رفتن به محتوای اصلی

به آتش کشیدن قرآن در اعتراض به جمهوری اسلامی

به آتش کشیدن قرآن در اعتراض به جمهوری اسلامی

تری جونز گفته بود پیش از به آتش کشیدن قرآن، در مراسم دعای روز یکشنبه در کلیسای خود موعظه‌ای با موضوع "۱۴۰۰ سال پیگرد مسیحیان، افرد بی‌دین، هم‌جنس‌خواهان و زنان توسط مسلمانان" ایراد می‌‌کند.

 

Image removed.

تری جونز، کشیش جنجال‌برانگیز آمریکایی

این کشیش جنجال‌برانگیز، ندرخانی را "سمبل مرگ و ویرانی که اسلام پدید آورده " دانست. تری جونز تأکید کرده بود: «اگر دولت ما فشار بیشتری بر ایران وارد نکند، ما می‌توانیم دست به اقدامات بیشتری بزنیم.»

یوسف ندرخانی ۳۵ سال دارد و پدر دو فرزند است. او به دلیل خروج از اسلام در ۱۹ سالگی و گرویدن به مسیحیت، متهم به ارتداد و محکوم به اعدام شده است.

ندرخانی که از سال ۸۸ در زندان رشت به سر می‌برد، کشیش یک کلیسای خانگی بوده است. دادگاه انقلاب شرط لغو اعدام وی را توبه و بازگشت به اسلام دانسته اما ندرخانی از توبه امتناع کرده است.

اسفندماه سال ۱۳۹۰ انتشار گزارش‌های مبنی بر احتمال تأیید حکم اعدام ندرخانی با انتقاد گسترده محافل بین‌المللی همراه شد. دولت آمریکا ۲۳ فوریه (۴ اسفند) با انتشار بیانیه حکم اعدام ندرخانی به علت عدم انکار ایمان به مسیحیت، نقض تکان‌دهنده‌ی تعهدات بین‌المللی، قانون اساسی ایران و ارزش‌های دینی توسط حکومت جمهوری اسلامی دانست.

انتقاد و خشم محافل بین‌المللی از سوزاندن قرآن

به آتش کشیدن قرآن توسط جونز بازتاب چندانی در رسانه‌ها و مطبوعات آمریکایی نداشته است. او درحالی دست به این اقدام زده که به نقل از رسانه‌های آمریکایی، وزارت دفاع این کشور از او خواسته بود برای پرهیز از به خطر انداختن جان سربازان آمریکایی در افغانستان و سایر کشورها از این اقدام چشم‌پوشی کند.

دستیار این کشیش جنجال‌برانگیز، وین سپ، بهار سال گذشته یک نسخه از قرآن را به آتش کشید و تصاویری از آن را اینترنت منتشر کرد. این اقدام با اعتراض‌گسترده مسلمانان به ویژه در افغانستان همراه شد. این اعترضات در نهایت به مرگ ۱۲ انسان انجامید.

اقدام تری جونز مورد ‎انتقاد محافل بین‌المللی قرار گرفته و موجب برانگیختن خشم مسلمانان و غیرمسلمانان شده است. بریتانیا سال ۲۰۱۱ از سفر تری جونز به این کشور جلوگیری کرد. این کشیش جنجال‌برانگیز قرار بود به دعوت یک گروه تندرو در مورد "اسلامی شدن اروپا" سخنرانی ‌کند.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

برگرفته از:
دویچه وله

تصویر

تصویر

تصویر

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید