رفتن به محتوای اصلی

دردسرهای عظیم تیم ابراهیم رئیسی برای آماده کردن او در سخنرانی سازمان ملل
23.09.2021 - 12:17
 
 
 
تیم رسانه‌ای رئیسی جنایتکاران بزرگی هستند!
روح الله انصاری
سخنرانی مجازی رييسي در سازمان ملل چند نکته پنهان حیرت انگیز دارد که احتمالاً به آن پرداخته نخواهد شد.
من به محتوای حرف‌ها کاری ندارم، منظورم «آنالیز ویدئوی سخنرانی» است که نشان می‌دهد ما با چه رئیس جمهوری و چه تیم رسانه‌ای طرف هستیم.
زمان سخنرانی ۱۵ دقیقه و ۳۲ ثانیه است. رئیسی جزو معدود مقامات نظام است که از متن را از روی اتوکیو (تله پرامتر) می‌خواند. با اتوکیو می‌توان بدون نگاه کردن به کاغذ متنی که در زاویه دوربین نمایش داده می‌شود را خواند و ارتباط چشمی با مخاطب را حفظ کرد... که خیلی هم خوب است.
اما رئیسی حتی متنی که جلوی رویش است را هم نمی‌تواند از رو و بدون تپق بخواند. در ۱۵ دقیقه سخنرانی، ۶۸ کات دوربین زده شده که حداقل ۳۴ کات آن به خاطر ادیت کردن تپق‌های رئیسی است. اما وقت ضبط، حواسشان به Reverb (پژواک) سالن نبوده وگرنه کات‌هایی که زده‌اند انقدر توی ذوق نمی‌زد.
در سه جا هم «مورف کات» زده شده. این تکنیک یعنی یک نما را به همان نما جوری دیزالو سریع کنیم که حس نشود. همین کار زمان سخنرانی ترامپ وقتی که کاخ سفید سرفه‌های او را با این تکنیک حذف کرد انجام شده بود که همه ازجمله رسانه‌های انقلابی ایران با ویدئوی وایرال شده‌اش به عرش رسیدند.
زبان بدن رييسي بامزه است: او در ابتدای سخنرانی شق و رق ایستاده، اما هر چه به اواسط سخنرانی می‌رسیم معلوم می‌شود که از تپق زدن‌ و تکرارهای پی در پی و سیخ ایستادن اذیت شده است. هر چه به انتها می‌رسیم این‌ پا و آن پا کردنش بیشتر می‌شود.
لای ریش رييسی یک چیز سیاه درشتی است که معلوم نیست چیست. در عکس‌های و فیلم‌های دیگر، این «چیز» دیده نمی‌شود. این میکروفن نیست، چون میکروفن جلوی روی رئیسی قرار دارد. ته دیگ ماکارونی هم نیست چون سیاه رنگ است. هر چه هست، یکی نبوده که وسط این همه کات دادن ریش حاج آقا را روتوش کند؟
برای شخصی که افتادگی پلک دارد، نمای آکس روبرو بزرگترین جنایت در حق طرف است... و گویا تیم رسانه‌ای رئیسی جنایتکاران بزرگی هستند. نمای سه رخ چپ برای چهار سال آینده پیشنهاد می‌شود.
یک نگاهی به آکساسوارهای لوکیشن سخنرانی رئیس جمهوری ایران بیندازید:۴ کلید برق، یک شمعدان برقی، راه پله مفروش، دو تا پرچم ایران، گلدان فلزی خالی و یک تریبون با کاشی‌های پرینت شده. آنقدر عجولانه و بی سلیقه که حتی قاب عکس رهبران جمهوری اسلامی را هم یادشان رفته یک جای کادر بچپانند.
حداقل بنده خدا را پشت میز کارش می‌نشاندید که هم پا درد نگیرد، هم مسلط به اوضاع نشان داده شود؛ نه پایین پله‌های لابی یک جایی که به لابی «هتل عالی قاپو» و «رستوران شب‌های زاینده رود» شبیه‌تر است تا محل کار رئیسی.
نتیجه این‌که فکر می‌کنم دلیل نرفتن رئیسی به نیویورک، نه ترس از راهپیمایی مخالفین بوده، نه هراس از جدی نگرفتن او توسط مقامات مهم، نه ترس از عدم احترام به جایگاه رئیس جمهوری ایران در سازمان ملل. از این ویدئو به‌نظر می‌رسد تنها دلیل این بوده که رئیسی در قواره یک رئیس جمهوری نیست...
یک صدهزارم پولی که خرج پروپاگاندا می‌کنید را خرج دوتا مدرس بیان و یک کارگردان و مشاور تصویری کنید.
Kan være et billede af 1 person og står
 
 

 

 

 

 

 

رئیس جمهوری ایران روز سه‌شنبه در سخنرانی مجازی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد بار دیگر شعار  خود را تکرار کرد که «جمهوری اسلامی ایران گفتگویی را مفید می‌داند که نتیجه آن لغو تحریم‌های ظالمانه باشد.»

رئیسی با محکوم کردن آمریکا، بریتانیا و اسرائیل، گفت: «سلاح اتمی هیچ جایگاهی در دکترین دفاعی و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران ندارد. جمهوری اسلامی ایران گفتگویی را مفید می‌داند که نتیجه آن لغو تحریم‌های ظالمانه باشد.»

او در باره شتاب گرفتن برنامه هسته‌ای ایران در سالهای اخیر چیزی نگفت.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سالانه سازمان ملل گفت که آمریکا متعهد است که جلوی دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را بگیرد. او افزود کشورش آماده بازگشت کامل به برجام است اگر ایران به تعهدات هسته‌ای خود بازگردد.

رئیسی در سخنرانی خود گفت: «همه طرف‌ها باید به توافق هسته‌ای و قطعنامه سازمان ملل متحد در عمل پایبند بمانند.... آمریکا به تعهد خود که لغو تحریم‌هاست عمل نکرده است، نقض عهد کرده است، از برجام خارج شده است، تحریم‌های بسیار بیشتری را بر ملت من تحمیل کرده است.»

همزمان، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، روز سه شنبه در نیویورک گفت که گفتگوهای وین بر سر احیای برجام به‌زودی و طی چندهفته آتی از سرگرفته خواهد شد.

سعید خطیب‌زاده افزود: «قبل از آن،  تیم سیاست خارجی دولت جمع بندی نهایی خود در خصوص کم و کیف گفتگوها را انجام دهد.»

رئیسی در پایان سختنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «من به دنبال تعامل موثر با همه کشورهای جهان بخصوص کشورهای همسایه هستم و دست آنها را به گرمی می‌فشارم.»

 

 

 

اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل؛ نطق روسای جمهوری آمریکا و ایران

 
 
جو بايدن

 

جو بایدن، رییس جمهوری ‍آمریکا، در اولین نطق خود در هفتاد و ششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل تاکید کرده است که به دنبال جنگ سرد با چین نیست و توسل به گزینه نظامی در قبال بحران های بین المللی، گزینه آخر ایالات متحده خواهد بود. او همچنین گفته است که آمریکا آماده بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران است، به شرط آن که جمهوری اسلامی نیز به طور کامل آن را اجرا کند.

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران، نیز روز سه شنبه (۳۰ شهریور) در نطق مجازی خود با انتقاد شدید از سیاست های آمریکا گفت که جمهوری اسلامی «گفتگویی را مفید می‌داند که نتیجه آن لغو تحریم‌های ظالمانه باشد.»

جو بایدن که هم اکنون برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی به مقر سازمان ملل متحد در نیویوریک سفر کرده است، صبح سه‌شنبه در نطق خود گفت که با خروج از افغانستان، ایالات متحده برای اولین بار طی ۲۰ سال گذشته در جنگی شرکت ندارد.

او گفت از گروه طالبان که حکومت افغانستان را در دست گرفته است انتظار دارد که ضوابط جهانی حقوق بشر را رعایت کنند. آقای بایدن افزود: ما خواستار آن هستیم که زنان و دختران افغانستان از حقوق کامل برخوردار شوند.

رییس جمهوری آمریکت همچنین گفت دولتش به زودی برنامه جدیدی برای مقابله با کرونا از جمله کمک به واکسینه کردن جهانیان اعلام خواهد کرد.

جو بایدن در این سخنرانی به اختصار به ایران اشاره کرد و گفت که همچنان به جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای متعهد است.

او گفت: آمریکا آماده بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران است به شرط آن که تهران هم به طور کامل آن را اجرا کند.

رییس جمهوری آمریکا افزود با چین، روسیه، بریتانیا، فرانسه و آلمان همکاری می کند تا با ایران به طور دیپلماتیک تعامل شود و جمهوری اسلامی به برجام بازگردد.

از طرف دیگر، ابراهیم رئیسی، رییس جمهوری اسلامی ایران، بخش قابل توجهی از نطقش را به حمله به آمریکا و انتقاد از سیاست های تحریمی واشنگتن اختصاص داد و «نظام سلطه آمریکا» را بی‌ اعتبار خواند.

او گفت: امروز آمریکا از عراق و افغانستان خارج نمی‌شود بلکه اخراج می‌شود.

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران که گفته است "به دلیل کرونا" به نیویورک سفر نکرده است به طور مجازی در برای حاضران در نشست مجمع سخنرانی کرد.

ابراهیم رئیسی گفت: "آمریکا به اشتباه فکر می‌کرد ما مستأصل می‌شویم اما ایستادگی ما جواب داده و همواره جواب خواهد داد. مقاومت هوشمند و پویای جمهوری اسلامی، برآمده از عقلانیت راهبردی است. ما به وعده‌های دولت آمریکا اطمینان نداریم."

او گفت: جمهوری اسلامی ایران گفتگویی را مفید می‌داند که نتیجه آن لغو تحریم‌های ظالمانه باشد.

نشست مجمع عمومی یک هفته ادامه خواهد داشت. حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران هم در این اجلاس شرکت کرده است.

سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران گفته است که قرار نیست وزرای ۱+۴ در حاشیه نشست افتتاحیه مجمع عمومی سازمان ملل نیویورک با یکدیگر ملاقات و در مورد برجام گفتگو کنند.

او گفت که دور بعدی مذاکرات برجام طی چند هفته آینده با شرکت جمهوری اسلامی در وین برگزار خواهد شد.

آقای خطیب زاده که وزیر امور خارجه ایران را در سفر به نیویورک همراهی می‌کند، گفت که قبل از مذاکرات وین، لازم است که "تیم سیاست خارجی دولت جمع‌بندی نهایی خود در خصوص کم و کیف گفتگوها را انجام دهد."

مذاکرات برجام از مدتی قبل از انتخاب ابراهیم رئیسی به حالت تعلیق درآمد تا در دولت جدید ادامه یابد.

به گفته سعید خطیب زاده، انتظار می‌رود در دیدارهای جوزف بورل، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، با هر یک از وزیران خارجه کشورهای گروه ۴+۱ در نیویورک موضوع برجام هم مطرح شود.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

انتشار از:

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.