Skip to main content

حزب سلفی نور از احزاب

حزب سلفی نور از احزاب
Anonymous

حزب سلفی نور از احزاب بنیادگرای اسلامی است اما این سبب نشد که همراه با سایر جریانات دیگر، از جمله البرادعی و جریان تمرد و الازهر، به حمایت از کودتای ارتش علیه حزب اسلامی دیگر یعنی حزب آزادی و عدالت درنیایند. ائتلاف این نیروهای متضاد در عزل اخوان از قدرت درس آموختنی است. هرچند گویا مخالفت همین حزب سلفی نور موجب شده که جریان اعلام البرادعی به عنوان نخست وزیر دوره انتقالی به تاخیر افتاده باشد. روایتی از این حزب سلفی نور به نقل از "عصر ایران":
افراط گرایان اسلامی در مصر برای کسب رای در انتخابات علاوه بر تبلیغات معمولی، از شیوه های دیگری نیز برای پیروزی استفاده کردند که از جمله می توان به تکفیر رقبا و حرام اعلام کردن رای دادن به آنها اشاره کرد.

سلفی ها در انتخابات پارلمانی مصر توانستند در قالب ائتلاف انتخاباتی "حزب نور" پس از اخوان المسلمین در جایگاه دوم قرار بگیرند.

"محمد عبدالهادی" از سران حزب نور در استان القهلیه مصر گفته بود: خداوند از نتایج انتخابات پارلمانی مصر در قرآن کریم سخن گفته و ما را پیروز انتخابات دانسته است!

افراط گرایان اسلامی همچنین در مرحله تبلیغات انتخابات به شدت و به صورت گسترده از مساجد برای تکفیر رقبای لیبرال و سکولار خود استفاده کردند.
"ممدوح جابر" یکی از بزرگان سلفی در قاهره گفت که انتخابات صحنه رویارویی میان حق و باطل است.وی سلفی ها را پیروان حق و لیبرال و سکولارها را پیروان باطل معرفی کرد.

روحانی سلفی دیگری نیز در مسجد اجمد بن حنبل در شهر سوئز، لیبرال ها و سکولارها را گروه های خارج از دین و کافر توصیف و رای دادن به آنها را در انتخابات، حرام اعلام کرد و گفت تنها رای دادن به حزب نور، حلال است.
دهها نفر از اهالی شهر سوئز علیه این روحانی سلفی شکایت کرده و خواستار مواخذه وی شدند.



روحانی سلفی دیگری هم در مسجد المغفره در منطقه المعادی از مناطق توسعه یافته شهر قاهره با در پیش گرفتن خط تکفیر گفته بود: لیبرال ها و سکولارها علیه اسلامگرایان ، باهم ائتلاف می کنند . آنها می خواهند با سخنان خود، نور خدا را خاموش کنند ولی خداوند نور خود را پخش می کنند حتی اگر کافران نخواهند.

وی افزود: انقلاب را خدا انجام داد و آنکه انقلاب را موفق کرد خدا بود و آنکه ما را پیروز می کند خداست.

جالب آن که سلفی ها پیش از این به شدت با انقلاب و اعتراضات علیه حسنی مبارک رئیس جمهور وقت مصر مخالفت می کردند. آنها در ابتدای انقلاب مصر، با انتشار کتابی اعلام کرده بودند تظاهرات ها و تجمع های معترضین و مخالفین علیه حکومت ، انحراف از روش شرعی برای تغییر منکر است. هر کسی دست به این اقدامات بزند، جاهل است . هر کسی که به این افراد کمک کند، دشمنی و گناه کرده است.

در این کتاب آمده بود: تظاهرات ها و انقلاب ها بهانه ای برای دخالت های کفار در کشورهای اسلامی است ، بهانه ای برای برآورده ساختن مطالبات شرکت کنندگان در تظاهرات است که برخی از این مطالبات مخالف شرع هستند. مفاسد تظاهرات بیش از منافع آن است.

شیخ محمود عامر از رهبران برجسته سلفی ها و کسی که پیش از این در فتوای گفته بود ریختن خون محمد البرادعی به دلیل اعتراض و مخالفت با حسنی مبارک رئیس جمهور وقت مصر، مباح است هم اکنون در فتوایی اعلام کرد: رای دادن به افراد لیبرال ، سکولار، مسیحی و مسلمانی که نماز نمی خواند حرام است.

وی گفت: رای دادن به این افراد ، از لحاظ شرعی حرام است. هر کسی که این کار را انجام دهد ، گناهی بزرگ مرتکب شده و باید کفاره بدهد.

این روحانی پیش از این از مهمترین حامیان حسنی مبارک رئیس جمهور وقت و مخالفان انقلاب بود و اقدام علیه مبارک را از لحاظ شرعی رد می کرد.
او همچنین اولین کسی بود که با صدور فتوایی، انتقال وراثتی قدرت از مبارک به فرزندش جمال را مجاز دانسته بود.

سلفی ها در مصر به صدور فتاواهای عجیب و غریب شهرت دارند.
صدور همین فتواها از سوی عبد المنعم الشحات از سران سلفی ها در شهر اسکندریه باعث ناکامی او در راهیابی به پارلمان مصر شد.
او قبل از این فتوا داده بود : دموکراسی ، کفر است. مجسمه حرام است زیرا شبیه بت است. لیبرالیسم ، کفر و به معنی بی حجابی است. داستان های نجیب محفوظ (برنده مصری جایزه نوبل ادبیات) تبلیغ رذیلت و الحاد است.
عصر ایران: بیستم آذر 1390