رفتن به محتوای اصلی

جان زندانی سیاسی ابوالقاسم فولادوند در خطر است
26.02.2021 - 21:16

به گزارش کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام جمعه ۸اسفند۹۹ به نقل از منابع مطلع، آقای ابوالقاسم فولادوند ۵۹ ساله، که مدت ۷ سال است که در حبس بسر می‌برد، در وضعیت خطیری به لحاظ بیماری قلبی بسر می برد و جان وی در خطر است. آقای فولادوند هم اکنون از شدت بیماری قلبی، نمیتواند به راحتی راه برود و بارها از حال رفته و به زمین افتاده است.

این زندانی سیاسی محروم از اعزام به بیمارستان و رسیدگی‌های فوری درمانی و پزشکی است. آقای ابوالقاسم فولادوند نیاز به جراحی قلب دارد؛ اما مسئولان زندان رجایی شهر مانع از اعزام او به بیمارستان و انجام عمل جراحی می شوند.

ابوالقاسم فولادوند مبتلا به بیماریهای تنفسی، دیسک کمر، آرتروز و درد مفاصل است. اما هم اکنون قلب او در وضعیت خطرناکی قرار دارد و سلامتی و جان او در خطر است.

این زندانی سیاسی پیش از این نیز بارها به دلیل کارشکنی های مسئولان زندان از دسترسی به دارو محروم بوده است.

ابوالقاسم فولادوند متولد ۱۳۴۱ راننده تاکسی و ساکن شهریار میباشد.

فولادوند مدت یکسال و شش ماه نیز در دهه ۶۰ به اتهام هواداری از مجاهدین خلق زندانی بوده است. وی روز ۲۰ مرداد ۱۳۶۰ به اتهام هواداری از سازمان مجاهدین در زاهدان دستگیر شد.

در همان سال توسط ریشهری حاکم شرع محاکمه و به یکسال زندان محکوم میشود. وی پس از یکسال و نیم حبس در زندانهای قزلحصار و جمشیدیه در تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۶۱ آزاد می گردد.

این زندانی سیاسی مجددا روز ۲۱ خرداد ۹۲ توسط هشت مامور مسلح به همراه فرزند ۱۷ ساله اش توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بند ٢۴٠ اوین منتقل شد. فرزند وی پس از شش ماه بازجویی و حبس در زندان اوین، سرانجام در دادگاهی با قرار وثیقه یک میلیونی آزاد شد. او مدتها در بند ۳۵۰و۲۰۹ اوین محبوس بود.

فولادوند در تاریخ ۲۳ بهمن ۹۲ شعبه ١۵ دادگاه انقلاب به رياست قاضی صلواتی با حضور وکيل تسخيری و بدون هيئت منصفه محاکمه شد.

او به اتهام «بغی از طریق عضویت در سازمان مجاهدین خلق» به ۱۵ سال حبس تعزیری و به اتهام «توهین به رهبری» به ۲ سال حبس تعزیری و به دلیل شرکت در اعتراضات سال ۱۳۸۸ و اتهام «اخلال در نظم عمومی» به یکسال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.

۲۸فروردین ‍۱۳۹۳در پی حمله ماموران امنیتی به زندانیان سیاسی بند۳۵۰ اوین موردضرب و شتم قرارگرفت و به انفرادی منتقل شد.

۴خرداد۱۳۹۳ در اعتراض به دستبند و پابند از انجام ملاقات امتناع نمود و اقدام به اعتصاب غذا کرد. این زندانی روز ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ به زندان رجایی شهر کرج تبعید شد.

در روز ۸ مرداد ماه ۹۶ پس از انتقال همراه با ضرب و شتم از سالن ۱۲ بند ۴ به سالن ۱۰ همین بند که یک سالن فوق امنیتی با دهها دوربین و دستگاه شنود است؛ همراه با تعدادی از زندانیان سیاسی اقدام به یک اعتصاب غذای ۴۰ روزه کرد.

در ابتدای سال ۹۷ مدتی در بند ۱۰ زندان رجایی شهر محبوس بود که مجددا وی را به سالن ۱۰ بند ۴ برگرداندند. مسئولان اطلاعات و زندان به پیگیریهای مستمر خانواده جهت درمان او نیز تاکنون پاسخی نداده اند.

به کانال نه به زندان نه به اعدام در تلگرام بپیوندید
https://t.me/NoToPrisonNoToExecution

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کانون حقوق بشری نه به زندان
کانون حقوق بشری نه به زندان- نه به اعدام

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.