Skip to main content

بدون تفسیر

بدون تفسیر
Anonymous

بدون تفسیر
تاریخ مطلب:
سه شنبه, فوریه 16, 2016 - 22:24
نام:
جمال
نظر:
امشب ملت کورد در سوریە بزرگترین پیروزی دمکراسی را بدست آورد همانطور کە میدانید شورای امنیت سازمان ملل یکی از پر قدرترین مجامع جهانی است کە قطعنامەهای این مجمع جهانی کە 5 قدرت بزرگ جهانی بە اضافەی 9 کشور دیگر انتخابی بر امنیت جهان و پیامدهای آن نظارت میکنند و تصمیمات شورای امنیت جهانی برای تمام کشورهای جهان باید قابل اجرا باشد ،، بنا بە در خواست روسیە شورای امنیت سازمان مل امروز تشکیل جلسە داد برای برسی توپ بارانهای تورکیە کە نیروهای کورد را توپ باران میکند ، این شورا با اکثریت قاطع بە نفع PYD و ملت کورد در سوریە رأی داد و تورکیە را محکوم کرد و ملزم بە اجراء تصمیم شورا


خبر امروز العربیه:


صفحه اصلى
»
خاورمیانه

آخرین به روز شدن: شنبه 12 جمادی الاول 1437هـ - 20 فوریه 2016م KSA 10:56 - GMT 07:56
رد قطعنامه پیشنهادی مسکو در باره سوریه از سوی اکثریت اعضای شورای امنیت
اعضای شورای امنیت:روسیه اول به قطعنامه 2254 پایبند باشد بعد پیشنهاد ارائه دهد
شنبه 12 جمادی الاول 1437هـ - 20 فوریه 2016م
دبی-العربیه.نت فارسی

رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل متحد بامداد شنبه 20 فوریه 2016 اعلام کرد، قطعنامه پیشنهادی روسیه از سوی اکثریت اعضای این شورا رد شد.

طرح روسیه با مخالفت کشورهای آمریکا، فرانسه و انگلیس مواجه شد و در نتیجه اعضای شورای امنیت نتوانستند بر سر قطعنامه‌ پیشنهادی مسکو درباره بحران سوریه به توافق برسند.

مسکو تلاش می کرد که قطعنامه ای صادر شود که طی آن مداخله نظامی ترکیه در نوار مرزی سوریه را محکوم کند اما تلاش های مسکو در این زمینه با شکست مواجه شد.

سفیر فرانسه با مخالفت شدید با پیشنهاد مسکو، روسیه را مسئول وخیم تر شدن اوضاع در سوریه دانست.

ولادیمیر سافرونکوف، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، گفت:« ما از همه می خواهیم که از دخالت در امور داخلی سوریه خودداری کنند».

روسیه در حالی خواستار عدم دخالت دیگران در امور سوریه شده که خود با دخالت نظامی و بمباران شدید مناطق مسکونی، بیمارستانها و مدارس در مناطق تحت کنترل مخالفان خشم جامعه جهانی را برانگیخته است.

از سوی دیگر یسار هالیت ساویک، نماینده دائم ترکیه در سازمان ملل تاکید کرد، روسیه اولین کشوری است که باید مداخله نظامی و کشتار در سوریه را متوقف کند.

هالیت ساویک گفت:«تركيه در چارچوب قوانین بین المللی، دفاع از مرزهایش را در برابر هر تهدیدی حق مسلم خود می داند. این حق را دارد که شعله های آتش را از ملت و سرزمین خود دور نگه دارد و برای این منظور به هر اقدامی دست خواهد زد».

وی افزود:« ترکیه در حال حاضر هیچ نیازی به مداخله نظامی ناتو ندارد و تاکنون از ناتو تقاضای کمک یا مداخله نکردیم اما ناتو از نزدیک همه اوضاع را زیر نظر دارد و ما به نوبه خود آنها را در جریان همه اوضاع و تحولات جاری در سوریه قرار می دهیم».

قطعنامه پیشنهادی مسکو نه تنها از سوی اغلب اعضای شورای امنیت رد شد بلکه همه اعضای این شورا از روسیه خواستند که قبل از هرچیز اول باید قطعنامه شماره 2254 که خواستار آتش بس فوری در سوریه است از سوی مسکو و رژیم اسد عملی شود سپس صحبت از قطعنامه جدیدی بکند.

سامانتا پاور، نماینده دائم ایالات متحده در سازمان ملل متحد نیز با رد قطعنامه پیشنهادی روسیه گفت:«بمباران جنگنده‌های روسیه در شمال سوریه، بیمارستان ها و مدارس را هدف قرار داده و بیش از 70 هزار غیر نظامی در مرزهای ترکیه با مشکلات و رنج ومشقت های نامحدود آواره کرده است».
موضع بریتانیا نیز مشابه موضع آمریکا بود اما نماینده فرانسه در سازمان ملل روسیه و همپیمانان اسد (ایران و حزب الله) را مسئول اصلی وخیم تر شدن اوضاع سوریه دانست.

نماینده فرانسه تاکید کرد که هیچ چشم اندازی برای عملی شدن قطعنامه پیشنهادی روسیه در آینده وجود ندارد. اما ولادیمیر سافرونکوف، معاون نماینده روسیه در سازمان ملل به خبرگزاری روسی تاس گفته است که مسکو آماده گفتگو درباره پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی در هر زمان است.
سافرونکوف گفت: «من به شریکانمان گفتم که هیئت روسیه آمادگی گفتگو درباره پیش‌نویس این قطعنامه را دارد و اینکه ما از هر پیشنهادی در روزهای آینده استقبال می‌کنیم».