رفتن به محتوای اصلی

مخالفت با درمان زندانی سیاسی کُرد مبتلا به سرطان

مخالفت با درمان زندانی سیاسی کُرد مبتلا به سرطان

افشین سهراب‌زاده زندانی سیاسی کُرد مبتلا به بیماری سرطان برغم نیاز به درمان فوری خارج از زندان، با مخالفت مسوولان مبنی بر ماندن در بیمارستان به زندان بازگشت.
بنابه گزارش کمپین دفاع زندانیان سیاسی و مدنی، افشین سهراب‌زاده زندانی سیاسی که چند روز پیش بدلیل ابتلا به سرطان روده به طور بیهوشی به بیمارستان شهر میناب اعزام شد. در پی عدم تمدید ماندن وی در بیمارستان به زندان میناب بازگردانده شد.
افشین سهراب زاده، ۲۳ ساله به دلیل بیماری سرطان روده و خونریزی داخلی به شدت در وضعیت نامناسبی به سر می برد. و دردهای او تنها با تزریق مسکن از سوی پزشک بهداری زندان کمی تسکین می یابد.
بنابه این گزارش آقای وحدت خواه پزشکی که وی را در بیمارستان معاینه کرده است، تشخیص داده که در صورت ماندن وی در زندان، مرگ وی حتمی خواهد بود.
یکی از اعضای خانواده این زندانی سیاسی به کمپین گفت «شش ماه پیش دادگاه انقلاب سنندج وثیقه ۱۲۰ میلیون تومانی برای مرخصی درمانی این زندانی صادر کرد. خانواده افشین وسایل خانه شان را حراج کردند و از جاهای مختلف قرض کردند تا وثیقه را تهیه کنند اما پس از تهیه این پول، قاضی ناظر بر زندان میناب و دادستان این شهر ۲۲۰ میلیون تومان وثیقه بیشتر خواست.»
گفته شده افشین سهراب‌زاده مدت دو سال، دچار خونریزی معده بوده و همواره با مشکلات جسمی روبرو بوده، ولی هیچ‌گاه تحت درمان پزشکی قرار نگرفته است.
افشین سهراب زاده، ساکن شهر کرمانشاه در تاریخ ۱۸ خرداد ماه سال ۱۳۸۹ توسط نیروهای اداره اطلاعات شهر کامیاران بازداشت شد و از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب شهر سنندج به اتهام محاربه از طریق عضویت در یکی از احزاب کردی (کومله) به ۲۵ سال زندان همراه با تبعید به زندان میناب محکوم شد. او اوایل اسفند ماه سال ۱۳۹۰ از زندان مرکزی سسندج به زندان میناب تبعید شد.
این زندانی سیاسی ۱۲ تیرماه سال۱۳۹۲ در اعتراض به وضعیت بد زندان میناب و تبعیدش به این زندان با خوردن شیشه های لامپ و زدن رگ دستش اقدام به خودکشی کرده بود.
شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - 2014 November 15

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

منبع:
ایمیل

تصویر

تصویر

تصویر

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید