رفتن به محتوای اصلی
خانه
  • خانه
  • اخبار
  • تریبون آزاد
  • سیاست
  • جهان
  • گوناگون
  • دیدنی‌ها
  • ادبیات
  • زنان
  • احزاب
  • کانال ویدیویی
  • انگلیسی
  • درباره ما
  • پیوندها
  • آرشیو نویسندگان
  • آرشیو تاریخی

معلمان در سرتاسر ایران متحد شدند؛ آيا خیابان، معترضان را متحد خواهد کرد؟
14.12.2021 - 04:49

 Missing media item.

در سومین روز پیاپی اعتراض معلمان ایران آنها پس از دو روز تحصن، روز دوشنبه در شهرهای مختلف دست به تجمع زدند و نیروهای امنیتی دست‌کم در تهران به معترضان یورش بردند.

بر اساس گزارش‌ها و تصاویر منتشر شده، تجمع معلمان معترض روز ۲۲ آذر در مراکز برخی استان‌ها از جمله تهران، قم، رشت، کرمان، اهواز، یاسوج، یزد و شیراز برگزار شد.

علاوه بر این، این تجمع‌ها در شهرستان‌هایی چون مریوان و سقز در استان کردستان، آمل در استان مازندران، دهدشت و لیکک در استان کهگیلویه و بویراحمد و ایذه در استان خوزستان به صورت جداگانه در مقابل ساختمان‌های اداره آموزش و پرورش در این شهرها برگزار شد.

کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران با انتشار ویدیویی از هجوم نیروهای امنیتی به معلمان تجمع‌کننده در تهران خبر داد و معلمان در اعتراض شعار «بی‌شرف، بی‌شرف» سر دادند.

Missing media item.

Missing media item.

ویدیو‌های منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که تجمع اعتراضی معلمان علاوه بر تهران در شهرهای دیگر از جمله یزد، کرمانشاه، کرمان، قم، مریوان، سقز، رشت، شیراز، بیجار، ارومیه، ملکان، دزفول، ماهشهر، شوش دانیال، لامرد، تاکستان، گچساران، دهدشت و یاسوج نیز برگزار شده است. معلمان به اجرا نشدن «طرح رتبه‌بندی» و «قانون همسان‌سازی حقوق» اعتراض دارند.

Missing media item.

Missing media item.

امروز همچنین فرهنگیان تجمع‌های مختلفی در شهرهای یزد، کرمان، مریوان، قم، سقز، رشت، شیراز، بیجار، خرم‌آباد و سایر شهرها در مقابل ادارات آموزش و پرورش برگزار کرده‌اند.


 

این تجمع‌ها پس اعتصاب دو روزه معلمان در روزهای شنبه و یکشنبه انجام می‌گیرد.

 

تجمع معلمان در مقابل مجلس ایران

پیش از این شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان اعلام کرده اگر درخواست‌های آنها برآورده نشوند "اعتراضات را در هفته های بعد به صورت گسترده تر و طولانی تر ادامه خواهیم داد" و محل‌های مانند روبروی مجلس ایران، در مقابل تمامی ادارات آموزش و پرورش استان‌ها و شهرستان‌ها را محل برگزاری تجمع‌های اعتراضی خود اعلام کرده بود.

روز گذشته و در دومین روز اعتصاب معلمان، ماموران امنیتی رسول بداقی، بازرس کانون صنفی معلمان را بازداشت کردند.


 

تجمع معلمان در شهر یزد

 

تجمع امروز معلمان در شهر یزد

کانون صنفی معلمان ایران می‌گوید بازداشت آقای بداقی با "ضرب و شتم ماموران" همراه بوده و آنها تمام وسایل ارتباطی او و حتی تلفن همراه همسرش را ضبط کردند و با خود بردند.

پیشتر شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران از معلمان سراسر کشور خواسته بود که برای دو روز (شنبه و یک‌شنبه) از حضور در کلاس‌های درس امتناع کرده و کلاس‌های مجازی خود را تعطیل کنند.

