فراخوان چند زبانه طوفان رسانه ای (تویتری ) ۱۳ مرداد

ما شمارا فرا میخوانیم تا در ۱۳ مرداد /۴ اگوست در ساعت ۸ شب بوقت ایران به طوفان رسانه ای (تویتری ) بپیوندید.
همجنین با مراجعه به کلاب هماهنکی اعتراضات و طوفان تویتری برای تحلیف غیر قانونی رییسی بصورت مستمر از آخرین تحولات اعتراضات در سراسر دنیا و طوفان رسانه ای با خبر گردید.
جدول زمانی نقاط مختلف دنیا‍:


15:30 UTC
20:00 IRDT
8:30 PST
11:30 EST
10:30 CT
16:30 UK
هشتگ طوفان نیم ساعت قبل از آغاز اعلام خواهد گردید.
انتشار از: 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

         

 

نظردهی با فیسبوک: