Skip to main content

چون نود امد صد هم پیش ماست

چون نود امد صد هم پیش ماست
Anonymous

چون نود امد صد هم پیش ماست.جنایت از سوی هرکس محکوم است.

ا



این عکس در جریان اتفاقات سال های 1988 و 1989 در عراق گرفته شده است. زمانی که گروهک منافقین در نسل کشی کردهای عراق با صدام همکاری می کرد. در این تصویر یکی از اعضای زن گروهک تروریستی منافقین یکی از کودکان کرد عراقی را برای زنده به گور کردن به گودال های مرگ می اندازد.

در جریان این عملیات که به انفال کردها مشهور است ،از فوریه تا سپتامبر 1988 که در استان های کرکوک، دیاله، نینوا و صلاح الدین، اجرا شد، بیش از سه هزار روستا نابود و بیش از 182 هزار جمعیت بی دفاع از سوی ارتش و ماموران امنیتی عراق به قتل رسیدند و شهرهای حلبچه، طویلا، خورمال، سید صادق، پینجوین، قلعه دیزه، سنگ سر، جوارتا، قلاچولان و ماوه ت به تمامی ویران و از سکنه خالی شدند.

اتفاقی که به عنوان نسل کشی در بسیاری از کشورهای جهان پذیرفته شده و علیه آن قطعنامه صادر شد.

مدتی پیش تعدادی از جداشدگان گروهک منافقین، در نامه ای این عملیات را تشریح کردند و نوشتند:« بزرگترین اتحاد عمل مجاهدین خلق با دیکتاتور وقت یعنی صدام حسین در عملیات کردکشی شکل گرفت که سازمان مجاهدین آن را مروارید نامید.

دیکتاتور وقت عراق که در داخل کشورش به سرکوب قوم‌ها و اقلیت‌های عراقی به طور خاص کردها پرداخته بود، در همین حال به کویت هم حمله کرد که با مقابله آمریکا مواجه شد، در این هنگام کردهای عراقی در شمال عراق که سالیان سال برای آزادی و دمکراسی جنگیده بودند فرصت را مغتنم شمردند که به دیکتاتوری یکی از دیکتاتورهای زمان پایان دهند و دیکتاتور وقت که به شدت نگران از دست دادن کنترلش بود مجبور به فرستادن نیروهای زیادی برای پاکسازی کردها به شمال عراق شد و مجاهدین همانطوری که همیشه رهبریشان به وضوح می گفت که ادامه حیات خودشان را در ادامه حیات دیکتاتور عراق می دیدند، به دست و پا افتاده و به صدام وعده دادند که کردها را به مجاهدین بسپارد و او به جنگ کویت بپردازد و خودش را درگیر پاکسازی کردها نکند. بلافاصله مسعود رجوی و مریم قجرعضدانلو فرمان حمله به کردها را صادر کردند و حتی در فیلم‌هایی که هنوز در داخل خود سازمان موجود است، مریم قجرعضدانلو فرمان داد تا کردها را با تانک‌ها زیرگرفته و از هدردادن گلوله جلوگیری شود . درفیلم‌هایی که بعد خود سازمان آنها را از بین برد، کردهایی را نشان می داد که با لباسهای کردی در زیر تانکهای مجاهدین له شده بودند , دختران جوان و کودکانی که بر اثراصابت گلوله نقش زمین شده بودند.»

پس از انتشار این تصویر موج گسترده ای از تنفر از این گروهک تروریستی رد شبکه های اجتماعی شکل گرفته و بسیاری از آنها با نوشتن کامنت هایی با عنوان «مرگ بر منافقین» و «مرگ بر مسعود رجوی»، تنفر خود را ابراز کرده اند.

مطلبی دیگر از سایت دیگر

انفال؛ عملیاتی برای نسل‌کشی کردها/ حسین احمدی‌نیاز *
در سالگرد رخداد غیرانسانی عملیات «انفال» رژیم بعث عراق علیه کردهای عراق قرار داریم. عملیات انفال، نام عملیاتی بود که در آن نیروهای رژیم بعث عراق که به طور مستقیم از «صدام حسین تکریتی» فرمان می‌گرفتند، بالغ بر 182 هزار کرد عراقی را اعم از زن و کودک و پیر و جوان را به صورت گروهی و دسته جمعی قتل عام کردند.

عملیات انفال، عملیاتی در سال ۱۹۸۸ تا ۱۹۸۹ بود که در جریان آن نیروهای رژیم بعث عراق، بیش از 182هزار نفر شامل 80هزار بارزانی و چند 10هزار گرمیانی کرد عراقی را قتل‌عام کردند.

همزمان انفال نمونه‌ای زنده و بارز «اختیارات تام»ی بود که صدام حسین رییس‌جمهوری وقت عراق به «مسوول شمال» حزب بعث عربی سوسیالیست، علی حسن المجید داده بود.

قدرت و اختیاراتی که از 29 مارس سال 1987 تا 23 آوریل 1989 به «علی‌حسن المجید» واگذار شده بود، به اندازه اختیاراتی بود که تمام نهادهای دولتی عراق آن را