Skip to main content

ســـلام دوســـلار.. ادامه بخش

ســـلام دوســـلار.. ادامه بخش
lachin
عنوان مقاله:
نارسیست ها در خدمت جمهوری اسلامی در پشت پرچم سرخ

ســـلام دوســـلار.. ادامه بخش 2
. روانشناسان می گویند، افراد خصلت های خود را از سنین نوجوانی کسب می کنند و ممکن است دچار انحرافاتی دور از هنجارهای جامعه شوند و آن ها را بروز دهند. به طور خاص زنان برای نقدهای سخت و تهاجم ساخته نشده اند. آن ها بیشتر احساسات خودشیفتگی و نارسیسیمی خود را سرکوب کرده و یا از آن اجتناب می کنند..
۱ – احساس همدلی ندارد
فرد مبتلا به خودشیفتگی به احساسات دیگران اهمیتی نمی دهد. برایش مهم نیست کسی ناراحت است. حتی به محض اطلاع از ناراحتی کسی به طریقی خود را از قضیه دور نگاه می دارد. پس اولین روش، دقت در واکنش این فرد به دردها، غم و غصه و شکست های دیگران است. معمولا سرسری از روی آن رد می شود و خود را درگیر نمی کند.

۲ – دوست دارد بقیه احساس گناه کنند..
یکی از نشانه های بیماری خودشیفتگی این است که فرد مبتلا به خودشیفتگی هیچ وقت اشتباهش را قبول نمی کند. به نظر خودش، همیشه حق به جانب او است. در سوء استفاده کردن از دیگران استاد است. هر مشکلی پیش بیاید خیلی خوب می داند چطور دیگران – بجز شخص خودش – را مقصر جلوه دهند. در واقع خیلی خوشش می آید تا حتی برای اشتباهات خودش، دیگران احساس گناه کنند.
۳ – فقط به خودش اهمیت می دهد
فقط شاید برای بار اول به سمت دیگران قدم بر می دارد آن هم با در نظر گرفتن منافعی که برایش دارد، برای بار دوم نه. در هر موقعیتی فقط به نفع خودش فکر می کند بدون توجه به صدمه ای که به دیگران می زند.
۴ – دروغگوی ماهری است
یکی از نشانه های بیماری خودشیفتگی این است که برای سوء استفاده از دیگران و به دست آوردن آن چه خودش می خواهد، یا حتی اینکه مردم فکر کنند او با دیگران فرق دارد، خیلی خوب دروغ می گوید و چنان دروغ و راست را به هم می بافد که همه باور می کنند و حتی او را آدم صادقی می دانند.
۵ – خودخواه است
یکی از نشانه های بیماری خودشیفتگی این است که فکر می کند تافته جدا بافته ای است که تا به حال خدا مثل او خلق نکرده است. به همین دلیل است که با همه اشتباهاتی که انجام می دهند بازهم احساس گناه نمی کند و با همه ایرادهایی که دارد اعتماد به نفس بیش از اندازه در مورد خودش دارد. بیشتر وقت ها فکر می کند از همه کارآمدتر، باهوش تر و مهم تر است. حتما می گویید خوب اعتماد به نفس که بد نیست. ولی اگر دقت کنید در چنین فردی نوعی خودخواهی بیش از حد را همراه با اعتماد به نفس غیر عادی مشاهده می کنید.
۶ – شخصیت جذابی دارد
باورش سخت است ولی شخصیت کاریزماتیک یا جذاب او همه را – بجز افرادی مثل خودشان را – به طرفشان جلب می کند. او خوب می داند چگونه در یک جمع بدرخشد. خوب درخشیدن و مطرح شدن در یک جمع بد نیست. و یک فرد عادی خوشحال می شود کس دیگری را مثل خودش ببیند. ولی برای این فرد وای به روزی که فرد دیگری مثل او در مجلس باشد. مطمئن باشید دعوا می شود. چون قرار نیست کسی بهتر از خودش را ببیند.

۷ – مسوولیت کارهایش را قبول نمی کند
برای کارهای اشتباهی که خودش به تنهایی یا در جمع انجام می دهد هیچ مسوولیتی را قبول نمی کند. در واقع توپ را همیشه به طرف زمین مقابل می اندازد. چنان حرفه ای عمل می کند که حتی وقتی خودش منشا اصلی بحث و جدل ها است مقصر جلوه نکند و برای سرزنش شدن، تقصیرات به گردن فرد دیگری بیفتد.

در مجموع خیلی مراقب باشید تا مبادا بعد از مدتی ببینید از شخصیت و وجود شما سوء استفاده شده است. چون این بیماری پنهان همیشه با ویژگی اجتماعی بودن فرد باعث جذب شما به طرف او می شود. در برخورد با افراد جدید با تامل بیشتری رفتار کنید.
..............................................
نتیجه.... امیدوارم بتوانیم با افزایش اطلاعات این بیماری , بیماران روانی را بهتر تشخیص داده و مقابله کنیم.
خدایا... همه بیماران روانی را نه به راه راست و نه به راه چپ هدایت فرما.