رفتن به محتوای اصلی

رفقای چپ و جمهوریخواه.. آیا اخیرا حالی از حزب دمکرات کردستان «ایران» پرسیده اید؟
24.02.2021 - 12:24

 

 

 

حزب دمکرات کردستان «ایران» در سایت خود با افتخار از فارغ التحصیلی دوره مقدماتی دسته نظامی دوره 244  اش خبر داده است. و این تازه دوره مقدماتی است. اهل ارتش خوب میدانند که معنی این دوره های «مقدماتی» چیست. فعلا یک نیروی کماندویی را می بینید. همین دسته 24 نفری را ضربدر 244 دوره بکنید نزدیک به 6 هزار جنگجوی جوان و تازه نفس را می توانید برشمارید. حزب از دوره پسا مقدماتی نیروهایش سخنی نگفته است. یعنی وجود ندارد؟ بنظر من چرا دارد. دوره فوق مقدماتی میتواند رسته های تخصصی باشد. مانند توپخانه سبک و سنگین، سلاح های دوش حمل مانند بازوکا و موشک انداز و موشکهای استنیگر و سام دوش پرتاب ضد هواپیما. من البته عکسی یا چیزی در این مورد ندیدم اما چه چیزی ممکن است حزب دمکرات کردستان را با اهدافی که در نظر دارد از دسترسی به این سلاحها و تمرین با آنها باز دارد؟ و سوال اینجاست که این نیروی آموزش دیده نظامی در این ابعاد که مشخص است برای جنگهای غیر منظم و منظم تربیت میشوند برای چیست. پاسخ این سوال را اما میتوان در پاسخی که حزب دمکرات کردستان ایران به بیانیه «پیمان نوین»  شاهزاده رضاپهلوی داده است بخوبی دریافت. نیاز به هوش سرشاری ندارد که متن تهدید آمیز و نسق گیر این بیانیه را دریافت. بیانیه را در زیر می آورم. فعلا یک جمله آنرا در اینجا می آورم تا سخنم را ادامه دهم. حزب دمکرات کردستان «ایران» در بخش پایانی این بیانیه که چند ماه پیش صادر شده آورده است: 

«ما همکاری و حامی جریانی خواهیم بود که صراحتا و به دور از کلی گویی به ما بگوید که اگر در آینده بعد از فروپاشی جمهوری اسلامی با همکاری و حمایت ما قدرت را در تهران به دست گرفت، چه چیزی برای ما تغییر خواهد کرد؟ ». 

لحن را دقت میفرمایید؟ «حامی» جریانی خواهند بود که پس از آنکه با «حمایت» ما .. ما! با حمایت ما! قدرت را در تهران بدست گرفت چه چیزی برای ما تغییر خواهد کرد؟  سوال اینجاست که این اعتماد بنفس و این ادعای «حمایت ما» از کجا می آید؟ بجز با تکیه بر نیروی نظامی تهدید آمیزی که در اختیار دارد؟ همه نیروهای جدایی طلب برای فردای پس از جمهوری اسلامی بزخو کرده اند و نه یک طرح که چند طرح را در دست دارند. اگر رضاپهلوی بگوید که پس از جمهوری اسلامی همه چیز به زمان شاه باز خواهد گشت که تمامیت ارضی و یگانگی ملی برقرار شود شما چکار خواهید کرد؟ و پاسخ حزب البته ناگفته مشخص است: جدا خواهیم شد! نیازی به هوش بالا برای پیش بینی این مکالمه طرفین نیست. این را حزب دمکرات خوب میداند. و مشکل در همان «یگانگی ملی است». وقتی شما به یگانگی ملی همه ایرانیان اعتقاد داشته باشید که تنها یک ملیت آنهم ایرانی را میپذیرید البته که ملیتی بنام فارس، عرب، ترک و کرد را برسمیت نخواهید شناخت. و البته که جنگ داخلی از نگاه حزب دمکرات مشروعیت خواهد یافت. حزب دمکرات کردستان «ایران» با طرح های آماده و فکر و تمرین شده  آن گونه که از بیانیه اش بر می آید تنها در صورتی متیواند از «قدرت گرفتن» رضاپهلوی در تهران حمایت کند سهمی از قدرت داشته باشد. یعنی از خاک اقلیم کردستان که مقر آن است، کردستان ایران را در فردای فروریزی جمهوری اسلامی تسخیر کرده و با اوضاع بلبشو مانند اوایل انقلاب 57 و باز بودن راهها برای بدست گیری سهمی از قدرت سوار بر تانکها و نفربرها به سوی تهران بتازد. طرحی شبیه «فروغ جاویدان رجوی» که البته رجوی گز نکرده پاره کرد اما حزب کردستان گرگ باتجربه و باران دیده است که تازه کاری رجوی و بلاهت صدام را ندارد. 

حزب دمکرات کردستان عقیده دارد که «ایرانی یک ملیتی و یک زبانی و یک فرهنگی تنها در خیال و ایدئولوژی رادیکال وجود دارد.». شما که سلاح دارید، تهدید هم میکنید و نسق میگیرید دیگر دو دوزه بازی در نوشتار چرا؟ البته تا جایی که میدانم شاهزاده نظرشان ایرانی یک ملیتی هست و یک زبان مشترک و در کنارش آموزش فرهنگ و زبان مادری. یک فرهنگی را کدام احمقی بر زبان آورده است؟ وارونه جلوه دادن نظر دیگران تنها یک هدف را دنبال میکند و آن به کرسی نشاندن «حق جدایی» است.  شما که سلاح دارید از چه هراس دارید؟ حق تان را بگیرید! ایران یک پارچه باید زبانی مشترک داشته باشد اگرنه از هم فرو می پاشد. نخست وزیر و یا رئیس جمهور ایران باید بتواند به زبان مشترک که فارسی است تسلط داشته باشد و این نیست مگر آنکه در دبستان و دبیرستان فیزیک و شیمی را به زبان فارسی فرا گرفته باشد اگرنه وزیری که فقط به کردی تحصیل کرده و شاید زبان الکن فارسی اش را از طریق سریالهای ماهواره ای یاد گرفته باشد  نقطه اشتراکی با مهندس بلوچ اهل زاهدان یا مهندس مشهدی ندارد که بتواند با او در مورد مسائل کلی کشور و استراتژی صنعتی کل کشور به صحبت بنشیند (اصلا برای این وزیر کرد مهم هست که در مشهد کارخانه چگونه ایجاد شود یا بندر چابهار چگونه قطب اقتصادی منطقه شود؟ آیا نیازی به هوش فراوان دارد که بفهمی این دو با هم غریبه هستند و حرف هم را نمی فهمند؟ شاید به انگلیسی بهتر بتوانند «زیر نظر سازمان ملل» باهم ارتباط برقرار کنند. و آیا چنین وضعیتی بجز بوی یک جدایی و چند پاره شدن کشور را میدهد؟ من که چنین به مشامم میرسد. 

حزب دمکرات کردستان «ایران»، نام ایران را عاریتی به آخر نامش چسبانده. از چسباندن این نام ضرری به هدف جدایی اش وارد نمیشود. بی سیاستی است اگر در شرایط فعلی این اسم را بردارد و بگذارد «حزب دمکرات کردستان». این حزب همچنان «جمهوری مهاباد» را پاس میدارد و برایش بزرگداشت برگزار میکند.  بزرگداشت جمهوری مهاباد معنایش عقیده داشتن به نبود تمامیت ارضی و یگانگی ملی  و منافع ملی ایران است و حزب دمکرات در این سالها ابایی از ابراز این عقیده نداشته و تبلیغ هم میکند (با این تسلیحات که امروز دارد دیگر چه نیاز به شرم حضور؟).  

علائم در سایت رسمی حزب دمکرات بسیار است. من بعنوان نمونه در اینجا بخشی از مقاله آقای مختار نقشبندی را که در سایت حزب دمکرات درج شده است را  در اینجا می آورم و لینک آنرا نیز در زیر میگذارم. اگرچه سایت نوشته است که «محتویات این مقالە منعکس کننده دیدگاه و نظرات وب‌سایت کوردستان‌میدیا نمی‌باشد.» اما این سخن را سایتی میتواند بگوید که یک سایت عمومی مثل گویا یا ایران گلوبال یا بی بی سی باشد. چنانچه مقالاتی برخلاف نظر یک نیروی سیاسی به ارگان تبلیغاتی آن نیرو برسد معمولا از درج آن خود داری میکند. لذا من نظریات آقای نقشبندی را همسو با نظرات حزب دمکرات میدانم. آقای نقشبندی مینویسند:

