رفتن به محتوای اصلی

باهنر: باید مراقب اصلاح‌طلبان خوش‌خیم و بدخیم باشیم
11.08.2012 - 14:20

محمدرضا باهنر، نایب رییس مجلس ایران درباره جزییات آنچه "ساختار شکنی" خواند توضیحی نداد. محافظه کاران در چند سال اخیر از مواضع و سیاست های اصلاح طلبان به شدت انتقاد کرده اند تا جایی که عملکرد مخالفان دولت آقای احمدی نژاد و معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، که بخش عمده آن ها را اصلاح طلبان تشکیل می دادند، به "فتنه" تعبیر شد.
محمدرضا باهنر، در این جلسه پرسش و پاسخ در استان اصفهان، همچنین گفت: به احتمال زیاد در انتخابات آینده اصولگرایان با گفتمان جبهه متحد اصولگرایان و گفتمان جبهه پایداری به انتخابات وارد خواهند شد.
جبهه متحد اصولگرایان با هدف ایجاد وحدت میان شاخه‌های مختلف جریان اصولگرایی تشکیل شد. جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم رهبری این جبهه را بر عهده گرفتند.
هواداران جبهه پایداری معتقدند اصلاح طلبان در انتخابات مشارکت موثر ندارند پس لزومی ندارد اصولگرایان لیست واحد داشته باشند. شکل‌گیری این دو جبهه به انتخابات مجلس نهم باز می گردد.
آقای باهنر با اشاره به اینکه امسال که سال آخر دولت محمود احمدی نژاد است و به همین دلیل اهمیت ویژه ای دارد، گفت: "تشکل‌های مهم اصولگرا هنوز وارد بحث مصداقی برای کاندیداتوری ریاست جمهوری نشده‌اند."
به گفته آقای باهنر "اگر کسی فعالیت‌هایی را (برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری) آغاز کرده به صورت فردی است و افراد حقوقی هنوز وارد عمل نشده‌اند."
به گفته برخی کارشناسان، حوادثی که در پی بروز اختلاف در اعلام نتیجه انتخابات جنجالی ریاست جمهوری سال ۸۸ ایجاد شد، احتمالا موجب خواهد شد انگیزه مردم برای شرکت در انتخابات آتی کاهش یابد.
در چند سال اخیر جریان های اصلی اصولگرایی و اصلاح طلبی به دلایل مختلف دچار انشعاب شده اند.
انتخابات ریاست جمهوری پیش رو اواخر خرداد یا تیر سال ۹۲ برگزار خواهد شد.
' آدم شرمنده می شود'
نایب رییس مجلس ایران در مورد مشکلات اقتصادی و گرانی در ایران اظهار شرمندگی کرد و گفت: "ما معتقدیم باید از گرانی‌ها پیشگیری و تدبیر شود نه این‌که مردم در هفته نخست ماه رمضان دغدغه مرغ و تخم مرغ داشته باشند و برای آن در صف بایستند که با وجود این درآمدهای زیاد کشور، آدم شرمنده می‌شود."
آقای باهنر تاکید کرد که "مسوولان باید باور کنند که وضعیت اقتصادی کشور عادی نیست و افزایش قیمت‌ها را نمی‌توان به این صورت تحمل کرد."
محمدرضا باهنر با انتقاد از اینکه مدیریت دولت "رویکرد اقتصادی" ندارد، گفت: دولت بیشتر به دنبال رفع معضلات کشور به صورت پروژه‌ای است. وی به عنوان مثال از طرح مسکن مهر نام برد و گفت این طرح، باعث بدهکاری ۳۰ هزار میلیارد تومانی بانک مسکن به بانک مرکزی شده است.
آقای باهنر همچنین با اشاره به بودجه سال ۸۴ ایران سوال کرد: چطور در آن سال‌ها می‌شد کشور را با ۳۰ میلیارد دلار اداره کرد، اما الان نمی‌شود؟

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

آ. ائلیار
بی بی سی

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.