رفتن به محتوای اصلی

"بن بست رسانه ای و سوگ سوانگ" گفت و گو با احمد پورمندي
27.07.2020 - 20:10
”سوگ‌سوانگ”* بدترین حالت ممکن برای یک شطرنج‌باز است که در آن بازیگر نه کیش ‏است، نه پات و نه آچمز. او امکان حرکت دارد، ولی هر حرکتی بکند، در ادامه بازی مات می‌شود و خود نیز به این امر وقوف دارد و آرزو می‌کند کاش می‌شد که حرکتی نکند!
پورمندی صحنه سیاست خارجی را  در تله “سوگ‌سوانگ”  کاملا محتمل ‏می داند.
 جناب احمد پورمندی  ضمن سلام و درود :
1/ ایا شما  رابطه ای بین ورشکستگی رسانه های داخلی وتشدید  بحران در سیاست خارجی  جمهوری اسلامی ایران  می بینید؟
2/ بنظر شما  یک رسانه خوب دارای چه مشخصاتی باید باشد و رسانه های داخل و خارج  کشور را چگونه ارزیابی می کنید؟
3/ چرا “پیش‌نویس تفاهم نامه ۲۵ ساله با چین” حرکتی از سر نومیدی برای فرار از ‏تله "سوگ سوانگ" است؟
4/ همه ‏آنهائی که نمی‌خواهند با خامنه‌ای غرق بشوند، ممکن است نتوانند تا مرگ او صبر کنند و ‏‏”مائو زدائی” را به بعد از مرگ مائو موکول کنند.؛ این همه چه کسانی هستند؛ آیا  خامنه ای زدایی  قبل از مرگ رهبر امکان پذیر است ؟ نشانه های آن چیست؟ 
 

مشخصات رسانه اپوزیسیون دمکراتیک چیست؟

 

 1_ رسانه دمکراتیک، رسانه ای است که بتواند فضا را برای همه گرایشات سیاسی موجود اپوزیسیون فراهم نماید و بی طزف بماند. چنین رسانه ای  با رسانه ها حزبی متفاوت اند و «خطی» عمل نمی کنند. بعبارت دیگر بولتن حزبی و کار رسانه با هم متفاوت اند.2_روشن است که هیج خبرنگاری در دنیا رسانه و خبر پیدا نمی شود که «بی طرف» باشد چرا که خبرنگار هم یک شهروند محسوب می شود وطبیعی است که مثل سایرین دارای نظر باشند .3_زسانه ها بایستی آزاد وبه لحاظ مالی  مستقل باشند ونیازمالی خود را را از طریق  آگهی ، خوانندگان و همکاران تامین نمایند.از این رو رسانه های فارسی زبان(بی بی سی ، صدا امریکا و المان و .....)با رسانه اپوزیسیون ایران متفاوت اند.4_رسانه های بایستی فکر ساز و تا بود شکن باشند و قادر باشند ؛به مسایل برنامه ای و اینده نگری بپردازد5 _رسانه می باید بین تبلیغ و پروپانگادا حزبی فرق بگذارد5_رسانه می بایست ،ناظر مستقل قدرت باشد ؛6_رسانه ها بایستی راه کار ، نشان مردم بدهند7_ در حال حاضر جامعه ایران به رسانه های اپوزیسیون بی اعتماد است از این رو ، رسانه های مستقل و آزاد قادرند که شکاف بین مردم و اپوزیسیون را کم نمایند و بنوعی اعتماد سازی نمایند. 8_مدیران رسانه بایستی با گفتمان آینده نگری آشنایی داشته باشند ونبایستی جو گیر شده و تسلیم مباحث و حوادث زود گذر لحظه شوند . آنان  باید بدانند که به چه بحث هایی باید دامن بزنند.9_پرسشگری و نقد صاحبان قدرت و قلم چه در پوزسیون و چه در اپوزیسیون مجاز باشند .آزادی بدون  قید وشرطی و فارغ از تقدس و مقدسات باشند.  10 _ مدیران رسانه  دمکراتیک ؛ بایستی عدالت وجایگاه نظرات را حفظ نماید بعبارت دیگر هر نظری که در رسانه طرح می شود؛  بلافاصله می باید  نظرات مخالفان در همان قد و اندازه  درج گردن

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

انتشار از:

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.