« نیروهای پیشمرگه ده‌ها سال است که در نبردی نابرابر با اشغالگران کوردستان هستند و علی‌رغم همه تلاش رژیم ایران برای نابودی نیروهای پیشمـرگه هنوز در کوهستان‌های کوردستان صدای "ای رقیب" شنیده می‌شود، هر چند به دلایلی حدود ٢ دهه است که نیروهای پیشمرگه در حالت تدافعی قرار دارند و در درگیری‌های صورت گرفته در این مدت شروع کننده درگیری نیروهای رژیم ایران بوده‌اند اما در صورت لزوم نیروهای پیشمرگه آماده مقابله گسترده با نیروهای رژیم ایران هستند».

 ادامه مقاله محسن کردی:

آخوندها در ایران قدرت را بدست دارند اما این تفاوت دارد با اشغال. اصطلاح اشغال هنگامی بکار میرود که شما از یک نیروی نظامی خارجی صحبت میکنید. طبیعی است که ما نیروهای وطن دوست که خواهان تمامیت ارضی ایران هستیم و مخالف چندگانگی ملی و تقسیم شدن به ملیتهای مختلف نیز از نگاه نویسنده و نیز حزب دمکرات کردستان نیرویی اشغال گر و دشمن به حساب خواهیم آمد که در تهران باید پاسخگوی حزب دمکرات باشیم اگرنه...! 

و سوال از نیروهای چپ و جمهوریخواه اصلاح طلب خارج کشور این است که چرا خفقان گرفته اند؟ چرا اپوزیسیون  سکولار جمهوری اسلامی از مشروطه خواه تا جمهوریخواه خفقان گرفته اند؟ و برخی چرا اصلا با چنین نیرویی «شورای گذار» برقرار میکنند و در آن کلمه «اتنیک» را قرار میدهند؟  

 

متن پاسخ گستاخانه حزب دمکرات کردستان «ایران» به پیمان نوین شاهزاده تنها یک سیلی به صورت شاهزده نیست. شاهزاده را بردارید جایش را ملت ایران که در انقلاب بعدی آخوند را سرنگون کرده و تهران هم با «حمایت» حزب دمکرات کردستان اشغال شده بگذارید  می بینید که این پاسخ حزب دمکرات یک سیلی نه به صورت شاهزاده که قبل از آن یک سیلی به صورت  ملتی است که خواهان برقرار ماندن تمامیت ارضی و یگانگی ملی ایران است.  

پایان مقاله

متن بیاننامه حزب دمکرات کردستان «ایران»  بدین شرح است:

در ارتباط با "پیمان نوین" شاهزاده رضا پهلوی

روز ٧ مهر ١٣٩٩ شمسی مصادف با ٢٨ سپتامبر ٢٠٢٠، "رضا پهلوی" پیامی ویدیویی تحت نام "پیمان نوین" را منتشر نمود. نامبرده در سخنان خویش مختصرا، بعد از اشاره به این حقیقت که جمهوری اسلامی در ٤٢ سال گذشته غیر از دیکتاتوری، سرکوب، ترور، دزدی، فساد و فقر و ... دستاوردی برای مردم ایران نداشته است. مردم را به اتحاد دعوت كرده ‌و همچنین خواستار شده‌ كه‌ مردم با برپایی اعتراضات و تحصن با هم برای درهم پیچیدن طومار جمهوری اسلامی و تاسیس سیستمی دمکراتیک در ایران تلاش نمایند.

چندین تلویزیون فارسی زبان نیز در حمایت از "پیمان نوین" بصورت همه جانبه برای آن تبلیغات صورت داده و در تلاش هستند تا "پیمان نوین" را بعنوان برنامه‌ای تازه و حتی همچون "مانیفست ‍"‍‍ی برای آزادی ایران به افکار عمومی معرفی نمایند!

اما "پیمان نوین" نیز همچون اغلب برنامه و مواضع نیروهای اپوزیسیون سراسری واقعیت‌های جامعه ایران را نادیده گرفته است. علل اصلی شکست و عدم موفقیت اقدامات گذشته نیز همان قبول نکردن واقعیت‌های انکارناپذیر ایران بوده است: ایران کشوری چند ملیتی، چند زبانی و چند مذهبی است و انکار بیشترش، واقعیت را تغییر نخواهد داد.

برنامه‌ای سیاسی زمانی خواهد توانست که اغلب مردم را دور خود جمع نماید که برای ایرانی باشد که واقعیت‌های جامعه ایران را در نظر بگیرد، نه مصنوعی و ایدئولوژیک!

منظور آقای "رضا پهلوی" و همفکران وی از آزادی و دمکراسی و حقوق بشر برای ایرانی است که هویت و وجود بیش از نیمی از جمعیت را انکار می‌کند، فرزندان نیمی از جمعیت ایران را از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی یعنی خواندن به زبان مادری و حقوق سیاسی و فرهنگی آنان محروم می‌کند و ... غیره. ایرانی یک ملیتی و یک زبانی و یک فرهنگی تنها در خیال و ایدئولوژی رادیکال وجود دارد.

مخاطب "پیمان نوین" رضا پهلوی، مردم تهران و شیراز و مشهد و دیگر شهرهای فارس نشین ایران است نه ملیت‌های ستمدیده. لذا "پیمان نوین" بیشتر به آرزو و آمال شباهت دارد تا برنامه‌ای سیاسی واقعبینانه که به اساسی برای حل سیاسی مسئله ملیت‌های غیر فارس مبدل گردد.

"رضا پهلوی" در رابطه‌ با مسئله ملیت‌های ایران بی‌طرف نیست و در اصل و اساس فکری خود بخشی از آن جریان فکری است که اعتراف به هویت ملیت‌های غیر فارس و قبول حقوق سیاسی آنان را متضاد با منافع و یکپارچگی خاک ایران می‌دانند.

نامبرده در ماه مارس ٢٠١٩ در مصاحبه‌ای صراحتا اعلام کرد که وی " منطق خواندن به زبان مادری را درک نمی‌کند".

٤٢ سال است که ما بعنوان کورد روزانه دیکتاتوری و سرکوب و ترور و تبعیض جمهوری اسلامی را با رگ و پوست احساس می‌نماییم. ٤٢ سال است که ملت کورد در عمل به مقابله با ظلم و ستم بدون مرز رژیم برخاسته است. اما غایت هدف ما تنها نابودی جمهوری اسلامی نیست، هدف ما تامین حقوق و آزادی برای ملت کورد در ایرانی دمکراتیک و فدرال است.

در راستای فروپاشی جمهوری اسلامی مبارزه می‌نماییم و در آن راه نیز آماده جانفشانی هستیم، بخاطر آنکه این رژیم را مانعی بر راه تأمین حقوق و آزادی خویش می‌دانیم.

حزب دمکرات کوردستان ایران  همواره اعلام داشته که دروازه دیالوگ برای رسیدن به درک مشترک و نزدیکی اپوزیسیون ایرانی باز است و اتحاد و تاسیس آلترناتیوی دمکراتیک و فراگیر، در گروی نابودی جمهوری اسلامی و جایگزینی آن با نظامی دمکراتیک را ضرورت امروز ایران می‌داند. اما همزمان و منطقا، ما همکاری و حامی جریانی خواهیم بود که صراحتا و به دور از کلی گویی به ما بگوید که اگر در آینده بعد از فروپاشی جمهوری اسلامی با همکاری و حمایت ما قدرت را در تهران به دست گرفت، چه چیزی برای ما تغییر خواهد کرد؟ حقوق و آزادی ما به رسمیت شناخته می‌شود و سرکوب و تبعیض و محرومیت کورد خاتمه می‌یابد؟ در ارتباط با ملیت‌های غیر فارس، حکومت پسا جمهوری اسلامی ماهیتا چه تفاوتی با رژیم کنونی خواهد داشت؟

حزب دمکرات کوردستان ایران

شورای سیاستگزاری

١٥ مهر ١٣٩٩ شمسی

٦ اکتبر ٢٠٢٠ میلادی

 
لینک مقاله آقای نقشبندی در سایت حزب دمکرات را نتوانستم در زیر بیاورم گوگل سرچ کنید: 
ما قدردان زحمات و جان فشانی‌های نیروی پیشمرگه هستیم
 
 منبع عکسها از سایت حزب دمکرات کردستان ایران
 
 
 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

محسن کردی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.