رفتن به محتوای اصلی

قتل یک پناه‌جوی اریتره‌ای در شهر دِرِسدن آلمان
15.01.2015 - 20:45

یک پناه جوی ۲۰ ساله از اریتره در شهر درسدن به قتل رسید. نام شهر دِرِسدن در شرق آلمان در ماه‌های اخیر به دلیل تظاهرات سازمان «پدیگا» (میهان پرستان اروپا علیه اسلامی شدن مغرب‌زمین) در روزهای دوشنبه در رسانه‌ها تکرار می‌شود. ارتباطات برخی از سازمان‌دهندگان این تظاهرات با راستگراهای افراطی و گروه های نئونازی شناخته شده است. راست‌های پوپولیست و محافظه‌کار نیز در این تظاهرات حضور دارند. برخی از مردم عادی و معترض به شرایط موجود نیز در این تظاهرات شرکت می‌کنند.

Missing media item.دوشنبه شب گذشته در آخرین تظاهرات این گروه، تعداد تظاهرات کنندگان به ۲۵٫۰۰۰ نفر رسید. آنگلامرکل صدراعظم و یوآخیم گائک رئیس جمهوری آلمان و دیگر رهبران احزاب دمکرات در آلمان به  صریح‌ترین کلام توضیح داده‌اند که سازمان‌دهندگان این تظاهرات نفرت و تفرقه می‌پراکنند و خارجی‌ستیزی محور عمده تفکر آنها را تشکیل می‌دهد. آنها از مردم شهر درسدن و دیگر شهرها خواسته‌اند از این گروه فاصله گرفته و اجازه ندهند که به بازیچه سیاسی این گروه تبدیل شوند.

اینک رسانه‌های آلمان از قتل یک پناه‌جوی ۲۰ ساله اریتره‌ای به نام خالد در این شهر خبر می‌دهند. به گفته پلیس، همه شواهد نشان از یک قتل توسط ضربات متعدد چاقو دارد. جسد این پناه‌جو غرق در خودن بوده و بر اثر ضربات وارده بر پیکرش درگذشته است. صبح روز سه شنبه ۱۳ ژانویه، رهگذران این جسد را دیده و به پلیس اطلاع داده‌اند.

این جوان اریتره‌ای در یک خوابگاه پناه‌جویان در شهر درسدن ساکن بوده و دوشنبه شب برای خرید از یک سوپرمارکت از خوابگاه خارج می‌شود. پناه‌جویان دیگر از ترس آنکه از سوی تظاهرکنندگان “جنبش پدیگا” مورد حمله قرار گیرند از بیرون رفتن از خوابگاه خودداری می‌کنند، اما خالد به تنهائی به طرف سوپرمارکت رفته ولی دیگر شب به خوابگاه بر نمی‌گردد.

پلیس تاکید دارد که یک قتل اتفاق افتاده، اما هنوز شواهدی که نشانگر یک جنایت با انگیزه‌ی خارجی‌ستیزی باشد پیدا نکرده است.

انتظار می‌رود خبر این جنایت در روزهای آینده به یک موضوع مهم خبری و سیاسی در سراسر آلمان تبدیل شده و پلیس و دستگاه‌های امنیتی زیر فشار قرار گیرند تا تمام امکانات خود را برای شناسائی عاملان این قتل به کار گیرند. نوع واکنش پلیس و سیاستمداران ایالت زاکسن که شهر درسدن در آن واقع است، در روزهای آینده نشان خواهد داد که صرف نظر از اینکه این قتل انگیزه نژادپرستانه داشته باشد یا نه، مسئولان ایالتی تا کجا در تضمین جان و امنیت پناه‌جویان جدی هستند و اینکه آیا ارتباطی بین این جنایت و تظاهر‌کنندگان یا سازماندهندگان “پدیگا” وجود دارد؟

۱۵ ژانویه ۲۰۱۵/ ۲۵ دی ۱۳۹۳

 

 

دیدگاه‌ و نظرات ابراز شده در این مطلب، نظر نویسنده بوده و لزوما سیاست یا موضع ایرانگلوبال را منعکس نمی‌کند.

کیانوش توکلی
سایت نشریه هفتگی دیتسایت

فیسبوک - تلگرامفیسبوک - تلگرامصفحه شما

توجه داشته باشید کامنت‌هایی که مربوط به موضوع مطلب نباشند، منتشر نخواهند شد! 

افزودن دیدگاه جدید

لطفا در صورتیکه درباره مقاله‌ای نظر می‌دهید، عنوان مقاله را در اینجا تایپ کنید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

لطفا نظر خودتان را فقط یک بار بفرستید. کامنتهای تکراری بطور اتوماتیک حذف می شوند و امکان انتشار آنها وجود ندارد.

CAPTCHA
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.