رفتن به محتوای اصلی

ورود سالانه 600 هزار نفر به زندان‎های کشور

ورود سالانه 600 هزار نفر به زندان‎های کشور

ارتجاعی آن در راستای تامین اهداف خود و تخریب کشور و جامعه ایران بوده است و براستی که هیچ نیروئی جز قشر انگل روحانیت نمی توانست اینچنین ایران و ایرانی را به خواری و ذلت بکشاند تا آنجا که مسلمانان از کشورهای دیگر برای صیغه به قم و مشهد و... بروند و ایران را به زندان ملت، فاحشه خانه مسلمانان و معتادگاه جوانان تبدیل کند.
از آنجا که جمهوری اسلامی بر ضد ارزش ها بنا گردیده است هرگز نمی تواند در هیچ زمینه ای خدمتی به انسان ایرانی کند و تجربه 33 ساله گذشته نشان داده است که این رژیم از لحاظ اعتقادی و سیاسی ظرفیت تغییر و اصلاحات ندارد و باید این ننگ را از دامن ایران زدود! خبرگزاری حکومتی از ورود سالانه 600 هزار نفر به زندان‎های کشور گزارش داده است:

******
معاون راهبردی قوه قضاییه خبر داد
ورود سالانه 600 هزار نفر به زندان‎های کشور

خبرگزاری فارس: معاون راهبردی قوه قضاییه گفت: سالانه 600 هزار نفر به دلیل ارتکاب جرایم مختلف وارد زندان‎های کشور می‎شوند.
خبرگزاری فارس: ورود سالانه 600 هزار نفر به زندان‎های کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر محمدباقر ذوالقدر صبح امروز در نشست شورای قضایی استان بوشهر اظهار داشت: به همین میزان نیز خروجی زندانی در سال داریم.

وی افزود: این میزان جمعیت ورودی زندان‎ها قابل قبول و زیبنده کشور نیست و باید به سمتی برویم که کاهش ورودی‎ها و افزایش خروجی‎ها را در زندان‎ها شاهد باشیم.

ذوالقدر ادامه داد: تلاش ما کاهش زمینه‎های ارتکاب به جرم در جامعه است و نظارت همه‌جانبه بر عملکرد دستگاه قضا در استان‎ها نیز در همین راستا در دستور کار قرار گرفته است، هر چند در سال‎های گذشته نیز نظارت انجام شده اما به این صورت و با این وسعت کار نبوده است.

وی بیان کرد: رویکرد ما توجه قوه قضاییه به سرپنجه‎های اجرایی در انجام وظایف و ماموریت‎های دستگاه قضا در کشور است و نظارت ستادی و راهبردی برای درک دقیق‎تر واقعیت‎های جاری در صحنه انجام می‎شود.

ذوالقدر تصریح کرد: نظارت و ارزیابی عملکرد لازمه حیات و پویایی و پیشرفت هر سازمانی است و هر سازمان برای ادامه حیات خود باید مراقبت مستمر، دقیق و آسیب‎شناسانه داشته باشد و این امر در دستگاه قضا با حساسیت بیشتری دنبال می‏شود.

معاون راهبردی قوه قضاییه یادآور شد: تمرکز ما بررسی کارایی و اثربخشی دستگاه قضا در استان‎ها است و اگر این امر محقق شود تا حدود زیادی به اهداف نظارتی دست خواهیم یافت.

وی خاطرنشان کرد: این نظارت‎ها در واقع نوعی بازخوردگیری از تصمیمات، سیاست‏ها و برنامه‏های مرکزی است و دادگستری‎ها صف عملیات‎های قضایی محسوب می‎شوند.

ذوالقدر تأکید کرد: این نظارت موثرترین نوع نظارت است چرا که در آن به گزارش‎های رسمی اکتفا نمی‏شود و مدیران به طور مستقیم در عرصه حاضر می‎شوند و این کمک بسیار موثری به رفع موانع و مشکلات موجود در دستگاه قضا است.

معاون راهبردی قوه قضاییه با تأکید بر فعالیت بیش از پیش ستاد مبارزه با جرایم خاص در استان بوشهر گفت: هدف از فعالیت این ستاد مبارزه با جرایمی است که احساسات عمومی را جریحه‎دار می‎کند و قضا باید در این زمینه سریع اقدام کند و این امر از حساسیت بالایی برخوردار است.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

تصویر

تصویر

تصویر

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید