رفتن به محتوای اصلی

بعد از زم و جمشید شارمهد نوبت کیست؟
03.08.2020 - 06:02
وزارت اطلاعات ایران در بیانیه‌ای از بازداشت جمشید شارمهد، رئیس "گروه تندر" خبر داده‌ که رسانه انجمن پادشاهی ایران در آمریکا است. تلویزیون ایران هم بخشی از "اعترافات" این شخص را با چشمان بسته پخش کرده است. رییس رادیو تندر که به احتمال زیاد در تاجیکستان  ربوده شده است ، در سالهای اخیر فعالیت چندانی نداشته است بنظر می رسد که ووزارت اطلاعات در رقابت با اطلاعات سپاه که روح الله زم ربود ، دست به این آدم ربایی زده باشد ، در ارتباط با کشتن دانشمندان هسته ای هم وزارت اطلاعات مازیار ابراهیمی
 
را در یک صحنه سازی دستگیر و شدیدا زیر شکنجه برد و پس از 7 ماه مسولی از اطلاعات سپاه ، حقه بازی های  وزارت اطلاعات را کشف کرد و این بی گناهان  برای اینکه آبروی نظام نرود 26 مآه در زندان مآمدند. .
بر طبق بررسی های اولیه جمشید شارمهد، رییس رادیو تندر فرد زیاد مهم و فعالی نود و بسیار هم بیمار بود  بر خلاف ادعای وزرات اطلاعات ، این دستگیری اصلن پیجیده نبوده است بلکه  برخی از کشورهای همجوار همچون ترکیه ،عراق و تاجیکستان  حیات خلوت دستگاهها ی اطلاعاتی ایران محسوب می شوند  که بطور مثال دستگاهها ی اطلاعاتی رژیم تشکیلات اگسترده ای در ترکیه دارند و سازمانهای اپوزیسیون در غرب نباید به هیج  عنوان  به عناصری که خود را انقلابی و یا مخالف نظام در ترکیه نشان می دهند ، اعتماد نمایند، در یک سال گذشته شاهد بوده آیم  تشکیلاتی که شیرین نجفیدر ترکیه راه انداخته است  که همچنان فعال گمی باشد ، دامی برای مبارزانی که در اروپا و آمریکا فعالیت می کنند .از سوی دیگر تعدادی از فعالان داخل که به ترکیه جهت پناهندگی می آیند ،در دام  تشکیلات مخوف دستگاهها ی اطلاعاتی ایران قرار  می گیرند و از همین طریق افراد به ترکیه ، ویا عراق می کشانند و در هماهنگی با دستگاه اطلاعآتی این کشور عملیات ربایش را سازمان می دهند. اما در مورد جمشید شارمهد  ، گفته شد در تاجیکستان ربوده شد
 
اما در مورد جمشید شارمهد  ، گفته شد در تاجیکستان ربوده شد
 

 

وزارت اطلاعات ایران در اطلاعیه‌ای گفته در "عملیاتی پیچیده" جمشید شارمهد را دستگیر کرده که به گفته این نهاد "از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد."

وزیر اطلاعات ایران گفته است که او در داخل ایران دستگیر شده است.

تندر نام رسانه گروه "انجمن پادشاهی ایران" در لس‌آنجلس در جنوب ایالت کالیفرنیای آمریکاست. وزارت اطلاعات ایران از تندر به عنوان یک "گروه تروریستی" نام برده است.

تلویزیون ایران بعد از اطلاعیه وزارت اطلاعات، فیلمی پخش کرده که در آن شخصی ابتدا خود را جمشید شارمهد معرفی می‌کند و سپس در بخش‌هایی دیگر با چشم‌بند بخشی از "اعترافات" او به صورت تقطیع شده پخش می‌شود که در آن از "بمبگذاری" و "در اختیار گذاشتن مواد منفجره" سخن می‌گوید.

جمشید شارمهد رییس رادیو تندر متعلق به انجمن پادشاهی ایران است

 

جمشید شارمهد رییس رادیو تندر متعلق به انجمن پادشاهی ایران است

 

تندر با انتشار اطلاعیه‌ای در واکنش به خبر بازداشت آقای شارمهد گفته که به‌زودی در باره این اتفاق اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

در اطلاعیه تندر گفته شده است: "جمشید شارمهد با تلاش و سختی بسیار با وجود تمام تنگناها و شرایط جسمی نامناسب، بسان یک فرمانده واقعی، دلاورانه و شجاعانه، رأسا پای در میدانی دشوار و غیرقابل پیش‌بینی نهاد تا با تمام توان خود درفش کاویانی را به آریا بوم برساند."

در ابتدای فیلمی که شبکه خبر پخش کرده این شخص خود را جمشید شارمهد معرفی می‌کند و سپس تصویر او با چشم‌بند دیده می‌شود

منبع تصویر،IRINN

توضیح تصویر،

در ابتدای فیلمی که شبکه خبر پخش کرده این شخص خود را جمشید شارمهد معرفی می‌کند و سپس تصویر او با چشم‌بند دیده می‌شود

به گزارش رسانه های دولتی ایران محمود علوی، وزیر اطلاعات این کشور، گفته است که آقای شارمهد در داخل ایران دستگیر شده است.

او گفت: "این آدم مورد حمایت جدی دو سرویس اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل بود و آنها بعید می‌دانستند که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی اسلامی ایران بتواند از پوشش اطلاعاتی‌شان عبور کند و با یک عملیات پیچیده در داخل جمهوری اسلامی ایران او را در اختیار بگیرد."

او گفت آمریکایی ها "هنوز خیال می‌کنند که او در خارج از کشور است و این عکس‌ها مربوط به خارج از کشور است و انشاالله در آینده نزدیک به همه چیز واقف می‌شوند."

آقای علوی همچنین آقای شارمهد و گروه تندر را به "حدودا ۲۷ اقدام تروریستی" متهم کرد که به گفته او همه آنها خنثی شده است.

در اطلاعیه اولیه وزارت اطلاعات ایران درباره اینکه آقای شارمهد کجا دستگیر شده، توضیحی داده نشده بود و فقط گفته شده بود که او "در پی عملیاتی پیچیده در دستان قدرتمند سربازان گمنام امام زمان" است؛ عبارتی که وزارت اطلاعات برای نامیدن نیروهایش از آن استفاده می‌کند.

در رویدادی مشابه، سال گذشته در مهر ماه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روح‌الله زم، مدیر آمدنیوز را که از رسانه‌های مخالف جمهوری اسلامی بود، در سفر به عراق بازداشت و به ایران منتقل کرد.

تندر، رادیوی انجمن پادشاهی ایران، پیشتر ادعا کرده بود که در مرداد ۱۳۸۸ حکومت ایران به جان آقای شارمهد سوءقصد کرده است. به گفته تندر، پلیس آمریکا یک ایرانی را به اتهام تدارک حمله فیزیکی به آقای شارمهد در لس آنجلس بازداشت کرده بود.

خط مشی انجمن پادشاهی ایران مبارزه با جمهوری اسلامی تا براندازی است. در سایت رادیو تندر مطالبی درباره چگونگی هدایت مبارزات شهری و مقابله با نیروهای امنیتی منتشر شده است.

فرود فولادوند مدیر انجمن پادشاهی ایران بیش از پانزده سال است که در ترکیه ناپدید شده است

منبع تصویر،TPNDAR.ORG

توضیح تصویر،

فرود فولادوند مدیر انجمن پادشاهی ایران بیش از پانزده سال است که در ترکیه ناپدید شده است

رئیس انجمن پادشاهی ایران هم نزدیک به ۱۵ سال است که در ترکیه ناپدید شده است.

فتح‌الله منوچهری که خود را فرود فولادوند می‌خواند به همراه دو نفر دیگر در دی ماه ۱۳۸۵ در استان حکاری ترکیه ناپدید شد. فرزند آقای منوچهری اعتقاد دارد که نیروهای امنیتی ایران پدرش را ربوده‌اند. اما سرنوشت او نامعلوم است.

جمهوری اسلامی گروه انجمن پادشاهی ایران را مسئول انفجار حسینیه شیراز در سال ۱۳۸۷ می‌داند که در جریان آن دست‌کم ۱۴ نفر کشته شدند.

در اعتراضات بعد از انتخابات جنجالی ۱۳۸۸ هم حکومت ایران اتهامات جدی علیه این گروه مطرح کرد.

بعدها در جلسات دادگاه‌هایی که برای محاکمه متهمان وقایع بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایران در تابستان سال ۱۳۸۸ برگزار شدند، بارها نام "انجمن پادشاهی ایران" به عنوان گروهی که قصد عملیات خرابکارانه داشت تکرار شد و آرش رحمانی پور و محمدرضا علی زمانی در ارتباط با این گروه بازداشت و اعدام شدند.

فعالان حقوق بشر و همچنین انجمن پادشاهی ایران محاکمه منجر به اعدام این دو نفر را "ناعادلانه" و حکم آنان را "غیرمنصفانه" می‌دانند.

 

زندگی نامه جمشید شارمهد

سایت گروه مخالف جمهوری اسلامی به نام تندر در باره مسئول خود نوشت:

زندگی خصوصی - جمشید شارمهد در روز سوم فروردین ۱۳۳۴ (معاویه ای) ۲۳ مارس ۱۹۵۵ در تهران به دنبا میآید ودر یک خانواده ایرانی آلمانی رشد میکند.

تحصیلات پیش داشگاهی خود را به تناوب در کشورهای ایران و آلمان به پایان میرساند. در سال ۱۹۸۳ میلادی در اواخر دوران جنگ ایران و عراق و در اوج سرکوبی های مخالفین در سالهای ۶۰ برای آخرین بار به همراه همسر و فرزند یک ساله خود به آلمان مهاجرت میکند.

تا سال ۱۹۸۹ تحصیلات دانشکاهی خود را در رشته مهندسی الکترونبک و رشته تخصصی Information Technology به پایان میرساند.
پس از آن همکاری خود را با شرکتهای چند ملیتی و مهم اروپایی مانند زیمنس، بوش، فلکس واگن, ... در زمینه اجرای پروژه‌های خودکارسازی، آغاز میکند.

در سال ۱۹۹۷ شرکت مهندسی شارمهد را در آلمان تاسیس میکند که این شرکت عمدتاً در زمینه طراحی و اجرای پرژه های نرمافزاری برای صنایع الکترونیک و خودروسازی فعال است. وی نویسنده نرم‌افزار UniPad است که نخستین واژه پرداز قابل استفاده چند زبانه است که در آغاز هزاره بیست و یک، در سطح جهانی هزاران طراح اینترنتی را یاری رساند که سایتهای چند زبانه را اجرا کنند.

در سال ۲۰۰۲ شرکت Sharmahd Computing Inc را در آمریکا جهت فروش محصولات و پشتیبانی مشتریان آمریکایی خود تاسیس میکند و در سال ۲۰۰۳ جهت مدیریت آن به آمریکا، لس آنجلس مهاجرت میکند.

وی هم‌اکنون به همراه همسر و دو فرزندش در این شهر زندگی میکند.

زندگی سیاسی:
جمشید شارمهد با اقامت در لس آنجلس به عنوان بزرگترین شهر ایرانیان در مهاجرت، با انبوهی از میهن‌پرستان ایرانی که با رژیم اسلامی در ایران مبارزه میکردند آشنا می‌شود.

در میآن مهاجرین ایرانی که برای آزادی میهنشان از چنگال رژیم تروریست اسلامی مبارزه میکردند، توجه جمشید شارمهد به گروه «انجمن پادشاهی ایران» بیشتر از همه جلب شد. خیلی زود برای وی مشخص می‌شود که افکار این گروه به دور از تنگ نظری های مذهبی و قومی سایر گروه‌های مخالف است و اهداف سیاسی این گروه با نیازهای جامعه ایرانی همآهنمگ همچنین با قوانین مدرن کنونی همساز هستند.

***

به نظر می رسد که این سازمان فالوورهای زیادی در رسانه های اجتماعی نداشته است:
00111.jpg

***

از اینرو همکاری خود را با تلویزیون ماهواره ای این گروه و مدیر آن دکتر فرود فولادوند آغاز میکند.

از طریق این رسانه نیز بود که برای نخستین بار مباحثی مانند بررسی تاریخ اسلام در ایران و خاورمیانه، ضرورت وجود یک دولت سکولار، تساوی حقوق زنان و مردان، رعایت حقوق اقوام و مذاهب گوناگون و آزادی بیان در جامعه ایرانی مطرح میشود و این ارزش‌ها با فرهنگ ایرانی همساز خوانده میشود.

جمشید شارمهد در سال ۲۰۰۴ میلادی با استفاده از تجربیات حرفه‌ای خود در زمینه اینترنت، تارنمای تندر-دات-ارگ را به عنوان ارگان سیاسی/ تبلیغاتی این گروه راه‌اندازی میکند. این سامانه اینترنتی علاوه بر انتشار برنامه‌های مهم سیاسی و تبلیغاتی، مرکز مهم و امنی برای تماس مبارزین داخل میهن میشود. تار نمای تندر-دات-ارگ این خصوصیت خود را تا لحظه کنونی نیز حفظ کرده است.

جمشید شارمهد در سال ۲۰۰۷ میلادی به همراه دوستان خود در لس آنجلس «رادیو تندر» را راه‌اندازی میکنند که از طریق ماهواره، برای آسیا و اروپا، برنامه‌های آموزشی خود را پخش میکند. برنامه‌های این رادیو علاوه بر بخش سیاسی و تاریخی، آموزشهای مبارزاتی را نیز در بر می‌گیرد. مبارزین با تجربه از طریق این رسانه تجربیات با‌ارزش خود را در اختیار همقطاران خود قرار میدهند. این رادیو در مدت سه ماه نخست خود مورد توجه بخش بزرگی از جوانان مبارز قرار میگیرد و تبدیل به تریبون آزاد آن‌ها با دیدگاه‌های مختلف سیاسی میشود.

