رفتن به محتوای اصلی

گروهی از روزنامه نگاران امنیتی کار اصلاح‌طلب از ابراهیم رئیسی تمجید کردند
15.06.2021 - 19:05

تصویری که خبرگزاری‌های ایران از دیدار روز سه‌شنبه مدیران رسانه‌های اصلاح‌طلب با ابراهیم رئیسی منتشر کرده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، مدیران روزنامه‌های شرق، آفتاب یزد، ابتکار، آرمان، دنیای اقتصاد، جهان صنعت، پایگاه خبری راوی، و خبرگزاری‌های ایرنا و ایسنا در این نشست حضور داشتند و به تمجید از عملکرد آقای رئیسی در مقام رئیس کنونی قوه قضاییه و اظهارات وی در رقابت‌های انتخاباتی پرداختند.

از جمله محمدعلی وکیلی، مدیرمسئول روزنامه ابتکار، گفت: «مواضع رئیسی در جریان مناظرات و پرهیز وی از ایجاد دوگانگی اتفاق مبارکی بود و شخصیت‌های اصلاح‌طلب در جریان رقابت‌های انتخاباتی شاهد رفتار منصفانه آقای رئیسی بودند».

مهدی رحمانیان، مدیرمسئول روزنامه شرق، نیز اظهار داشت که این روزنامه به مدت هشت سال برای دولت حسن روحانی کار کرد اما طی این مدت هیچ‌گاه چنین نشستی با آقای روحانی انجام نشد.

آقای رحمانیان افزود: «همسرم به من گفت همین که آقای رئیسی در این مدتی که در قوه قضاییه بود، کمتر دادگاه می‌رفتید و مثل قبل به من پابند نزدند و مزاحمتی در قوه قضاییه نداشته‌ام، خودش نشان‌دهنده این است که شما آدم خوبی هستید».

همچنین منصور مظفری، مدیر مسئول روزنامه آفتاب یزد، اظهار داشت: «رفتار با متانت رئیسی در جریان رقابت‌های انتخاباتی جلوه‌ای از حق‌مداری و حضور وی در جبهه حق بود».

دیدار این مدیران رسانه‌های اصلاح‌طلب با ابراهیم رئیسی بیانگر آن است که آن‌ها پیروزی این نامزد اصلی اصولگرایان در انتخابات روز ۲۸ خرداد را قطعی می‌دانند و از پیش از انتخابات، به‌دنبال همراهی با وی هستند.

جبهه اصلاحات در این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری از هیچ نامزدی حمایت نکرد اما عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده که سابقه حضور در دولت‌های محمد خاتمی و حسن روحانی دارند، توانسته‌اند نظر طیف‌هایی از اصلاح‌طلبان را به خود جلب کنند.

مهدی کروبی، از رهبران جنبش سبز، نیز اعلام کرده که از آقای همتی حمایت می‌کند. اما بر خلاف او میرحسین موسوی، دیگر رهبر جنبش سبز، با انتشار بیانیه‌ای گفته است که در این انتخابات «در کنار کسانی خواهم ایستاد که از انتخابات‌های تحقیرآمیز و مهندسی‌شده به جان آمده‌اند»، امری که از آن تعبیر به عدم مشارکت یا حتی تحریم انتخابات شده است.

ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری دوره قبل نیز به عنوان یکی از نامزدها حضور داشت اما از حسن روحانی شکست خورد.

نقش آقای رئیسی در کشتار دسته‌جمعی زندانیان سیاسی ایران در سال ۱۳۶۷ بر شهرت وی سایه انداخته است. او جزو هیات چهار نفره‌ای بود که درباره این اعدام‌ها تصمیم می‌گرفت، گروهی که از آن به عنوان «هیات مرگ» نام برده می‌شود.

آقای رئیسی در جریان مبارزات انتخابات ۱۴۰۰ مدعی شد که در دوره ریاست او بر قوه قضائیه هیچ روزنامه یا وبسایتی توقیف نشد. اما در همین دوران هفته‌نامه «صدا» و بسیاری از سایت‌های دانلود فیلم توقیف و مسدود شدند.

همچنین فشار بر روزنامه‌نگاران ادامه یافت به طوری که گزارش سالانه اخیر سازمان گزارشگران بدون مرز نشان می‌دهد ایران در قعر فهرست آزادی روزنامه‌نگاران قرار دارد.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

اصغر جیلو
برگرفته از:
رادیو فر دا

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.