بنا به فراخوان این شورا، معلمان در اعتراض به اجرا نشدن رتبه‌بندی معلمان، خواستار همسان‌سازی حقوق مشاغل به ویژه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان هستند.

شورای هماهنگی در بیانیه اعلام این اعتصاب که هفته گذشته منتشر شد، آورده بود: "دولت و مجلس از یکسو اجرای کامل طرح همسان سازی بازنشستگان مطابق با قانون مدیریت خدمات کشوری را به محاق برده‌اند از سوی دیگر می‌خواهند با اختصاص تنها ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان طرح رتبه‌بندی را در روز یکشنبه ۲۱ آذر سرهم‌بندی کنند."

تجمع معلمان در سقز

منبع تصویر،HAMAHANGI.ORG

تصویر،تجمع معلمان در سقز
تجمع معلمان در شهر کرمان

 

تجمع معلمان در شهر کرمان

تجمع معلمان در شهر مریوان

 

تجمع معلمان در شهر مریوان

تجمع معلمان در مقابل مجلس ایران

 

تجمع معلمان در قم

منبع تصویر،HAMAHANGI.ORG

توضیح تصویر،

تجمع معلمان در قم

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

  • سیاسی

انتشار از:

کیانوش توکلی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

● اخبار ایران و جهان
  • معترضان بی‌آبی در شهرکرد ؛ علیه رئیسی و مسئولان شعار دادند
  • 260 نویسنده، شاعر، هنرمند، روزنامه نگار فعال حقوق بشر و فعال…
  •  خمینی، ؛رحمت الهی؛ توسط ایر فرانس به فرودگاه مهرآباد وارد شد…
  • فتو شاب هایی که عبدالستار دوشوكی علیه افشا کنندگان "علی…
  • آرش به خوانشی دیگر!
  • سایت امنیتی نورنیوز از جلسه فوق‌العاده علی باقری با شورای عالی…
  • جمهوری اسلامی پاسخ خود را به اتحادیه اروپا فرستاد
  • ترور وحشیانه سلمان رُشدی را قویا محکوم میکنیم
  • چرا «آیات شیطانی» توهین‌آمیز تلقی شد؟
  • موضع دوپهلوی سخنگوی وزارت خارجه: به توافق نزدیکیم ولی آمریکا…
  • وضعیت عجیب ارز در ایران
  • سفر شی جین پینگ به عربستان آغاز فصل جدیدی در روابط دو کشور…
  • اولین گفتگو با مادر ضارب سلمان رشدی
  • نامزد نخست‌وزیری بریتانیا خواهان تروریستی خواندن سپاه پاسداران…
  • در زندان مرکزی خوی چه می گذرد؟
  • تراکم زندانیان زن در زندان اوین ومشکلات آنان
خبرهای بیشتر...
● تریبون آزاد
"جهان بر سر یک دوراهی :انتخاب بین صلح…
یوسف عزیزی بنی طرف
'سايه' شاعر من نيست
نوید غلامی
در دادگاه سلطنت طلبان
1 نظر
جواد تهرانی
سرانجام یک بازی تاریخی,
محسن کردی
سیاوش کسرایی و منفرد زاده و فرهاد مهراد و گ…
کاوه آل حمودی
قطار برجام به آخر خط رسید 
بیست و یکم مردادماه سالگرد اعدام ددمنشانه غ…
بیانیه کمیسیون زنان ” شورای ملی تصمیم” در…
1 نظر
حمایت می کنم از کمپینی بنام "رشنو…
4 نظر
ابوالفضل محققی
رویاهای من
5 نظر
"نقش کنشگری فرهنگیان در برقراری عدالت…
بیشتر بخوانید...

ایران گلوبال نشریه اینترنتی خبری - سیاسی - اجتماعی - فرهنگی و مبتنی بر منشور حقوق بشر می باشد.
مدیریت سایت ، در گزينش و نشر مطالب ارسالی آزاد است.
نشر و تکثیر تمامی و یا قسمتی از مطالب نوشته شده در این سایت آزاد است. 
آدرس تماس: info@iranglobal.info