این اشتیاق جوانان از حضور این رسانه از دید سردمداران رژیم اسلامی پنهان نمیماند بلکه با آغاز نخستین ساعات پخش برنامه‌های رادیو تندر در پی مقابله با عواقب این رسانه بر میآیند.

در سال ۲۰۰۸ میلادی پس از پخش خبر انفجار پایگاه بسیج در شهر شیراز از سوی این رسانه، رژیم اسلامی در دادگاه نمایشی‌ای که حدود هشت ماه پس از آن، بدون حضور مطبوعات آزاد و وکلای مدافع انجام میشود، این انفجار را به کارکنان رسانه تندر نسبت میدهد. در این دادگاه که دو دانشجو از شیراز و یک صنعتکار از شمال ایران محاکمه میشدند نام جمشید شارمهد مدیر این رسانه به کرات برده میشود. سه هموند انجمن پادشاهی (محسن اسلامیان، علی‌اصغر پشتر و روزبه يحيي‌زاده) محاکمه شده پس از یک هفته بدون اینکه امکان دفاع از خود را داشته باشند، اعدام میشوند.

از آن پس رادیو تندر و انجمن پادشاهی ایران به عنوان گرداننده آن در محافل امنیتی/ سیاسی رژیم اسلامی به عنوان «دشمن شماره یک» ردهبندی می‌شود و هواداران و پشتیبانان انجمن مورد پیگرد و آزار قرار میگیرند.

در سطح دیپلوماتیک، جمهوری اسلامی، تندر را عامل آمریکا و غرب معرفی میکند که بوسیله آن میخواهند جمهوری اسلامی را زیر فشار قرار دهند.

پس از آغاز اعتراضات عمومی ایرانیان نسبت به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۹ میلادی و تشدید فعالیتهای آموزشی و تبلیغاتی رادیو تندر، حملات تبلیغاتی رژیم اسلامی علیه کارکنان این رادیو از جمله جمشید شارمهد و ایمان عافار نیز افزایش میابد، به صورتی که فیلمهای تبلیغاتی متفاوت علیه آنها در تلویزیون دولتی در ایران و به همچنین تلویزیون Press TV ارگان انگلیسی زبان حکومت و همچنین در اینترنت در سطح وسیع پخش میشود.

در دادگاه نمایشی که در تاریخ ۸ آوت ۲۰۰۹ میلادی برای سرکوب مبارزات اعتراضی به نتایج انتخابات برگزار شد، ۱۱ نفر از هموندان گروه تندر نیز محاکمه میشوند. از میان ۱۰۰ نفر اسیران تنها ۲ نفر از معترضین به اعدام محکوم میشوند. که هر دو این افراد، «محمد رضا علی زمانی» و «آرش رحمانی پور»، از هموندان انجمن پادشاهی و از همکاران رادیو تندر بودند که در سالهای قبل با جمشید شارمهد تنگاتنگ در تهیه برنامه‌های رادیویی همکاری داشتند.

فعالیتهای سرکوبگرانه رژیم اسلامی به داخل کشور محدود نمیشود، بلکه برای خاموش کردن صدای رادیو تندر و یکسره کردن کار، تصمیم به حذف فیزیکی مدیر آن گرفته میشود. اما در تاریخ ۲۸ ژولای ۲۰۰۹ مامور اطلاعاتی رژیم اسلامی «محمد رضا صادقنیا»، به هنگام تدارک برای ترور جمشید شارمهد در شهر لس آنجلس دستگیر میشود.

در تاریخ ۱۲ ژانویه ۲۰۱۰ استاد فیزیک دانشگاه تهران مسعود علی-محمدی یکی از هواداران جنبش اعتراضی در مقابل خانه‌اش ترور می‌شود. دو هفته بعد مقامات تهران مدعی می‌شوند که به اندازه کافی مدارک در اختیار دارند که ثابت میکند دست اندرکاران رادیو تندر مسئول ترور این استاد دانشگاه بوده اند و برای نخستسن بار از طریق سفارت سویس در تهران خواستار استرداد مدیران رادیوتندر به ایران می‌شوند که این درخواست از سوی مقامات آمریکا به عنوان «یک درخواست بی شرمانه» رد میشود. جند سال بعد دولت اسلامی در ایران به دروغ خود اعتراف کرده و دولت اسرائیل را مسئول این ترور استاد دانشگاه معرفی میکند.

هم‌اکنون جمشید شارمهد به مدیریت رادیو تندر ادامه میدهد و برنامه‌های هفتگی او و همکارانش کماکان به دست مبارزین میرسد.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

انتشار از:

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.