Skip to main content

سالام اليكيم

سالام اليكيم
Anonymous

سالام اليكيم

A A A A
گوناز تی وی: «محمدمهدی شهریاری» استاندار بیگانه و غیربومی آذربایجان غربی در راستای همکاری با جریانات افراطی کردی، دستور انحلال شهر ترک نشین

A A A A
گوناز تی وی: «محمدمهدی شهریاری» استاندار بیگانه و غیربومی آذربایجان غربی در راستای همکاری با جریانات افراطی کردی، دستور انحلال شهر ترک نشین «نصرت آباد» و تاسیس یک شهر کردنشین بجای آن در شهرستان تکاب را صادر کرد.

زیرساخت های لازم برای تبدیل روستای نصرت آباد (مرکز بخش تخت سلیمان) به شهر، از سالها قبل آماده شده و دستور لازم برای این تبدیل وضعیت، توسط وزارت کشور ابلاغ شده اما جریانات افراطی کردی با حمایت استاندار بیگانه قصد دارند با فتنه انگیزی مانع تحقق این امر شوند.

درخواست تاسیس شهر کردنشین با مرکزیت «احمدآباد سفلی» در شهرستان تیکان تپه (تکاب) با تحریک جریانات افراطی کردی شکل گرفته است و «اسلام راعی» امام جمعه احمد آباد، دهیاران این روستا، «همایون هاشمی» نماینده خائن تکاب و استاندار کردزبان و غیربومی آذربایجان غربی مامور اجرای آن شده اند.

دهیاران روستای احمدآباد طی نامه ای به همایون هاشمی نوشته اند که شهر ترک نشین «نصرت آباد» را از وضعیت شهر بودن خارج کنند و به جای آن روستای کردنشین «احمدآباد» را به عنوان شهر انتخاب کنند و نصرت آباد را نیز زیرمجموعه این روستای کردنشین قرار دهند.

در این نامه دهیاران با ارائه آمارهای جمعیتی غلط و خلط مبحث، ادعا کرده اند که شهر ترک نشین «نصرت آباد» پیشرفتی نخواهد داشت و باید از وضعیت شهر بودن خارج شود.

این نامه توسط نماینده خائن تکاب به استاندار بیگانه آذربایجان غربی ارسال شده و شهریاری به معاونش نوشته «با توجه به دارا بودن شرایط جمعیتی و موضوعات قومی در جهت تبدیل روستای احمدآباد سفلی به شهر، اقدام لازم را در اسرع وقت مبذول گردد.»

روستای احمد آباد توسط خوانین ترک منطقه تکاب افشار بنا نهاده شده و در اصل یک روستای ترک نشین بوده اما با مهاجرت کردها از شهرهای دیواندره و سقز به این منطقه، رفته رفته جمعیت کردها در آن افزایش یافت.

پس از وقوع انقلاب در ایران، گروههای تروریستی کومله و دموکرات، با ایجاد وحشت و ناامنی ترک ها را از این روستا بیرون کردند.

هم اکنون تنها یک خانواده ترک در این روستا ساکن مانده و حسینه شیعیان ترک که در وسط این روستا غریب مانده، سند محکمی از قدمت حضور ترک ها در این روستا و سیاست های حکومت ایران جهت تغییر ترکیب جمعیتی غرب آذربایجان به نفع کردها است.