Skip to main content

سالام اليكيم

سالام اليكيم
Anonymous

سالام اليكيم
آقا يا خانيم Anonumus كه جربزه ندارى اسم مستعارت را بنويسى آدرسى كه داده بودى تو را و دروغ گوئيت را آشكار كرد، يك بار ديگر متن را در پائين بخوان تا بدانى كه چه ضربه اى به تاريخ كتابهاى دست نويس زده است، و ٤٠ كتاب مربوط به صفويه است، بقيه ١٣٠ كتاب هنوز يافت نشده تمامى كارهایتان اينطورى سرسرى است و متنهاى دوستاتو بخون همه فحش و ناسزا به توركها است شما مادر زاد بند نافت را كه ميبریدن گويا به ضد توركيت وصل ميكنن اگر مغزتونو وصل ميكردن اونموقع فرق ميكرديد چه بد كه اينجور جاهاتونرو به ضد توركيت ميبندن يعنى فكرو ازتون ميگيرن و فقط به انتقام فكر ميكنيد مثل قوم (حاى) كه همان به ارمنى مشهور شدن از بس عقده اى هستن و به انتقام فكر ميكنن اسم شهر (تبريز يا تومروس) رو (تاوريژ يعنى محل انتقام ) ساختن و ميگن و در توهم دست و پا ميزنن

فرهاد حکیم‌زاده خارج از دادگاه وود گرین در لندن
به گزارش روزنامه بریتانیایی گاردین، کتابخانه بریتانیا در لندن از محقق ایرانی که به جرم تخریب و سرقت کتاب‌های این کتابخانه به دو سال زندان محکوم شده تقاضای ۳۰۰ هزار پوند غرامت کرده است.

فرهاد حکیم‌زاده روز جمعه گذشته با حضور در دادگاهی در لندن ادعا کرد که به دلیل ابتلا به اختلالی روانی و نوعی وسواس دست به تخریب کتاب‌ها و سرقت صفحاتی از آنها برای تکمیل کلکسیون خود زده است.

بیشتر بخوانید:
محاکمه یک ایرانی در لندن به اتهام «کتاب‌دزدی»
در دادگاه آشکار شد که آقای حکیم‌زاده در سال ۱۹۹۸ نیز از انجمن سلطنتی آسیا ۹۴ قلم کتاب و شی‌ء عتیقه به سرقت برده، اما بعدا ۷۵ هزار پوند به این کتابخانه جریمه پرداخت کرده است.

فرهاد حکیم‌زاده، نویسنده، مدیر انتشارات و رئیس سابق بنیاد میراث ایران که در خانه‌ای سه میلیون پوندی در لندن زندگی می‌کند، با استفاده از تیغ جراحی صفحات کتاب‌های تاریخی و ارزشمندی را جدا کرده است که برخی از آنها متعلق به قرن شانزدهم بودند.

کتابخانه بریتانیا ۳۰ صفحه از این صفحات مسروقه را در منزل آقای حکیم‌زاده در میان کپی‌های او از همان کتاب‌ها پیدا کرد، اما هنوز بیش از ۱۰۰ صفحه از این کتاب‌های تاریخی یافت نشده است.

کتابخانه بریتانیا ۳۰ صفحه از این صفحات مسروقه را در منزل آقای حکیم‌زاده در میان کپی‌های او از همان کتاب‌ها پیدا کرد، اما هنوز بیش از ۱۰۰ صفحه از این کتاب‌های تاریخی یافت نشده است.
فرهاد حکیم‌زاده هنگامی مجبور به اعتراف شد که برخی نقشه‌ها و صفحات جداشده از کتاب‌های نفيس در منزلش يافت شد، اما پیش از اعتراف در ابتدا ادعا کرد که آنها را از بازاری در لندن خریده است.

از جمله آثاری که این محقق ایرانی به سرقت برده می‌توان به کتابی قرن هفدهمی نوشته مورخ انگلیسی، سر تامس هربرت، و نقشه‌ای ۵۰۰ ساله از هانس هولباین، نقاش دربار هنری هشتم، به ارزش ۳۲ هزار پوند اشاره کرد.

آقای حکیم‌زاده که پیشتر از کتابخانه بودلین در شهر آکسفورد نیز سرقت کرده است در دادگاه گفت میزان وسواسش به حدی بوده که حتی شب زفاف به سراغ کتاب‌هایش رفته تا آنها را تمیز کند.

فرهاد حکیم‌زاده، ۶۰ ساله، پس از انقلاب ایران را ترک کرد و اکنون دارای گذرنامه آمریکایی است.