Skip to main content

آقای یونس شاملی ، خواهشاً زود

آقای یونس شاملی ، خواهشاً زود
بهمن موحدی(بامدادان)

آقای یونس شاملی ، خواهشاً زود قضاوت و نتيجه گيری عجولانه نکنید ، اینجانب از مخالفین سرسخت پان ایرانیستها و تفکر فاشیستی آنها هستم. همین پان ایرانیستها از ادامۀ جنگ ضدملی و امپریالیستی ایران و عراق که توسط خمینی جلاد زمینه چینی شده بود حمایت کردند. آن جنگ ضدملی ، زیرساختهای ایران را نابود کرد و یک میلیون ایرانی را به کشتن داد و هزار میلیارد دلار به اقتصاد ایران آسیب وارد کرد.
آقای یونس شاملی، مخالفت اینجانب با فدرالیسم ارتجاعی قومی به معنای لاپوشانی تبعیض ها و استمرار ستم مضاعف برای استمرار وضع موجود و حاکمیت یک دولت تک اتنیکی در ایران نیست. من با فدرالیسم استانی و همچنین حق آموزش به زبان مادری برای اتنیک های ایرانی هیچگونه مشکلی ندارم.
آقای یونس شاملی، بهترین راه برای حل مشکل اتنیکی در ایران، طرح روشن فدرالیسم استانی و کوشش برای آگاه سازی مردم در این زمینه است.

فدرالیستچی های قوم گرا جریانی انحرافی در جنبش سیاسی ایران می باشند که نفرت قومی را ترویج می کنند.
در روز 17آبان سال 1362 شورای ملی مقاومت ایران به‌منظور برقراری نظام سیاسی مبتنی بر اراده و حاکمیت مردم و با توجه به ‌اهمیتی که این شورا برای دخالت و مشارکت همه مردم در اخذ و اجرای تصمیمات قائل است، طرح خودمختاری کردستان ایران را به‌تصویب رساند.( آقای محمد محدثین، وزیر خارجه شورای ملی مقاومت در مصاحبه ای از "خودمختاری" برای تمام خلق های ایران سخن به میان آورد. این مصاحبه، در حاشیه گردهمایی جولای 2016 پاریس انجام گرفت )
طرح شورای ملی مقاومت ایران برای خودمختاری کردستان ایران :
طرح شورای ملی مقاومت ایران برای خودمختاری کردستان ایران ۱۷آبان۱۳۶۲ نظر به این‌که مردم ایران با انقلاب خود «آزادی و استقلال» را به عنوان دو اصل عمومی و تفکیک‌ناپذیر مطرح کرده‌اند، نظر به این‌که شورای ملی مقاومت براندازی رژیم خمینی و برقراری نظام سیاسی مبتنی بر اراده و حاکمیت مردم را وجههٌ همت خود قرار داده است، نظر به این‌که لازمهٌ استقرار یک حکومت مبتنی بر اراده و حاکمیت مردم در ایران، تأمین و تضمین هر چه بیشتر وسایل، امکانات و طرق دخالت و مشارکت همهٌ مردم در اخذ و اجرای تصمیمات است، نظر به این‌که دخالت و مشارکت مردم در اخذ و اجرای تصمیمات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شرط لازم تحقق دموکراسی در یک کشور است؛ شورای ملی مقاومت به منظور تأمین و تقویت هر چه بیشتر حاکمیت مردمی و تمامیت ارضی و یکپارچگی و وحدت ملی کشور و نظر به مبارزات عادلانهٌ مردم کردستان برای تأمین دموکراسی درایران و خودمختاری در کردستان و به‌منظور رفع ستم مضاعف از ملیت ستمزدهٌ کرد، طرح حاضر را برای تأمین خودمختاری کردستان ایران اعلام می‌دارد. این طرح در چارچوب برنامهٌ شورای ملی مقاومت و دولت موقت جمهوری دموکراتیک اسلامی ایران و وظایف مبرم دولت موقت قابل اجراست و مشخصاً بر اساس مادهٌ۳ وظایف مبرم دولت موقت مبنی بر «پایان‌دادن به جنگ ضدخلقی علیه مردم کردستان با اعلان خودمختاری در چارچوب تمامیت ارضی ایران، کوشش برای محو آثار این جنگ» تنظیم و تصویب‌شده و رهنمون عمل آیندهٌ دولت موقت دربارهٌ خودمختاری کردستان خواهد بود. ترتیبات و نحوهٌ اجرای طرح حاضر را دولت موقت جمهوری دموکراتیک اسلامی ایران مشخص خواهد نمود. دولت موقت مؤظف است برای تحقق این طرح تلاشهای لازم را مبذول دارد. ۱ ـ منطقهٌ خودمختار، تمامی کردستان ایران را شامل می‌گردد. قلمرو جغرافیایی این منطقه از طریق مراجعه به آرای عمومی مردم منطقهٌ کردنشین کشور تعیین می‌شود. ۲ ـ ارگان قانونگذاری در امور داخلی منطقهٌ خودمختار، شورای عالی کردستان است که نمایندگان آن از طریق انتخابات آزاد با رأی عمومی، مستقیم، مساوی و مخفی انتخاب می‌شوند. قوانین عمومی جمهوری در منطقهٌ خودمختار لازم‌الاجراست. مصوبات شورای عالی کردستان نباید ناقض قوانین عمومی جمهوری باشد. ۳ ـ ادارهٌ کلیهٌ امور منطقهٌ خودمختار کردستان به‌جز اموری که ذیلاً در صلاحیت دولت مرکزی شناخته می‌شود در صلاحیت ارگانهای خودمختاری است. تعیین عالی‌ترین ارگانها برای ادارهٌ امور و نظارت برفعالیت آنها به عهدهٌ شورای عالی کردستان است. ۴ ـ حفظ انتظامات داخلی منطقهٌ خودمختار به عهدهٌ ارگانهای خودمختاری است که نیروی متناسب برای این امر را با مراعات مادهٌ۲ طرح حاضر سازمان خواهند داد. ۵ ـ امور مربوط به سیاست خارجی و روابط خارجی، امنیت سراسری جمهوری و دفاع ملی (شامل حراست از مرزها، حفظ تمامیت ارضی و وحدت جمهوری) در صلاحیت دولت مرکزی است.‌ارتش در منطقهٌ خودمختار کردستان نیز مانند دیگر نقاط ایران حق دخالت در امور انتظامی داخلی را ندارد. ۶ ـ امور مربوط به تجارت خارجی و گمرکات، تعیین نظام پولی و مالی کشور، انجام وظایف مربوط به