگشت می‌گوید.»

حالا سلیمی نمین مدیر سابق کیهان هوایی همان حرف‌های حسین دهباشی را به شکلی دیگر تکرار می‌کند تا دستان خونین نظام جمهوری اسلامی را در این قتل فجیع بشوید.

درباره قتل فریدون فرخزاد در خانه‌اش واقع در شهر بن آلمان، سناریوهای مختلفی مطرح شده که سرنخ همه آنها به جمهوری اسلامی و مأمورانش می‌رسد به ویژه آنکه از یکسو چنین قتل‌هایی چه در داخل و چه در خارج همگی امضا و اثر انگشت رژیم ایران را دارند و از سوی دیگر تحقیقات پلیس آلمان درست مانند فرانسه و اتریش که در آنها نیز مخالفان جمهوری اسلامی به روش‌های فجیع توسط مأموران جمهوری اسلامی به قتل رسیدند، تنها زمانی به بن‌بست می‌رسیده که پای یک «حکومت» در میان بوده باشد!

پرونده «ترور میکونوس» در جنایت‌های خارج کشور از سوی جمهوری اسلامی یک استثناء به شمار می‌رود که پافشاری بازماندگان و مخالفان جمهوری اسلامی در این کشور و همچنین پیگیری سازش‌ناپذیر قضات برلین در آن نقش مهمی داشت و سبب شد تا جمهوری اسلامی پس از صدور حکم، در توافقی نانوشته متعهد شود که دیگر در خاک اتحادیه اروپا دست به چنین ترورهایی نزند. تعهدی که هنوز به آن پایبند مانده و اگر افرادی در سال‌های گذشته در رابطه با ترورهای احتمالی در اروپا دستگیر شده‌اند، به مرحله‌ی اجرا و ارتکاب نرسیده‌اند!

حالا تکرار دروغ از سوی عباس سلیمی نمین درباره قتل فریدون فرخزاد در حالی که بیست و هشتمین سالگرد آن در ۱۶ امرداد نزدیک است، همانقدر مستند و قابل اتکاست که «تحقیقات» حسین دهباشی درباره اینکه وی به دست سازمان «درفش کاویانی» کشته شد!

گفتنی است که حسین موسویان از لابیگران و نظریه‌پردازان کنونی جمهوری اسلامی که هنگام ترور هم فرخزاد (۶ اوت ۱۹۹۲) و هم دیگر مخالفان رژیم در رستوران «میکونوس» (۱۷ سپتامبر ۱۹۹۲)، ترورهایی که در فاصله کمتر از دو ماه صورت گرفتند، سفیر حکومت اسلامی در برلین بود نیز در سال ۹۵ اعتراف کرد که ترور مخالفان از جمله قتل فریدون فرخزاد از عوامل فرو ریختن سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بوده است!

به چه دلیل جنایتی که به ادعای وابستگان رژیم، جمهوری اسلامی در آن نقشی نداشته می‌بایست «سیاست خارجی» آن را فرو بریزد؟!

علاوه بر ده‌ها برنامه و گفتگو که از فریدون فرخزاد وجود دارد و وی در آنها به صراحت درباره عقایدش صحبت می‌کند، شنیدن سخنان وی در ویدئوی زیر نه تنها به عباس سلیمی و همپالکی‌هایش‌ بلکه به همه، از جمله به روزنامه‌نگاران و هنرمندانی که ممکن است اندکی به جمهوری اسلامی آلوده شده باشند، توصیه می‌شود:

فریدون فرخزاد گذشته از زبان تند و تیزی که در گفتگوها و کنسرت‌های خود علیه جمهوری اسلامی به کار می‌برد، در یک فیلم اتریشی به نام «عشق من وین» ساخته‌ی هوشنگ الهیاری در نقش یک معلم حزب‌اللهی ظاهر شد که در مهاجرت اروپا بین عقاید مذهبی خود و یک زندگی عادی و انسانی دچار تناقض می‌شود.

در عین حال فعالیت‌های سیاسی و هنری فریدون فرخزاد و زندگی او از همان پیش از انقلاب به خوبی روشن می‌کند که چه کسانی تشنه‌ی خون وی بوده‌اند.

گذشت زمان ممکن است غبار فراموشی بر خاطرات برخی آدم‌ها بنشاند و یا ادعا شود که دستشان به «رکورد» خورده و «سند»ی را پاک کرده‌اند! اما خاطره‌ی جمعی یک جامعه و جنایاتی که حکومت‌های سرکوبگر مرتکب می‌شوند را با هیچ دروغ و تحریفی نمی‌توان «پاک» کرد.

پرونده‌ی ترورها و قتل‌های زنجیره‌ای جمهوری اسلامی در داخل و خارج کشور سنگین‌تر از آن است که بتوان آن را به گروه‌هایی نسبت داد که قلع و قمع خود همین گروه‌ها نیز بخشی از این پرونده‌ی قطور به شمار می‌رود!

Missing media item.

یکی از کارهایی که در کیهان هوایی انجام دادیم، ارتباط با مخالفین در خارج از کشور بود. یعنی مطالب‌شان را می‌زدیم، با هم بحث می‌کردیم که گاهی وقت‌ها... به یاد دارم آقای باهنر معاون نایب‌رئیس مجلس بود. یک بار در صحن مجلس از کیهان هوایی انتقاد کرد که چرا مطالب ضدامام و ضدانقلاب را می‌زند. البته خیلی توجهی به این مورد نشد، چون در واقع توانسته بودیم مشی خودمان را روشن کنیم که ما یک‌طرفه نمی‌زدیم، ضدانقلاب را می‌زدیم که به شدت مبانی انقلاب و مبانی نظام یا امام را زیر سوال می‌برد و در مقابل جواب می‌دادیم ... علاوه بر این، از مطالب نشریات خارج کشور هم مطلب می‌زدیم

 

نه... گفت من فرخزاد هستم، درست است که در اردوگاه‌های مجاهدین خلق رفتم، ولی به این رسیدم که اینها خائن هستند، می‌خواهم جدا شوم و به ایران بیایم. ایشان به جد می‌خواست به ایران بیاید و تبری می‌جست از اینکه به اردوگاه‌های اسرا رفته و برای منافقین برنامه اجرا کرده. ابراز ندامت می‌کرد و می‌گفت اینها جریان سالمی نیستند و خائن هستند. متاسفانه وقتی در موسسه پیچید که فرخزاد تماس گرفته، بچه‌های تحریریه کیهان آمدند گفتند این نوار را به ما بدهید گوش کنیم. گفتم این تنها سند ماست. گفتند فقط در تحریریه گوش می‌دهیم، برمی‌گردانیم...

بعد گفتند ما اشتباهی دست به رکورد زدیم، پاک شده است! ا

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

انتشار از:

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.