رفتن به محتوای اصلی

ارژنگ داودی به سلول انفرادی منتقل شد

ارژنگ داودی به سلول انفرادی منتقل شد

ارژنگ داودی زندانی سیاسی سالن 12 زندان رجایی‌شهر کرج که به تازگی مجکوم به اعدام شده است، صبح روز جای (یکشنبه 18 آبان ماه 1393) به سلول انفرادی منتقل شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، یک منبع مطلع در این خصوص گفت: «ما نمی‌دانیم وی برای چند روز یا به چه بهانه‌ای به انفرادی منتقل شده است ولی مصاحبه‌ای که وی هفته گذشته با تلویزیون من و تو انجام داد می‌تواند یکی از علت‌های آن باشد.»
ارژنگ داودی که بیش از ۱۰ سال را در زندان بسر می‌برد، بتازگی به اتهام «عضویت و هواداری و فعالیت موثر در پیشبرد اهداف گروهک منافقین (مجاهدین خلق) در زندان» به اعدام محکوم شد.
ارژنگ متولد 1332 آبادان می‌باشد و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه تگزاس آمریکا است، اتهامات اصلی ارژنگ داودی، راه اندازی و تاسیس «جنبش آزادی ايرانيان» و «کنفدراسيون دانشجويان ايرانی» است، هرچند اتهامات ديگری همچون نوشتن «مانيفست ضدنظام جمهوری اسلامی»، توهين به رهبری و بنيانگذار جمهوری اسلامی و مسوولين نظام و روحانيون، توهين به مقدسات، و همکاری با خبرنگار کانادايی «جين کوکان» برای ساخت فيلم مستند «ايران ممنوع» نيز در پرونده ارژنگ داودی وجود داشت.
اين اتهامات ۱۵ سال زندان، ۷۴ ضربه شلاق و ۵ سال محروميت از حقوق اجتماعی برای ارژنگ داودی به همراه داشت. داودی در بيش از هشت ساله گذشته، به زندان‌های مختلفی تبعيد شده است، از زندان اوين به زندانی در اهواز، از آنجا به بندرعباس و سپس به زندان گوهردشت کرج تبعيد شد. آن طور که ارژنگ داودی در يکی از نامه‌هايش می‌نويسد، در سال ۸۶ خانه‌اش با تمام وسايل مهر و موم شد و خودروی شخصی‌اش توقيف شده است.
ارژنگ داودی در مدتی که در زندان‌های مختلف دوره محکوميت خود را می‌گذراند بارها در اعتراض به وضعيت زندان، رفتار زندانبانان و اوضاع سياسی- اجتماعی ايران اعتصاب غذا کرده است، «شکنجه و آثار ناشی از تحمل هشت سال حبس، بخشی از بينايی و شنوايی اين زندانی سياسی را از بين برده است»، در اين سال‌ها، خانواده ارژنگ داودی نيز تحت فشار و در معرض تهديدهای ماموران امنيتی و اطلاعاتی بوده‌اند. ارژنگ داوودی در شهریور ماه ۸۹ پس از گذشت بیش از دو ماه از اعتصاب غذا در حالی که به سختی قادر به تکلم و گشودن پلک‌هایش است به بهداری زندان رجایی‌شهر منتقل شد و به حالت کما فرو رفت. با وجود شرایط به شدت نامناسب ارژنگ داودی در بهداری زندان رجایی‌شهر، وی تحت فشار قرار گرفت تا فرمی را امضا کند که مسوولیت عواقب ادامه اعتصاب غذا را به عهده وی قرار می‌دهد. او با تاکید بر ادامه اعتصاب تا رسیدن به تمام خواسته‌هایشان از امضای این فرم خودداری کرد.
گفتنی است که منزل ارژنگ داوودی از سوی قوه قضاییه با حکم قاضی وقت پرونده، قاضی حداد، مصادره و به فروش رسیده است. همسر ارژنگ داودی چندی پیش در مصاحبه با رادیو فردا در رابطه با این مسئله گفته بود که "منزل ما هم محل سکونت بود و هم مدرسه، مدرسه‌ای که مجتمع فرهنگی و آموزشی "پرتو حکمت" درآن قرار داشت و محل تحصیل دانش آموزان بود، که پلمب شد."
گفتنی است، این اتهام را خود ارژنگ داوودی رد و تکذیب کرده است.

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

منبع:
ایمیل

تصویر

تصویر

تصویر

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید