آقای زکا، صبح روز جمعه اول بهمن ماه با انتشار ویدئویی در توییتر از ورود خود به شهر وین خبر داد. او نوشت که آمده است تا در اعتصاب غذا به باری روزن بپیوندد. او میگوید: "ما از قدرتهای جهانی میخواهیم که قبل از امضای هر گونه توافقی، آزادی همه گروگانهایی را که در ایران نگهداری میشوند را در اولویت قرار دهند."
نزار زکا، شهروند لبنانی است که به دعوت دولت ایران به ایران سفر کرده بود و بعدا به ظن جاسوسی بازداشت و نزدیک به چهار سال در ایران زندانی بود. او در سال ۲۰۱۹ با درخواست رئیس جمهور لبنان و پادرمیانی دبیرکل حزبالله لبنان آزاد شد و بلافاصله به بیروت رفت.
باری روزن، ۷۵ ساله و از دیپلماتهای سابق ایالات متحده آمریکا در ایران که در جریان اشغال سفارت این کشور در تهران ۴۴۴ روز گروگان گرفته شده بود، از روز سه شنبه، ۲۸ دی، با هدف کمک به آزادی زندانیان دوتابعیتی از زندانهای جمهوری اسلامی ایران، در وین اعتصاب غذا کرد.
همزمان با اعتصاب غذای آقای روزن، چند روزنامه نگار و فعال سیاسی از جمله جمشید برزگر، روزنامهنگار و از اعضای سابق هیات دبیران کانون نویسندگان ایران، مینا احدی، فعال سیاسی و حسن نایب هاشم، پزشک و فعال حقوق بشر و فریبا داوودی مهاجر، فعال سیاسی هم در اعتراض به وضعیت زندانیان سیاسی در ایران در مقابل هتل کوبورگ که محل مذاکرات هسته ای احیا برجام است، اعتصاب غذا کردند.
آقای برزگر در ویدئویی اعلام کرد که در اعتراض به قتل بکتاش آبتین، شاعر و فیلمساز ایرانی که در زندان اوین در اثر ابتلا به کرونا درگذشت و همچنین در اعتراض به آنچه که "ادامه کشتار زندانیان" خواند اعتصاب غذا میکند.

تعدادی از فعالان سیاسی خارج از کشور هم در حمایت از باری روزن در مقابل محل مذاکرات هسته ای اعتصاب غذا کردند
جمشید برزگر میگوید که جمهوری اسلامی و شخص آیت الله خامنهای را "مسئول قتل زندانیانی" میداند که "در ظاهر به مدتی زندان، ولی در عمل به مرگ اعلام نشده محکوم میشوند."
او گفته بود که در اعتصاب غذا به باری روزن میپیوندد و "با ایستادن در کنار او خواستار آزادی همه زندانیان دوتابعیتی هستم که به گروگان گرفته شدهاند و زندگی و جانشان دستمایه قمارهای جمهوری اسلامی شده."
کایلی مور-گیلبرت، شهروند استرالیایی-بریتانیایی هم که بیش از دو سال در ایران زندانی بود با انتشار ویدئویی از باری روزن و اعتصاب غذای او حمایت کرد و اقدام او را شجاعانه خواند و ستود.

باری روزن در سومین روز اعتصاب در مقابل هتل کوبورگ وین
او از کشورهای اروپایی و آمریکا خواست که در مذاکرات خود با ایران آزادی همه زندانیان دو تابعیتی و خارجی در ایران را به عنوان یک "پیش شرط" برای هر نوع توافق هستهای با ایران بگذارند.
رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که در وین به سر میبرد شامگاه چهارشنبه با باری روزن دیدار کرد و از او خواست که به خاطر حفظ سلامتی اش دست از اعتصاب غذا بردارد.
آقای مالی در توییتر خود اقدام آقای باری روزن را ستود و آن را اقدامی متعهدانه در حمایت از شهروندان خارجی و دوتابعیتی خواند که "به طور غیرقانونی" در ایران زندانی هستند. او نوشت که باری روزن و همه آمریکایی هایی که در جریان اشغال سفارت آمریکا در تهران گروگان گرفته شدند "قهرمان هستند."
آقای مالی به آقای روزن اطمینان داد که دولت آمریکا این مساله را کاملا مد نظر دارد و از او خواست که برای حفظ سلامتی خود به اعتصاب غذا پایان دهد.
بری روزن، گروگان سابق سفارت آمریکا در ایران، از دو روز پیش در مقابل محل مذاکرات هستهای در وین در حمایت از زندانیان دوتابعیتی و خارجی اعتصاب غذای خود به مدت یک هفته را آغاز کرد.
پس از او جمشید برزگر، روزنامهنگار و عضو کانون نویسندگان، نیز در اعتراض به مرگ بکتاش آبتین، دیگر عضو این کانون در زندان به دلیل عدم رسیدگی پزشکی، به این اعتصاب غذا پیوست.
کایلی مور گیلبرت، پژوهشگر استرالیایی-بریتانیایی هم که پیشتر در ایران زندانی بود، با اعلام حمایت از اعتصاب غذای بری روزن در ویدیویی گفت آزادی این زندانیان باید پیششرط هرگونه توافق در وین باشد
دیدگاه و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمیکند.