رفتن به محتوای اصلی

پی افکنیم زندگانی نوین !
26.06.2021 - 12:28

رقيه دانشگری :

دکتر رقيه دانشگری تحصیلات دانشگاهی اش را در رشته داروسازی در دانشگاه تبریز گذرانده است . او در سال ۱۳۴۹ با مناف فلکی تبریزی در ارتباط قرار می گيرد، در اوایل اردیبهشت ۱۳۵۰ زندگی مخفی را بر می گزيند و در تهران با مسعود احمدزاده هروی مرتبط می شود. او از همان زمان به خانه ی تیمی می پيوندد و تا تاریخ دستگیری با احمد زیبرم، اسدالله مفتاحی و مناف فلکی تبریزی در خانه زندگی می کند. در ۲۳ تیر ۱۳۵۰ دستگیر و در دادگاه به ده سال حبس محکوم می شود. در آستانه ی انقلاب از زندان آزاد و چندی بعد به سازمان فدائیان خلق ایران می پيوندد. دکتر رقيق دانشگری در  اردیبهشت ۱۳۶۲ از کشورخارج و به مدت ۷ سال درهیئت تحریریه رادیو زحمتکشان ایران در
افغانستان مشغول به کار می شود. همسر اول او علیرضا اکبری شاندیز در سال ۱۳۶۴ اعدام شد.

سیاوش رنجبر دائمی :

دکتر سیاوش رنجبر دائمی استادیار تاریخ معاصر ایران در دانشگاه سنت اندروز اسکاتلند است. او پیشتر همین سمت را در دانشگاه منچستر عهده دار بود. رشته تخصصی او تاریخ سیاسی ایران پس از شهریور ۱۳۲۰ است. دکتر رنجبر اکنون مشغول تدوین تعدادی پژوهش درباره تاریخ چپ ایران است. در چند ماه اخیر او مقاله هایی درباره حزب توده و مسئله ارضی و نسخه ویرایش شده مقاله خود در مجموعه "راهی دیگر" را که به همت تورج اتابکی و ناصر مهاجر تدوين شده است در دست انتشار دارد.

فرخ نگهدار :

فدایی خلق، فرخ نگهدار، عضو گروه جزنی از سال ۱۳۴۲. زندانی سیاسی به مدت ۹ سال به اتهام عضویت در سازمان. عضو هیات مسئولین سازمان در دوران انقلاب. عضو نخستین کمیته مرکزی منتخب بعد از انقلاب. دبیراول منتخب سازمان از سال ۱۳۶۱ تا نخستین کنگره سازمان در سال ۱۳۶۹. عضو فعال ارگان های مختلف سازمان در فاصله ۱۳۶۹ تا ۱۳۹۰. طی دهسال اخیر فرخ از پذیرش مسئولیت در ارگان های تشکیلات سازمان در خارج کشور امنتاع داشته است. فرخ نگهدار فارغ التحصیل دانشگاه لندن در رشته اقتصاد و سیاست گذاری عمومی در سطح کارشناسی ارشد است. او در دو دهه اخیر به عنوان کارشناس و تحلیلگر مسایل راهبردی در رسانه های مختلف به عنوان مهمان فعال بوده است.

 

طهماسب وزیری :

طهماسب وزیری متولد 1328  دانشجوی دانشگاه تهران از اعضای مخفی سازمان چریکهای فدایی خلق ایران در زمان شاه وعضو کمیته مرکزی سازمان واز مسئولین سازماندهی تشکیلات سازمان بعد از ضربه ۶۲تا ۶۵، سه سال پناهنده در افغانستان وعضو شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) در چندین دوره و تا کنون.

 

Missing media item.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

فرید قاضی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.